Mayday napísal:aj po dnesku mam stale este 50BI na nl100 a rezervy na zivobytie tak na 2-3 mesiace. nie je to idealne, ale v porovnani s tym, ako to vyzeralo na zaciatku je to uplna pohoda
imo stale je to velmi malo...
Mayday napísal:aj po dnesku mam stale este 50BI na nl100 a rezervy na zivobytie tak na 2-3 mesiace. nie je to idealne, ale v porovnani s tym, ako to vyzeralo na zaciatku je to uplna pohoda
trikoza napísal:Mayday napísal:aj po dnesku mam stale este 50BI na nl100 a rezervy na zivobytie tak na 2-3 mesiace. nie je to idealne, ale v porovnani s tym, ako to vyzeralo na zaciatku je to uplna pohoda
imo stale je to velmi malo...
dzejkej napísal:No Mayday a ako tie ruky, co tucniak hore dal?
Nemyslis, ze by bolo lepsie po takom downswingu hodit si pauzu v ten den a robit nieco ine? Lebo si v nejakom miernom tilte a beries veci osobne (co si pisal v chate som videl ) a celkovo nehras svoju A game, tak dohanat straty moze byt kontraproduktivne a este viac stresujuce.
Samozrejme to myslim v dobrom .. ja vzdy .
Mayday napísal:vcera som bol nasraty na cely svet a tucniak tomu tiez nepomohol. neviem ci si pamatas, ale ty si mi raz na nl50 hovoril, ako sa ti paci pristup pri ktorom by sme brali na seba ohlad za stolmi. a nasledne 3 betnes 3 alebo 4 (uz si nepamatam) moje po sebe iduce raise-y. nevravim, ze moja reakcia bola mila a super. len mi povedz, ako to teda je s tym branim ohladu. ak si pamatas, ja som ti vtedy sam povedal, ze nic take nemienim robit ani neocakavam.
Mayday napísal:ze z 15x co clovek dostane AA 11x vyhra blindy a 4x prehra stack (raz proti 2 outer na turne, raz proti 4 outer na turne a 2x som nabehol na set). podobne na tom je KK. ale samozrejme, ked raisujem 76s tak 3bety sa sypu jedna radost. toto je u mna uz velmi dlhodoby fenomen, neviem co si mam o tom mysliet,
Mayday napísal:k tym dvom rukam:
1. toto si uz vobec nepamatam, o co tam islo ani co som mal za ruku.
2. 10 10 bez 10h. mozno nie najstastnejsia linia, ale nic extra retardovane IMO.
Mayday napísal:
vcera som bol nasraty na cely svet a tucniak tomu tiez nepomohol. neviem ci si pamatas, ale ty si mi raz na nl50 hovoril, ako sa ti paci pristup pri ktorom by sme brali na seba ohlad za stolmi. a nasledne 3 betnes 3 alebo 4 (uz si nepamatam) moje po sebe iduce raise-y. nevravim, ze moja reakcia bola mila a super. len mi povedz, ako to teda je s tym branim ohladu. ak si pamatas, ja som ti vtedy sam povedal, ze nic take nemienim robit ani neocakavam.
Mayday napísal:ale z mojej perspektivy to vyzera ako hotova konspiracia. nedava to vobec ziaden zmysel.
dzejkej napísal:No ja a tucniak sa vyhybame jeden druhemu, pokial je dost stolov.
tucniak napísal:a ak za 50 ruk hentak do mna weak-tight bez premyslania odhodis polku stacku, som zvedavy, co za 3k ruk denne ktore nahras rozdas ostatnym regom-btw, na mono boardoch sa v 3 bet pote nebluffuje, co si cakal ze dostanes na turne?aj keby nepride srdce?:)
wastujes moneyz
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.