Dnes to islo ako po masle, jednak ma konecne obcas trafilo, neurobil som ziadnu volovinu a spravil som par fakt dobrych ruk
Na turnaji su 15k stacky a 20min levely, prvy je 25/50, takze hodne deep. Turnaj sa hra bez ante.
Zaujimave ruky:
50/100 som limpol zo skorej pozicie
A7o (viem ze to vyzera fishy, ale viem to 100% obhajit a je to EV+).
Asi 6x call. Flop TT6, 5x check, BTN loose hrac 300, ja call, zvysok fold. Turn 3, check, on 1000, call. River 5, ja check, on 1500, ja call. Jeho karty sme uz nevideli, muckol a A high bolo nuts
75/150 vsetci fold, CO call, ja
J2o call (to iste co hore, 100% EV+, ale nebudem rozoberat detaily), blindy call/check.
Flop K99. Check az po mna, 425, SB call, zvysok fold. Turn 6, check, ja bet 950, call. River brick, on check, ja 1750, on fold, mal K s malym kickerom
100/200, MP (loose hrac) limp, ja
TT na MP raise 900, 2x call od loose hracov, povodny limper MP push cca 9k. Spravil som trochu vysluch, usudil ze ma maximalne 55, shipol som to tam, 2x fold, otocil 42s. Flop bol scary, ale nakoniec som to ustal, a mal 30k.
200/400 posledna ruka pred prestavkou. 3x limp, ja BTN
ATo raise 2800, vsetci fold okrem HJ, ktory mal este 3.5k behind.
Flop J32, on push, ja call samozrejme, mal JJ. Klesol som na 22k.
300/600 sme boli zrazu z nicoho nic 3, kedze medzitym doslo k dvom brutalnym stretom. Na boarde AKQx sa dostali na turne do AI podobne stacky s AK a JT, river K, takze de facto vypadol jeden z dvoch najsilnejsich superov, vitaz tejto ruky potom letel ked skoncil na turne v AI s KQ na JT9J boarde, super mal J9
Rigged.
V 3 som zacal s asi 25k, superi mali 50k (Blizzy) a 60k.
S Blizzym za sebou to bolo neprijemne, vyuzival stack, reraisol mi hned prvu dobru ruku PF, ale zachoval som disciplinu. Cele sa to skoncilo dost rychlo, vlastne sme hrali mozno 15 ruk, z ktorych 3 rozhodli.
Na BB som pri
400/800 chytil
K8s a zavolal Blizzyho standardny PF raise.
Na boarde KTxTx vypalil 2 barrely, na flope a na riveri, oba tak 2/3 potu, ja som c/c az po ten river, mal A high, a ja som zobral asi 17k pot.
Na BTN som standardne raisol
A9o, Blizzy fold, BB call.
Flop JT8, super betol pot, ja call. Vedel som na 100% ze ma made ruku, bud TP alebo 2 pary. Turn 7, super asi 1/3 potu, ja flat, kedze som chytil okrem str8 chytil aj NFD (a zaroven hrozila made flush). River Q, super 1/2 potu, ja call, otocil QJo. Tymto padom som mal najvacsi stack na stole
O dve ruky na to mam
87o na BB.
Blizzy raise, SB call, ja call. Flop 875 s dvoma diamondami. SB check, ja check, Blizzy 4k do potu 6k, ja reraise 12k, on AI, ja call, otocil 9T, turn blank, river 7
Tym padom sme boli v HU, mal som asi 2/1 chiplead, spravili sme rozumny deal, za 3 hodiny od zaciatku som bol doma.
Poker je supeeeeeer!