analyza mikkkkiho hier
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
analyza mikkkkiho hier
ahojte maniaci a maniacky..
rád by som sa spýtal na váš názor ohľadom troch mojich hier, ktoré som sa snažil odohrať.. prosím o radu, či som to zahral dobre, alebo to skrátka posral.. prosím sprosté slová obmedziť :-) alebo radšej nie ??
poznámka: všetky hry sa odohrali na CASH GAME 5/10 $, počet hráčov 6
PRVÁ HRA:
HERO: A-8 (pozícia pred button, resp. predposledný)
4 hráči v hre, nikto neraisuje, všetci len dorovnali BB. Ja call
FLOP:
A-J-8 ( hrozila tu flash draw)
SB: check
BB: check
UTG: raise 0,7 (bank: 10 $)
HERO: call (bank: 11,40 $)
(SB + BB: fold)
TURN:
4 (stale neskompletizovana flash draw)
UTG: raise 1,7
HERO: reraise 2,8 (bal som sa, ci necaka na flash)
UTG: all in
HERO: call
UTG show A-J
HERO show A-8
RIVER už nič nepriniesol, takže som lost.. myslíte, že z toho jeho all in sa dalo čakať, že má práve A-J ?? ako týpek toho hral veľa, ale myslel som, že má niečo ako A-K, prípadne A-Q.. tak neviem, či som nemal radšej fold alebo bolo správne dať call na ten all in...
DRUHÁ HRA:
Čisto otázka ?? callovali by ste s 8-8 all in od BB, ktorý predtým prehral asi 2-3 hry na totálne somariny ? ja som fold... hneď po tejto hre odišiel..
TRETIA HRA: asi čistý gambling :- )
5 hráčov:
SB – 0,5 call
BB – check
UTG - call
1 hráč - call
HERO – Q-9 call (button)
FLOP:
7-10-4 – všetci check
TURN:
3 – všetci check
RIVER:
Q
UTG: check
Hráč 1: check
HERO: raise 0,7
SB: fold
BB: fold
UTG: fold
Hráč raise: all in (6 $)
Hráč 1 show Q-6
Hero won..
Ako nerozumiem tomu prečo dal all-in... ako viem, že som v tej hre nemal čo robiť, považujem za chybu 1. – vstúpiť do hry s Q-9, ale úprimne chcel som len vidieť flop a ak by niekto raisol prášil by som z tej hry.. všetko sa checkovalo.. len ma zaujímalo ako by ste vyhodnotili ten all-in vy : callovali by ste to alebo fold ?? ja som mu Q veril, ale určite nie s vysokým kickerom A-Q, K-Q, J-Q – toto by podľa mňa raisoval už na začiatku.. ak by mal 10 to by už raisoval na začiatku, tak mi vyšlo, že buď má dva nižšie páry 9-9, 8-8 a myslel si, že vytlačí alebo Q-niečo malé... ale cukalo mi riťkou...
A len jedna otázka ::
Hrali sme turnaj live 10 euro buy in.. ostali sme posledný traja boli sme na tom tak, že chipleader bol dominantný v chipoch, 2. mal asi o 5.000 chipov viac ako ja.. blindy boli 1500/3000. bol som BB a dostal som A-Q vo farbe... button fold, SB call a ja all-in... myslíte, že bolo good ísť hneď all-in ? chalan ma totiž dorovnal po dlhom-dlhom premýšlaní s 8-8.. a ako to dopadlo asi viete – nič mi nedošlo a tak som vypadol 3.. dali by ste len check a čakali čo príde, alebo bolo aj podľa vás good ísť all in a vytlačiť už pred flopom ??
nabuduce sa budem snazit doplnit tento suchopadny blog aj nejakymi obrazkami, len som zbuchal narychlo....
rád by som sa spýtal na váš názor ohľadom troch mojich hier, ktoré som sa snažil odohrať.. prosím o radu, či som to zahral dobre, alebo to skrátka posral.. prosím sprosté slová obmedziť :-) alebo radšej nie ??
poznámka: všetky hry sa odohrali na CASH GAME 5/10 $, počet hráčov 6
PRVÁ HRA:
HERO: A-8 (pozícia pred button, resp. predposledný)
4 hráči v hre, nikto neraisuje, všetci len dorovnali BB. Ja call
FLOP:
A-J-8 ( hrozila tu flash draw)
UTG: raise 0,7 (bank: 10 $)
HERO: call (bank: 11,40 $)
(SB + BB: fold)
TURN:
4 (stale neskompletizovana flash draw)
UTG: raise 1,7
HERO: reraise 2,8 (bal som sa, ci necaka na flash)
UTG: all in
UTG show A-J
HERO show A-8
RIVER už nič nepriniesol, takže som lost.. myslíte, že z toho jeho all in sa dalo čakať, že má práve A-J ?? ako týpek toho hral veľa, ale myslel som, že má niečo ako A-K, prípadne A-Q.. tak neviem, či som nemal radšej fold alebo bolo správne dať call na ten all in...
DRUHÁ HRA:
Čisto otázka ?? callovali by ste s 8-8 all in od BB, ktorý predtým prehral asi 2-3 hry na totálne somariny ? ja som fold... hneď po tejto hre odišiel..
TRETIA HRA: asi čistý gambling :- )
5 hráčov:
SB – 0,5 call
BB – check
UTG - call
1 hráč - call
HERO – Q-9 call (button)
FLOP:
7-10-4 – všetci check
TURN:
3 – všetci check
RIVER:
Q
UTG: check
Hráč 1: check
HERO: raise 0,7
SB: fold
BB: fold
UTG: fold
Hráč raise: all in (6 $)
Hráč 1 show Q-6
Hero won..
Ako nerozumiem tomu prečo dal all-in... ako viem, že som v tej hre nemal čo robiť, považujem za chybu 1. – vstúpiť do hry s Q-9, ale úprimne chcel som len vidieť flop a ak by niekto raisol prášil by som z tej hry.. všetko sa checkovalo.. len ma zaujímalo ako by ste vyhodnotili ten all-in vy : callovali by ste to alebo fold ?? ja som mu Q veril, ale určite nie s vysokým kickerom A-Q, K-Q, J-Q – toto by podľa mňa raisoval už na začiatku.. ak by mal 10 to by už raisoval na začiatku, tak mi vyšlo, že buď má dva nižšie páry 9-9, 8-8 a myslel si, že vytlačí alebo Q-niečo malé... ale cukalo mi riťkou...
A len jedna otázka ::
Hrali sme turnaj live 10 euro buy in.. ostali sme posledný traja boli sme na tom tak, že chipleader bol dominantný v chipoch, 2. mal asi o 5.000 chipov viac ako ja.. blindy boli 1500/3000. bol som BB a dostal som A-Q vo farbe... button fold, SB call a ja all-in... myslíte, že bolo good ísť hneď all-in ? chalan ma totiž dorovnal po dlhom-dlhom premýšlaní s 8-8.. a ako to dopadlo asi viete – nič mi nedošlo a tak som vypadol 3.. dali by ste len check a čakali čo príde, alebo bolo aj podľa vás good ísť all in a vytlačiť už pred flopom ??
nabuduce sa budem snazit doplnit tento suchopadny blog aj nejakymi obrazkami, len som zbuchal narychlo....
- mikkkki
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: analyza mikkkkiho hier
najprv som si myslel, ze fajn joke, ale teraz vidim, ze si to myslel vazne..
1. nehraj poker
2. ak nezabral bod 1., tak sa nauc pravidla a zakladne rozoznavanie a pomenovavanie situacii v tejto hre
3. precitaj si o pokri aspon 2 (dva) clanky zaoberajuce sa zakladnymi principami a strategiami (hint - nieco najdes aj na tejto stranke)
4. ked davas ruky na analyzu, tak ich davaj v tvare aby bolo vidiet ake presne karty su na boarde (suited a off-suited bude rozdiel), rovnako davaj stacky (pocet $ alebo chipov) jednotlivych hracov, pripadne aj sem tam nejaky ten read/historiu
5. predtym, nez sem nieco slahnes, sa skus zamysliet ako ti niekto moze pomoct, ked nedas k dispozicii ani zakladne udaje o kartach, hracoch a akcii, ktora sa udiala
prisaham, ze to myslim v dobrom
1. nehraj poker
2. ak nezabral bod 1., tak sa nauc pravidla a zakladne rozoznavanie a pomenovavanie situacii v tejto hre
3. precitaj si o pokri aspon 2 (dva) clanky zaoberajuce sa zakladnymi principami a strategiami (hint - nieco najdes aj na tejto stranke)
4. ked davas ruky na analyzu, tak ich davaj v tvare aby bolo vidiet ake presne karty su na boarde (suited a off-suited bude rozdiel), rovnako davaj stacky (pocet $ alebo chipov) jednotlivych hracov, pripadne aj sem tam nejaky ten read/historiu
5. predtym, nez sem nieco slahnes, sa skus zamysliet ako ti niekto moze pomoct, ked nedas k dispozicii ani zakladne udaje o kartach, hracoch a akcii, ktora sa udiala
prisaham, ze to myslim v dobrom
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
No musis si uvedomit, ze ak chces ake-take odpovede, tak musis dat ake-take informacie. Napisat, ze chipleader bol dominantny v chipoch je sice prekvapujuca informacia, ale niekde tam by sa zisli dat aj absolutne cisla. Tiez sa pytat na call all-inu s 88 a nedat velkosti stackov je trosku problem.
Mozno Horseyho rada "nehraj poker" moze vyznievat kruto, ale ver tomu, ze on Ti chce len usetrit peniaze .
Myslim, ze vyjadrovanie sa k jednotlivym rukam nepomoze tak ako par zdrojov na studium, ktore pomozu upevnit a nasledne rozvinut zaklady. Potom uz budes vediet preco su vynechane informacie dolezite a nabuduce ich poskytnes.
videa-z-hrania-pokru-f95/video-stena-t2252.html
http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... ostcount=4
http://forumserver.twoplustwo.com/39/sm ... on-100801/
http://www.nitricburn.com/BACKUP/kader/ ... Update.htm
http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... ostcount=1
http://www.gamblingsystem.biz/books/2p2NL6max.pdf
Mozno Horseyho rada "nehraj poker" moze vyznievat kruto, ale ver tomu, ze on Ti chce len usetrit peniaze .
Myslim, ze vyjadrovanie sa k jednotlivym rukam nepomoze tak ako par zdrojov na studium, ktore pomozu upevnit a nasledne rozvinut zaklady. Potom uz budes vediet preco su vynechane informacie dolezite a nabuduce ich poskytnes.
videa-z-hrania-pokru-f95/video-stena-t2252.html
http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... ostcount=4
http://forumserver.twoplustwo.com/39/sm ... on-100801/
http://www.nitricburn.com/BACKUP/kader/ ... Update.htm
http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... ostcount=1
http://www.gamblingsystem.biz/books/2p2NL6max.pdf
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
chalani dakujem za prispevky.. ako trocha mi presiel mrazik po chrbte, ale prosim nezatracujte ma hned ... teda fakt diky za rady, beriem to ako spravnu konstruktivnu kritiku..
poker hravam, skor tak pre naladu a tak a celkom som uvazoval, ze zacat hrat aj nejako normalne - najst hernu, mikrolimity, drzat bankroll... a kazdy tu pise o svojich rukach, analyzuje ich a pyta sa lepsich - pre mna su tu asi vsetci lepsi nikdy som nieco taketo nepisal, tak preto s tym nemam ani skusenosti.. oki ale nabuduce budem vediet ako treba opisat stol aby sa vedelo co to poradit...
oki asi by som mal zaat trocha inak na Vas borci :
plz poradite nejake good POKER KNIHY, clanky - najlepsie v slovencine alebo cestine a ked sa uz neda, tak ak v eng...
analyza hier pride teda asi neskor
PS: to dzejkej - dom. cheapleadrea v chipoch, no ako tak citam po sebe hanbim sa prevelmi .... ale pisal som v praci, pisal som rychlo a necital co za chobotiny pisem.. v kazdom pripade dakujem za odkazy na web, idem pozriet
teraz ma tu asi vsetci vysmejete ... no nic riadne nervy chystam na vas
poker hravam, skor tak pre naladu a tak a celkom som uvazoval, ze zacat hrat aj nejako normalne - najst hernu, mikrolimity, drzat bankroll... a kazdy tu pise o svojich rukach, analyzuje ich a pyta sa lepsich - pre mna su tu asi vsetci lepsi nikdy som nieco taketo nepisal, tak preto s tym nemam ani skusenosti.. oki ale nabuduce budem vediet ako treba opisat stol aby sa vedelo co to poradit...
oki asi by som mal zaat trocha inak na Vas borci :
plz poradite nejake good POKER KNIHY, clanky - najlepsie v slovencine alebo cestine a ked sa uz neda, tak ak v eng...
analyza hier pride teda asi neskor
PS: to dzejkej - dom. cheapleadrea v chipoch, no ako tak citam po sebe hanbim sa prevelmi .... ale pisal som v praci, pisal som rychlo a necital co za chobotiny pisem.. v kazdom pripade dakujem za odkazy na web, idem pozriet
teraz ma tu asi vsetci vysmejete ... no nic riadne nervy chystam na vas
- mikkkki
- Založený: Okt 2008
No pekne ste ho "zrušili". Ja viem že ste tu všetci na úrovni ale každý nejak začínal, nie??? Chalanisko asi toho moc odohratého nemá, chcel nejakú radu, chápem že z tohoto sa moc teda asi nedá poradit, ale dost ma zaskočila napr odpoveď typu: nehraj poker Veď na tejto stránke možu byť aj začínajúci/neznalý hráči nie??? Veď je to poker portal a nie pokerproportal...Ale tak boli tam aj dobré rady treba sa učit učit a učit Napr tie videá mu určite pomožu
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
ok bolo to trosku krute ale aka otazka taka odpoved..
v kazdom pripade nikto sa nema dovod vysmievat, ked je vidno, ze je prejavena snaha aspon trosku sa zamysliet, mat aspon aku taku predstavu co a preco sa vlastne pytam a pri pokrovych otazkach je dobre vediet zakladne pravidla/koncept priebehu hry
jasne, ze kazdy zacinal a aj prave preto ti odporucam pred hrou o realne peniaze spravit prvy krok a nastudovat si naozaj zaklady hry a tie najjednoduchsie postupy a koncepty..usetris si peniaze, nervy a cas
v kazdom pripade nikto sa nema dovod vysmievat, ked je vidno, ze je prejavena snaha aspon trosku sa zamysliet, mat aspon aku taku predstavu co a preco sa vlastne pytam a pri pokrovych otazkach je dobre vediet zakladne pravidla/koncept priebehu hry
jasne, ze kazdy zacinal a aj prave preto ti odporucam pred hrou o realne peniaze spravit prvy krok a nastudovat si naozaj zaklady hry a tie najjednoduchsie postupy a koncepty..usetris si peniaze, nervy a cas
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
paci sa mi ako si pekne rozpisal tie ruky, to samo o sebe musela byt namaha
predpokladam ze ti tu uz niekto placol link na nejaky converter.
predpokladam ze ti tu uz niekto placol link na nejaky converter.
- koumacik
- Založený: Dec 2009
sammy a ako by si poradil ty ked na prvy pohlad su v tych rukach uplne banalne neodstatky??
porad
zatial by proste fakt nemal hrat o peniaze, akurat to zle dopadne
porad
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:sammy a ako by si poradil ty ked na prvy pohlad su v tych rukach uplne banalne neodstatky??
porad
Veď jasné ja to chápem, len sa mi nepáčilo napr ten tón ako keby z toho plynula nadradenost alebo ja neviem niečo také, ako keby sa bavili so špinou ano až tak mi to došlo! Videá, knihy, čítanie blogov, nie takýchto ako tento
A keď si niekto myslí že je dobrý, nech si hrá aj o peniaze bustne pár krát a potom pochopí že niekde asi bude chyba a začne sa snáď aj niečo učiť. Je veľa takých ktorý si pozrú napr poker v TV odohrajú niečo na play money a idú hrát o peniažky a myslia si že sú "majstri sveta" aj ja som išiel tou cestou Moj názor: na vlastných chybáchs a učíš najlepšie aj keď to bolí. Samozrejme netvrdím že som regular, ale možem povedat že PP a ľudia čo sú tu aktívny, ich blogy, videá rady mi dost pomohli
-
3Sammy - Príspevky: 221
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/4 krát
vyznam je taky aby si nemusel bustovat a ucit sa na cudzich chybach je efektivnejsie:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Počet príspevkov: 18 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.