horsey no to co si napisal beriem, ako je fakt cruel ked niekoho hned sprdnes na zaciatku ale zasa musim povedat, ze vsetko co si napisal po tom je total pravda - pozname sa ?? u mna to je chronicke - spoznal som poker, pozrel v TV, hned nadsenie, ze wow ako lahko zarobene peniaze a hned som vlozil lowe do herne a ani nechcem hovorit notoricky znamu vec co potom nastalo.. a najlepsie bolo, ze ja som vobec nic ine nerobil - nic nepozeral, nestudoval.. zacal som obvinovat stastie, smolu a tak, no proste total shit...
a tak som sa rozhodol, ze bud sa na to vyseriem (vydrzalo mi to tak max. 1 week) alebo idem sebakriticky a splnym nasadenim nieco preto urobit... a tak druha moznost vyhrala a kedze sa snazim hladat vsetko mozne o pokri - hlavne tu citam vsetko mozne + nejake videjka stale hladam, chcel by som VAS MASTERS OF POKER poprosit co robit na zaciatku tejto malej vojny..
chut je, len viem, ze musim vela studovat a ucit sa, len moj problem je, ze neviem moc kde a co.. za VIDEJKA - OMG MANY THX, plz ak niekoho napadne co jemu pomohlo na zaciatku budem viac nez vdacny - LITERATURA DOBRA, KDE SA DAJU NAJST VIDEA, CLANKY MIMO POKERPORTAL a tak.. fakt dakujem za kazdu radu..
a ti, co si chcu max. robit fun, ze zacinam a neviem toho az tak vela tak mi mozu akurat vylizat