palo1973 napísal:7castle pozeram este raz tvoje video c.2
1.otazka zatial:minuta cca 15,hra frankster vs buskor
-frankster ma AK a raisuje na 4 BB t.j 400,buskor nezmyslene dorovnava s Q9s,flop pride JQx frankster missne a ty hovoris:"musim ocenit,ze sa s tym nebabral a ze to tam poslal,kedze superovi ostava len 1000 chipov",ja sa vsak pytam,ci prave takyto flop s JQ netriafa casto takychto superov a nie je lepsie nas pf monster AK(post flop A-high) jednoducho checkfoldnut a pokracovat s 18-timi BB v pohode dalej
Urcite nie Palo. Som celkom rad, ze si na to upozornil, lebo som si overil ze moj intuitivny postoj pocas videa bol spravny
Super ma presne tolko co je v pote, cize ak mame istotu ze nas vzdy zavola, potrebujeme mat 34% equity. To mame aj proti rukam o ktorych hovoris, cize Qx a Jx rukam, vtedy mame cca 37%, to iste proti middle parom. Obcas, ale naozaj obcas ma super nieco lepsie - JQ, 55, KQ, AQ, AJ, ale tieto situacie su hravo vyvazene tym, ked nema nic a foldne, resp. nema nic a zavola nas (Ax napr.), a taktiez moze foldnut lepsie - napr. 66. Ak by bol superov stack vacsi, tak suhlasim ze to je dobre c/f, lebo to supera naozaj triafa. Tu sme ale defacto commited a mame dostatocnu equity.