Day 1 WPT za nami, jeden z najhorsich turnajov v zivote, ale aj tak super
Od prveho momentu som sedel na stole s Elkym, Karou Scott, Andym Frankenbergerom a
Blizzym, ten posledny sedel hned po mojej lavej ruke, ale bol zrulovany Elkym skor nez to mohlo byt neprijemne (63 vs AA, je to v reporte).
Andy Frankenberger patril imo jednoznacne k naslabsim hracom pri stole, jediny openlimpoval, zle check/raisoval, nezmyselne shovol 99 asi 50bb deep (a suckol QQ), cize z mojho pohladku klasicky lucker co hitol niekde $750k a teraz si mysli ze je stred vesmiru
Kara Scott je krasna zena, ale hrala dost nitty, nieco ako 10/7. V siestom leveli (150/300/25) som s nou mal cool ruku, ona z HJ raise na 750, Frankenberger na SB 3bet na 1750, ja na BB mam QQ (stack 29k, oni obaja mozne 35-40k), vravim si nebudem to "setminovat" ked ona moze stale 4betnut a proti Andymu urcite raisujem for value, tak som dal 3600, ona pomerne rychlo 5bet na 9500, on fold, tak som usudil ze ako vravi Yegon "bluffovanie skoncilo", bude to KK+ a foldol som.
Zazitok je ale hlavne
Elky, dnes mal neskutocne stastie vo vela spotoch, ale celkovo je to fakt super hrac, s takym som este nehral, klobuk dolu
Ziadna nasilna agresivita, raisuje vela, ale vie foldnut, dost 3betuje, flatuje, vie kedy checknut behind, proste co robil robil dobre, plus ho este sick triafalo (40k od Blizzyho na turnuty gutshot, 20k od Zolinga na rivernuty gutshot, 60k od neznameho hraca na nut flush vs 2nd nut flush) - tipujem ze ma tak 180k
Mna chalan raisoval zvesela, uprimne si myslim ze ma mal trochu za weak/tight fish, lebo som sa dost malo branil, ale z mojho pohladu som mal neskutocnu smolu na timing - vsetky moje silne ruky boli ignorovane, a vsetky zle hratelne (66, AJ a pod) boli 3betovane
Mal som 2xAA, 1xKK, asi 5x QQ (jedno som foldol PF, na druhom sa zdablil, kedze som flopol set, Andy ma c/raisol a trafil nizsi set na turne, ja to v reporte) a mozno 4x AK, ale nic som na nich nevyhral, vsetko mi foldli najneskor na cbet... uplne vystizna boli 2 ruky v poslednom leveli, najprv 3betnem Andyho s AJo a dostanem od neho 4bet (vobec prvy co dal), dalsiu ruku mam AA, 3betnem Slovaka (meno neviem), este ma zavola, na flope KQx donkne malo tak to raisnem nejak rozumne a zhodi, proste ked mam nic a ked nemam raise
Nejake divoke moves som sa nesnazil robit, je to fakt deep, raz som s AK flatol + floatol + semibluffol + bluffol Andyho, presne som vedel ze ma 77-99, ale na boarde J4336 (+flush na riveri) sa tych 99 po 2min tanku bohuzial odmietol vzdat, druhy raz som bluffraisoval Elkyho v 3bet pote (je to v reporte), to bolo zrejme trochu prilis kreativne ale myslim ze to bol spot kde ma fakt 3betoval brutal wide a cbetoval blizko 100%, cize FE tam urcite musela byt solidna, nevyslo
Na posledne 2 levely k nam prisadili este
Arnauda Matterna, ale hoci ma Maros varoval ze je to maniak, tak hral za 2 levely mozno 5-6 ruk, aj to maximalne po flop, mozno bol uplne cardead. O nieco dlhsie vedla mna sedel
Zoling, ktory poctivo nitoval 2 hodiny, aby 15min pred koncom odhadzal 50k zo 70k stacku na 2 uplne nezmyselnych rukach (najprv s 99 vs tight UTG raiser na boarde 88564, na kazdej street akcia, a nasledne 3x checkol OOP v 3betnutom pote bottom set na monotonnom flope v Elky, a ten v klude po cbete, checku behind a vypalenom pot bete na river zobral pot s rivernutym gutshotom) - a aby toho nanho nebolo malo, po poslednej ruke som mu za to poriadne vynadal
To je asi tak vsetko, na jednej strane velky zazitok, na druhej cista frustracia, hoci som mal asi 10x monster PF, vobec nic mi neslo, a len vdaka fakt pohodlnej strukture a jednemu DU tam este sedim... aj ked zase akekolvek chipy sa rataju, mam 24bb a kopu casu na vhodny reshove, no a po jednom DU mozem mat hratelnych 40bb, pri troche stastia aj lepsi stol, takze hura nech uz je zajtra