analyza mikkkkiho hier

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

analyza mikkkkiho hier

Odoslaťod mikkkki 11 Jan 2010 21:30

ahojte maniaci a maniacky..

rád by som sa spýtal na váš názor ohľadom troch mojich hier, ktoré som sa snažil odohrať.. prosím o radu, či som to zahral dobre, alebo to skrátka posral.. prosím sprosté slová obmedziť :-) alebo radšej nie ??

poznámka: všetky hry sa odohrali na CASH GAME 5/10 $, počet hráčov 6

PRVÁ HRA:

HERO: A-8 (pozícia pred button, resp. predposledný)

4 hráči v hre, nikto neraisuje, všetci len dorovnali BB. Ja call

FLOP:

A-J-8 ( hrozila tu flash draw)

SB: check
BB: check
UTG: raise 0,7 (bank: 10 $)
HERO: call (bank: 11,40 $)
(SB + BB: fold)

TURN:

4 (stale neskompletizovana flash draw)

UTG: raise 1,7
HERO: reraise 2,8 (bal som sa, ci necaka na flash)
UTG: all in
HERO: call

UTG show A-J
HERO show A-8

RIVER už nič nepriniesol, takže som lost.. myslíte, že z toho jeho all in sa dalo čakať, že má práve A-J ?? ako týpek toho hral veľa, ale myslel som, že má niečo ako A-K, prípadne A-Q.. tak neviem, či som nemal radšej fold alebo bolo správne dať call na ten all in...

DRUHÁ HRA:

Čisto otázka ?? callovali by ste s 8-8 all in od BB, ktorý predtým prehral asi 2-3 hry na totálne somariny ? ja som fold... hneď po tejto hre odišiel..

TRETIA HRA: asi čistý gambling :- )

5 hráčov:
SB – 0,5 call
BB – check
UTG - call
1 hráč - call
HERO – Q-9 call (button)

FLOP:

7-10-4 – všetci check

TURN:

3 – všetci check

RIVER:

Q

SB: check
BB: check
UTG: check
Hráč 1: check
HERO: raise 0,7

SB: fold
BB: fold
UTG: fold
Hráč raise: all in (6 $)
HERO: call

Hráč 1 show Q-6
Hero won..

Ako nerozumiem tomu prečo dal all-in... ako viem, že som v tej hre nemal čo robiť, považujem za chybu 1. – vstúpiť do hry s Q-9, ale úprimne chcel som len vidieť flop a ak by niekto raisol prášil by som z tej hry.. všetko sa checkovalo.. len ma zaujímalo ako by ste vyhodnotili ten all-in vy : callovali by ste to alebo fold ?? ja som mu Q veril, ale určite nie s vysokým kickerom A-Q, K-Q, J-Q – toto by podľa mňa raisoval už na začiatku.. ak by mal 10 to by už raisoval na začiatku, tak mi vyšlo, že buď má dva nižšie páry 9-9, 8-8 a myslel si, že vytlačí alebo Q-niečo malé... ale cukalo mi riťkou...

A len jedna otázka ::

Hrali sme turnaj live 10 euro buy in.. ostali sme posledný traja boli sme na tom tak, že chipleader bol dominantný v chipoch, 2. mal asi o 5.000 chipov viac ako ja.. blindy boli 1500/3000. bol som BB a dostal som A-Q vo farbe... button fold, SB call a ja all-in... myslíte, že bolo good ísť hneď all-in ? chalan ma totiž dorovnal po dlhom-dlhom premýšlaní s 8-8.. a ako to dopadlo asi viete – nič mi nedošlo a tak som vypadol 3.. dali by ste len check a čakali čo príde, alebo bolo aj podľa vás good ísť all in a vytlačiť už pred flopom ??

nabuduce sa budem snazit doplnit tento suchopadny blog aj nejakymi obrazkami, len som zbuchal narychlo....
mikkkki

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: analyza mikkkkiho hier

Odoslaťod Horsey7 11 Jan 2010 21:48

najprv som si myslel, ze fajn joke, ale teraz vidim, ze si to myslel vazne..

1. nehraj poker

2. ak nezabral bod 1., tak sa nauc pravidla a zakladne rozoznavanie a pomenovavanie situacii v tejto hre

3. precitaj si o pokri aspon 2 (dva) clanky zaoberajuce sa zakladnymi principami a strategiami (hint - nieco najdes aj na tejto stranke)

4. ked davas ruky na analyzu, tak ich davaj v tvare aby bolo vidiet ake presne karty su na boarde (suited a off-suited bude rozdiel), rovnako davaj stacky (pocet $ alebo chipov) jednotlivych hracov, pripadne aj sem tam nejaky ten read/historiu

5. predtym, nez sem nieco slahnes, sa skus zamysliet ako ti niekto moze pomoct, ked nedas k dispozicii ani zakladne udaje o kartach, hracoch a akcii, ktora sa udiala

prisaham, ze to myslim v dobrom :good:
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod dzejkej 11 Jan 2010 21:53

No musis si uvedomit, ze ak chces ake-take odpovede, tak musis dat ake-take informacie. Napisat, ze chipleader bol dominantny v chipoch je sice prekvapujuca informacia, ale niekde tam by sa zisli dat aj absolutne cisla. Tiez sa pytat na call all-inu s 88 a nedat velkosti stackov je trosku problem.

Mozno Horseyho rada "nehraj poker" moze vyznievat kruto, ale ver tomu, ze on Ti chce len usetrit peniaze :).

Myslim, ze vyjadrovanie sa k jednotlivym rukam nepomoze tak ako par zdrojov na studium, ktore pomozu upevnit a nasledne rozvinut zaklady. Potom uz budes vediet preco su vynechane informacie dolezite a nabuduce ich poskytnes.

videa-z-hrania-pokru-f95/video-stena-t2252.html

http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... ostcount=4
http://forumserver.twoplustwo.com/39/sm ... on-100801/
http://www.nitricburn.com/BACKUP/kader/ ... Update.htm
http://forumserver.twoplustwo.com/showp ... ostcount=1
http://www.gamblingsystem.biz/books/2p2NL6max.pdf
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod mikkkki 11 Jan 2010 22:55

chalani dakujem za prispevky.. ako trocha mi presiel mrazik po chrbte, ale prosim nezatracujte ma hned :evil: ... teda fakt diky za rady, beriem to ako spravnu konstruktivnu kritiku..

poker hravam, skor tak pre naladu a tak a celkom som uvazoval, ze zacat hrat aj nejako normalne - najst hernu, mikrolimity, drzat bankroll... a kazdy tu pise o svojich rukach, analyzuje ich a pyta sa lepsich - pre mna su tu asi vsetci lepsi :crazy: nikdy som nieco taketo nepisal, tak preto s tym nemam ani skusenosti.. oki ale nabuduce budem vediet ako treba opisat stol aby sa vedelo co to poradit...

oki asi by som mal zaat trocha inak na Vas borci :

plz poradite nejake good POKER KNIHY, clanky - najlepsie v slovencine alebo cestine a ked sa uz neda, tak ak v eng...

analyza hier pride teda asi neskor

PS: to dzejkej - dom. cheapleadrea v chipoch, no ako tak citam po sebe hanbim sa prevelmi .... ale pisal som v praci, pisal som rychlo a necital co za chobotiny pisem.. v kazdom pripade dakujem za odkazy na web, idem pozriet :gl:

teraz ma tu asi vsetci vysmejete ... no nic riadne nervy chystam na vas :bad:
mikkkki

Založený: Okt 2008

Odoslaťod 3Sammy 11 Jan 2010 23:09

No pekne ste ho "zrušili". Ja viem že ste tu všetci na úrovni ale každý nejak začínal, nie??? Chalanisko asi toho moc odohratého nemá, chcel nejakú radu, chápem že z tohoto sa moc teda asi nedá poradit, ale dost ma zaskočila napr odpoveď typu: nehraj poker :( Veď na tejto stránke možu byť aj začínajúci/neznalý hráči nie??? Veď je to poker portal a nie pokerproportal...Ale tak boli tam aj dobré rady treba sa učit učit a učit :good: Napr tie videá mu určite pomožu
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod Horsey7 11 Jan 2010 23:17

ok bolo to trosku krute ale aka otazka taka odpoved..

v kazdom pripade nikto sa nema dovod vysmievat, ked je vidno, ze je prejavena snaha aspon trosku sa zamysliet, mat aspon aku taku predstavu co a preco sa vlastne pytam a pri pokrovych otazkach je dobre vediet zakladne pravidla/koncept priebehu hry

jasne, ze kazdy zacinal a aj prave preto ti odporucam pred hrou o realne peniaze spravit prvy krok a nastudovat si naozaj zaklady hry a tie najjednoduchsie postupy a koncepty..usetris si peniaze, nervy a cas :)

:gl:

Za tento príspevok od Horsey7 poďakovali :
3Sammy
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod koumacik 12 Jan 2010 00:02

paci sa mi ako si pekne rozpisal tie ruky, to samo o sebe musela byt namaha :)
predpokladam ze ti tu uz niekto placol link na nejaky converter.
koumacik

Založený: Dec 2009

Odoslaťod tucniak 12 Jan 2010 00:03

sammy a ako by si poradil ty ked na prvy pohlad su v tych rukach uplne banalne neodstatky??
porad
zatial by proste fakt nemal hrat o peniaze, akurat to zle dopadne
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod 3Sammy 12 Jan 2010 00:13

tucniak napísal:sammy a ako by si poradil ty ked na prvy pohlad su v tych rukach uplne banalne neodstatky??
porad
zatial by proste fakt nemal hrat o peniaze, akurat to zle dopadne

Veď jasné ja to chápem, len sa mi nepáčilo napr ten tón ako keby z toho plynula nadradenost alebo ja neviem niečo také, ako keby sa bavili so špinou ano až tak mi to došlo! Videá, knihy, čítanie blogov, nie takýchto ako tento :)
A keď si niekto myslí že je dobrý, nech si hrá aj o peniaze bustne pár krát a potom pochopí že niekde asi bude chyba a začne sa snáď aj niečo učiť. Je veľa takých ktorý si pozrú napr poker v TV odohrajú niečo na play money a idú hrát o peniažky a myslia si že sú "majstri sveta" aj ja som išiel tou cestou :D Moj názor: na vlastných chybáchs a učíš najlepšie aj keď to bolí. Samozrejme netvrdím že som regular, ale možem povedat že PP a ľudia čo sú tu aktívny, ich blogy, videá rady mi dost pomohli :poklona:
Obrázok používateľa
3Sammy

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 53 krát/4 krát

Odoslaťod tucniak 12 Jan 2010 00:15

vyznam je taky aby si nemusel bustovat a ucit sa na cudzich chybach je efektivnejsie:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!