Ajov uNL blog
Re: Ajov uNL blog
podla stola bud rozsirujes alebo zuzujes svoj opening range z jednotlivych pozicii tj ked si mal loose table tak fold a pri tight zas naopak
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
dzejkej napísal:matiapag napísal:No v prvom rade sa to da veeelmi jednoducho foldnut PF, nemyslis?
Raisujes UTG ATs a zrazu A9s je veeeelmi jednoduchy fold, lebo to nie je dobra ruka, dostavas sa do spotov s vysokou variance a nevies prinutit ludi foldnut? Ci Ty UTG raiujes s AQs+ alebo AKs? Co tym chcem ale povedat, ze ak je niekde v tabulecke na 2+2 napisane, ze otvarat UTG ATs, tak urcite nie je A9s zrazu veeelmi jednoduchy fold, to ani nahodou.
no dobre, nie veeelmi, ale tak je to podla mna na standard NL2 stole standard fold. Oznacil by som to za jednu z najlepsich ruk, ktoru standardne neotvaram z tejto pozicie. Ked tam otvaram ATs+,AJo+,QJs,KJs+,22+. Ale akonahle chcem otvarat coilen trosku viac loose kvoli stolu, tak tam A9s pridavam pravdaze. Len ked som sa pozrel na tu ruku a hero k tomu nedal ziaden koment, tak som predpokladal, ze je to prenho standard open, co si myslim, ze by nemal byt na NL2...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
tak samozrejme svoju range prisposobujem stolu, konkretne v tejto hre boli za mnou 2 hraci s vpip okolo 25, btn bol nit, a blindy (ako som neskor zistil)boli dost loose, tak sa mi UTG open s A9s nezdal az tak loose. niekedy z utg kludne otvaram aj 78s, zase pri niektorych stoloch niekedy nemam problem zahodit KQs, lebo sa proste na open s nimi necitim. inak sa mi zda ze na FTP je tazko najst nejaky fajny loose stol aj na tychto NL2, takze struktura je vacsinou 2 stations, jeden nit, 2 tag a ja 

- AjoPP1
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
michael163 napísal:podla stola bud rozsirujes alebo zuzujes svoj opening range z jednotlivych pozicii tj ked si mal loose table tak fold a pri tight zas naopak
Jop zhruba tymto sa riadim

- AjoPP1
okej, tak potom plati ten zvysok o folde na riveri
pre mna to ani na NL5 nie je standard open ako som napisal, mozno by mal byt, neviem.

-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:no dobre, nie veeelmi, ale tak je to podla mna na standard NL2 stole standard fold. Oznacil by som to za jednu z najlepsich ruk, ktoru standardne neotvaram z tejto pozicie. Ked tam otvaram ATs+,AJo+,QJs,KJs+,22+. Ale akonahle chcem otvarat coilen trosku viac loose kvoli stolu, tak tam A9s pridavam pravdaze. Len ked som sa pozrel na tu ruku a hero k tomu nedal ziaden koment, tak som predpokladal, ze je to prenho standard open, co si myslim, ze by nemal byt na NL2...
Tak ako si uz napisal, open to je v zavislosti aj od schopnosti a kludne sa to da otvarat na NL2, len netreba skoncit tak, ze slepo sa s tym stackujeme proti kazdemu

Ja som zazeral na to "sa to da veeelmi jednoducho foldnut"

-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:
Ja som zazeral na to "sa to da veeelmi jednoducho foldnut".
ved da,kliknes a....pokial teda nemas odinstalovany fold btn

-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Chlapi co s takymito rukami?Ako by ste to zahrali bez readov na villaina? Staty ani neuvadzam, pri takom pocte ruk, ktore som s nimi odohral su absolutne irelevantne, bolo to na zaciatku session.
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (6 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
UTG ($2)
MP ($0.28)
Hero (CO) ($2.06)
Button ($0.95)
SB ($2.06)
BB ($5.37)
Preflop: Hero is CO with J
, J
2 folds, Hero bets $0.08, 2 folds, BB calls $0.06
Flop: ($0.17) J
, 10
, 9
(2 players)
BB bets $0.13, Hero raises to $0.40, BB raises to $5.29 (All-In), Hero ??
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (5 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
MP ($10.73)
Hero (Button) ($2)
SB ($1.34)
BB ($7.12)
UTG ($3.22)
Preflop: Hero is Button with J
, 10
1 fold, MP calls $0.02, Hero bets $0.10, SB calls $0.09, BB calls $0.08, 1 fold
Flop: ($0.32) K
, 10
, J
(3 players)
SB bets $0.07, BB calls $0.07, Hero raises to $0.36, SB raises to $1.24 (All-In), 1 fold, Hero ??
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (6 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
UTG ($2)
MP ($0.28)
Hero (CO) ($2.06)
Button ($0.95)
SB ($2.06)
BB ($5.37)
Preflop: Hero is CO with J

2 folds, Hero bets $0.08, 2 folds, BB calls $0.06
Flop: ($0.17) J

BB bets $0.13, Hero raises to $0.40, BB raises to $5.29 (All-In), Hero ??
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (5 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
MP ($10.73)
Hero (Button) ($2)
SB ($1.34)
BB ($7.12)
UTG ($3.22)
Preflop: Hero is Button with J

1 fold, MP calls $0.02, Hero bets $0.10, SB calls $0.09, BB calls $0.08, 1 fold
Flop: ($0.32) K

SB bets $0.07, BB calls $0.07, Hero raises to $0.36, SB raises to $1.24 (All-In), 1 fold, Hero ??
- AjoPP1
V oboch rukach si callol a v oboch si prehral? 
Call a call. V prvej moze mat slowplayovane OVP, horsie sety a 2 pary okrem postupky a aj proti lepsim rukam mas velmi slusny redraw. V druhej mas mas 2 pary a dobre odds proti short fishke, ktora moze mat kludne hluposti ako Qx, TPNK alebo flush draw.

Call a call. V prvej moze mat slowplayovane OVP, horsie sety a 2 pary okrem postupky a aj proti lepsim rukam mas velmi slusny redraw. V druhej mas mas 2 pary a dobre odds proti short fishke, ktora moze mat kludne hluposti ako Qx, TPNK alebo flush draw.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Oba call a oba som samozrejme prehral, sak ako inak, v prvej ruke ukazal typek 78s, v druhej KK. Rozmyslal som podobne ako ty kym som to callol, s tym ze v 1. ruke ma na flope dominovala len 78 a QK, v druhej to bol taky spekulativny call, ale tak na KK by som ho rozhodne netipol, vyska jeho betu mi skor smrdela nejakym OESD, FD ... NL2 je proste tough 

- AjoPP1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.