Ajov uNL blog
Re: Ajov uNL blog
podla stola bud rozsirujes alebo zuzujes svoj opening range z jednotlivych pozicii tj ked si mal loose table tak fold a pri tight zas naopak
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
dzejkej napísal:matiapag napísal:No v prvom rade sa to da veeelmi jednoducho foldnut PF, nemyslis?
Raisujes UTG ATs a zrazu A9s je veeeelmi jednoduchy fold, lebo to nie je dobra ruka, dostavas sa do spotov s vysokou variance a nevies prinutit ludi foldnut? Ci Ty UTG raiujes s AQs+ alebo AKs? Co tym chcem ale povedat, ze ak je niekde v tabulecke na 2+2 napisane, ze otvarat UTG ATs, tak urcite nie je A9s zrazu veeelmi jednoduchy fold, to ani nahodou .
no dobre, nie veeelmi, ale tak je to podla mna na standard NL2 stole standard fold. Oznacil by som to za jednu z najlepsich ruk, ktoru standardne neotvaram z tejto pozicie. Ked tam otvaram ATs+,AJo+,QJs,KJs+,22+. Ale akonahle chcem otvarat coilen trosku viac loose kvoli stolu, tak tam A9s pridavam pravdaze. Len ked som sa pozrel na tu ruku a hero k tomu nedal ziaden koment, tak som predpokladal, ze je to prenho standard open, co si myslim, ze by nemal byt na NL2...
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
tak samozrejme svoju range prisposobujem stolu, konkretne v tejto hre boli za mnou 2 hraci s vpip okolo 25, btn bol nit, a blindy (ako som neskor zistil)boli dost loose, tak sa mi UTG open s A9s nezdal az tak loose. niekedy z utg kludne otvaram aj 78s, zase pri niektorych stoloch niekedy nemam problem zahodit KQs, lebo sa proste na open s nimi necitim. inak sa mi zda ze na FTP je tazko najst nejaky fajny loose stol aj na tychto NL2, takze struktura je vacsinou 2 stations, jeden nit, 2 tag a ja
- AjoPP1
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 4 krát/1 krát
michael163 napísal:podla stola bud rozsirujes alebo zuzujes svoj opening range z jednotlivych pozicii tj ked si mal loose table tak fold a pri tight zas naopak
Jop zhruba tymto sa riadim
- AjoPP1
okej, tak potom plati ten zvysok o folde na riveri pre mna to ani na NL5 nie je standard open ako som napisal, mozno by mal byt, neviem.
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
matiapag napísal:no dobre, nie veeelmi, ale tak je to podla mna na standard NL2 stole standard fold. Oznacil by som to za jednu z najlepsich ruk, ktoru standardne neotvaram z tejto pozicie. Ked tam otvaram ATs+,AJo+,QJs,KJs+,22+. Ale akonahle chcem otvarat coilen trosku viac loose kvoli stolu, tak tam A9s pridavam pravdaze. Len ked som sa pozrel na tu ruku a hero k tomu nedal ziaden koment, tak som predpokladal, ze je to prenho standard open, co si myslim, ze by nemal byt na NL2...
Tak ako si uz napisal, open to je v zavislosti aj od schopnosti a kludne sa to da otvarat na NL2, len netreba skoncit tak, ze slepo sa s tym stackujeme proti kazdemu .
Ja som zazeral na to "sa to da veeelmi jednoducho foldnut" .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:
Ja som zazeral na to "sa to da veeelmi jednoducho foldnut" .
ved da,kliknes a....pokial teda nemas odinstalovany fold btn
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Chlapi co s takymito rukami?Ako by ste to zahrali bez readov na villaina? Staty ani neuvadzam, pri takom pocte ruk, ktore som s nimi odohral su absolutne irelevantne, bolo to na zaciatku session.
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (6 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
UTG ($2)
MP ($0.28)
Hero (CO) ($2.06)
Button ($0.95)
SB ($2.06)
BB ($5.37)
Preflop: Hero is CO with J, J
2 folds, Hero bets $0.08, 2 folds, BB calls $0.06
Flop: ($0.17) J, 10, 9 (2 players)
BB bets $0.13, Hero raises to $0.40, BB raises to $5.29 (All-In), Hero ??
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (5 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
MP ($10.73)
Hero (Button) ($2)
SB ($1.34)
BB ($7.12)
UTG ($3.22)
Preflop: Hero is Button with J, 10
1 fold, MP calls $0.02, Hero bets $0.10, SB calls $0.09, BB calls $0.08, 1 fold
Flop: ($0.32) K, 10, J (3 players)
SB bets $0.07, BB calls $0.07, Hero raises to $0.36, SB raises to $1.24 (All-In), 1 fold, Hero ??
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (6 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
UTG ($2)
MP ($0.28)
Hero (CO) ($2.06)
Button ($0.95)
SB ($2.06)
BB ($5.37)
Preflop: Hero is CO with J, J
2 folds, Hero bets $0.08, 2 folds, BB calls $0.06
Flop: ($0.17) J, 10, 9 (2 players)
BB bets $0.13, Hero raises to $0.40, BB raises to $5.29 (All-In), Hero ??
Full Tilt No-Limit Hold'em, $0.02 BB (5 handed) - Full-Tilt Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop
MP ($10.73)
Hero (Button) ($2)
SB ($1.34)
BB ($7.12)
UTG ($3.22)
Preflop: Hero is Button with J, 10
1 fold, MP calls $0.02, Hero bets $0.10, SB calls $0.09, BB calls $0.08, 1 fold
Flop: ($0.32) K, 10, J (3 players)
SB bets $0.07, BB calls $0.07, Hero raises to $0.36, SB raises to $1.24 (All-In), 1 fold, Hero ??
- AjoPP1
V oboch rukach si callol a v oboch si prehral?
Call a call. V prvej moze mat slowplayovane OVP, horsie sety a 2 pary okrem postupky a aj proti lepsim rukam mas velmi slusny redraw. V druhej mas mas 2 pary a dobre odds proti short fishke, ktora moze mat kludne hluposti ako Qx, TPNK alebo flush draw.
Call a call. V prvej moze mat slowplayovane OVP, horsie sety a 2 pary okrem postupky a aj proti lepsim rukam mas velmi slusny redraw. V druhej mas mas 2 pary a dobre odds proti short fishke, ktora moze mat kludne hluposti ako Qx, TPNK alebo flush draw.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Oba call a oba som samozrejme prehral, sak ako inak, v prvej ruke ukazal typek 78s, v druhej KK. Rozmyslal som podobne ako ty kym som to callol, s tym ze v 1. ruke ma na flope dominovala len 78 a QK, v druhej to bol taky spekulativny call, ale tak na KK by som ho rozhodne netipol, vyska jeho betu mi skor smrdela nejakym OESD, FD ... NL2 je proste tough
- AjoPP1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.