Tak vyzera to ze sa konecne zacina otacat karta, po tragickom tyzdni som dal dnes konecnce plusovu session, sympaticke +3BI, vybavil som si RB, a za chvillu dostanem maly bonus od FTP, za ktory si uz konecne kupim HM teraz mozem ist spokojne chlastat
Co urobi hero na riveri proti uknown villainovi? Jeho call na flope mi napovedal ze moze mat nieco ako A2-A5, J9+, mozno 66+? JJ by tam urcite raisoval, QQ+ a AQ+ by zrejme raisoval uz PF, turn podla mna nic velmi nezmenil, ak by tam mal TT bol by to asi tiez raise. Takze co na riveri?
no ono BvB IP na J23 ci co to je rainbow boarde kde super majoritu casu stealuje a nasledne cbetuje, raisovat top set for value je asi ako okradat svoju rodinu. Totiz, ehm, value z coho?napis range:) zacni co ja viem stym, ze SB stealuje 30 %-pokerstove nasledne cbetuje tak 70 percent dajme tomu, to mas tak 20 % vsetkych ruk, ktore z tych ruk budu hrat spat ked ty mas top set?:)
Nema pre aku. Na flop J54r je JJ absolutne nuts, ale okrem oveparov a nizsich setov tam nie su velmi handy, s ktorymi by si ten raise bol ochotny zaplatit. Praveze nema ziaden realny dovod na raisovanie (ani chranit ten hand nemusi, on dokonca chce, aby si ty volaco trafil, lebo len zriedkakedy to ten set porazi) a preto ta iba dorovna a necha ti priestor bud to na barrelovanie s nejakym airom/drawom, alebo ta necha hitnut nejaky top pair, za ktory uz budes ochotny volaco zaplatit. Predpokladam, ze vsetky sety by na tom turne raisol (kedze board sa zmenil z dry na pomerne dost wet a on ti nechce dat dalsiu free card, cize tu uz moze raisovat 4value z tvojich pripadnych 2 parov, draws a combo draws).
Ten river je sice dost skaredy, ale podla mna sa tam da profitable betnut nejakych 50-60c, aby si sa necitil nejak comitted a mohol zlozit na raise. On ti tam moze zaplatit nejake slabsie jednoparove ruky, s ktorymi mal dovtedy nejake combo spojene so straighdraw alebo cosi podobne, ono na NL2 sa z unknowna podla mna celkom da extrahovat value na tomto riveri, vacsina ludi tam zaplati v pohode any T,J,Q.
edit: zaspoileroval som svoju uvahu o tom, ze ci a z coho sa da tym raisom s JJ extrahovat value Obv ta chce tucniak prinutit zamysliet sa a nie iba precitat post niekoho ineho, tak potom sa mozes pozriet, ci sa zhodujeme v nazoroch
S vasimi uvahami suhlasim, ale zase berte to tak ze na NL2 hraci raisuju velmi vela prave taketo ruky. Inak dneska exkluzivny den, -5BI na cooleroch a inych fajnotkach, samozrejme aspon z polovice aj moja chyba kedy som nedokazal zahodit to o com som si myslel ze je nuts. Zajtra sa este pohram, vyclearujem bonus a potom uvidim co dalej, lebo takto sa nikam nedostanem. Inak po asi 7-8k rukach som mierne v pluse, ale z mojej hry mi je na cize vidim to na pauzicku od pokru, ktoru venujem uz naozaj poriadnemu studiu, lebo to NL2 proste chcem crushnut