pacreg: I have been wondering about whether or not to bet the turn
what is your screen name on pacific?
yegon: dobry postreh s tym third barrelom, naozaj si nemyslim, ze by hral set tak, ze na turne c/call a river to iste. ale to by som musel najprv mat gule na triple barrel bluff. ak chcem tu nl100 fakt crushovat, mal by som mat vo svojom magic box pokrovych fint aj toto. aky range mu dame, ked c/call turn? IMO dost uzky: 10 9, A10, mozno dobrodruzne K10, Q10...a to je cele, ak sme teda vylucili slowplayed set. foldne mi na river shove s tymto rangeom? IMO 9 10 foldne na scary river (diamond, J, Q, K, mozno aj 8 ho vystrasi), K10 aj Q10 obv nemozu dorovnat river shove (jedine ak by mal nejaky uber sick read) a A10 asi calluje vacsinu riverov. Nie som si isty, ci je v tom spote treti barrel optimalny.
a co ked mi to shovne na turne? predpokladajme, ze teda betnem tak 25 do 35 potu, jeho shove bude mat okolo 100bbs, cize musim dorovnat 75 na to, aby som vyhral 160, co mam odds tak zhruba 1:2,1. co je 32%. mam 13 clean outs (t.j. any 7, any Q, vsetky diamondy okrem 10 a 9, ktore davaju superovym setom, ktore ma pri shove na turne casto, full house) ak nema set tak pravdepodobne 15 outs, cize 26 - 30%. skombinujme to s fold equity, ktoru turn bet ma a je to imo thin +EV. najlepsie na tom celom bude asi efekt na moj image, ak sa to dostane k showdownu.
btw nemyslim si, ze je nutne hrat na nl100 takyto aggro style a check behind s tym, ze dufam, ze hitnem, pripadne bet/fold turn mi pridu ako slusne moznosti.