Vcera som bol kuknut v novom pokrovom klube "Cubicon" na Grand opening turnaji.
Na mieste vysvitlo ze klub funguje uz 3m, ale bez nejakeho marketingu, teraz tam vymenili ludi a ti s tym budu chcuet nieco robit, tak uvidime. Start nebol najvydarenejsi, asi mali opat slabe promo, na 50e 2x rebuy (kedykolvek) 1x addon 5ke garancia doslo myslim 24 hracov, vyzbieralo sa asi 60bi cize hodne sa doplacalo
Bolo to dost turbo (prvych 5 levelov 20min, potom 25min), ale ja som tam isiel s tym ze som to vedel, takze mi to nevadilo, plus avg stack po addone bol asi 20k takze celkom ok. Zostava zaujimava, 5-6 dobrych hracov - Peter "Arakas" Jesko, jeho kamos Matej, Demon, Peso, Slniecko, Olda Siml, este 1-2 solidaci a zvysok std live hraci, celkom prca to bola
Vyletel som 10, ked pri 600/1200/100 bol BB na cigaretke, Peto Jesko raisol 3k z CO, tak som poslal 29k AI s A4s, bohuzial mal bottom svojej calling range (aspon myslim, predpokladam ze horsie by uz nevolal, resp. som myslel ze aj hento este zlozi) ATo, na riveri som mal este OESD ale nevydalo takze som isiel domov.
Inak klub hodnotim vcelku kladne, ti dvaja chalani co sa o to pokrovo staraju sa celkom snazili, raut bol vzhladom na BI turnaja vyborny (ovela lepsi ako v Hrone), usmievali sa na nas 2 fesne hostesky (niektori hraci mali problem s koncentraciou
), dealeri boli velmi profesionalni, takze som tomu nemal velmi co vytknut.