Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog
Re: Buranie MTT prekazok v roku 2011 - Matejov blog
Po mensom uvazovani, som sa rozhodol nahrat svoje prve edukativne video z mtt. Kedze sa jedna o moj prvy nahravaci pokus, nechcel som sa pustat do extra velkych projektov, a tak som si vybral maly turnaj. Konkretne ide o 40e BI deepstack turnaj, ktory hralo 46 ludi. Skoncil som na nom 1. za 620e zhruba. Turnaj som rozdelil na dve casti. 1. cast je od zaciatku turnaja po FT, 2. cast je uz cisto len FT.
2. cast postnem urcite do konca tyzdna. Tato prva cast ma 78min, cize uz aj to je dost vela asi...
Vo videu bude urcite pocut ze som vychodnar , tak snad to velmi vadit nebude, celkovo som sa 1. v zivote nahraval, tak bolo to cudne aj pre mna (navyse asi nemam velmi mikrofonicky hlas) . V 45min. aj nieco mi nachvilu naskoci namiesto replayera pozadie, ale to bude iba chvilkova zalezitost tak aby ste sa necudovali.
Video je robene formou hand by hand, cize vsetky handy zaradom. Je robene v priamo v HOldem replayeri, kedze universal replayer (ktory je lepsi) nie je kompatibilny s boss media softwarom. Velkost vide zhruba 100MB
Vase pripomienky (ci uz technickeho charakteru, alebo priamo k handam a myslienkovym pochodom) piste priamo tu do blogu - urcite som na nejake veci zabudol, tak ak bude nieco nejasne, prediskutujeme to.
odkaz na video: http://www.ulozto.cz/xX1vfHb/1-5kgtd-1s ... -part1-mp4 (keby nahodou niekomu nesiel link, pridavam druhy)
https://rapidshare.com/files/102025559/ ... _part1.mp4
Prajem prijemny zazitok a dufam, ze Vam to nieco da
2. cast postnem urcite do konca tyzdna. Tato prva cast ma 78min, cize uz aj to je dost vela asi...
Vo videu bude urcite pocut ze som vychodnar , tak snad to velmi vadit nebude, celkovo som sa 1. v zivote nahraval, tak bolo to cudne aj pre mna (navyse asi nemam velmi mikrofonicky hlas) . V 45min. aj nieco mi nachvilu naskoci namiesto replayera pozadie, ale to bude iba chvilkova zalezitost tak aby ste sa necudovali.
Video je robene formou hand by hand, cize vsetky handy zaradom. Je robene v priamo v HOldem replayeri, kedze universal replayer (ktory je lepsi) nie je kompatibilny s boss media softwarom. Velkost vide zhruba 100MB
Vase pripomienky (ci uz technickeho charakteru, alebo priamo k handam a myslienkovym pochodom) piste priamo tu do blogu - urcite som na nejake veci zabudol, tak ak bude nieco nejasne, prediskutujeme to.
odkaz na video: http://www.ulozto.cz/xX1vfHb/1-5kgtd-1s ... -part1-mp4 (keby nahodou niekomu nesiel link, pridavam druhy)
https://rapidshare.com/files/102025559/ ... _part1.mp4
Prajem prijemny zazitok a dufam, ze Vam to nieco da
Naposledy upravil Matej Zavacky dňa 06 Mar 2012 21:25, celkovo upravené 1 krát.
- Za tento príspevok od Matej Zavacky poďakovali - 12:
- aNdr3Jo, Ceasears, DevilMayCry, haman, hegides, Kominak, Lucky566, Miham, ramzey, Stanley VII, vlade, wookie
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
matej diky moc za video, zajtra v robote sa aspon nebudem nudit
Nemohol by si ti prosim ta hodit aj niekde inde, po par minutach mi to vzdy stopne download, pri cca 10MB stiahnutych
Nemohol by si ti prosim ta hodit aj niekde inde, po par minutach mi to vzdy stopne download, pri cca 10MB stiahnutych
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Skvelé, teším sa! Poslednou dobou hrávam turnaje o čosi častejšie, tak mi to určite príde vhod. Už aj sťahujem a zajtra si to pozriem.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
DevilMayCry napísal:matej diky moc za video, zajtra v robote sa aspon nebudem nudit
devil uploadujem to aj na rapidshare ale chvilu to bude trvat - je to dost pomale....
- Matej Zavacky
Matej Zavacky napísal:
devil uploadujem to aj na rapidshare ale chvilu to bude trvat - je to dost pomale....
jo super, kludne si pockam
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Nechcem rypat, ale ten ev vypocet mas asi zle. Ty tam pocitas, ze vyhras 99 bb, co ale nie je pravda, ty ratas s celym tvojim stackom, nie len s efektivnym. Ten minus potom sa mi tiez nezda, kedze neprehras 55 bb, prehras iba nejakych 35 bb a to iba v 70 % z tych 20 % (chyba ti tam 0,7). Tym nechcem povedat, ze to nie je Ev+ , len sa mi zda,ze to mas zle.
Naposledy upravil A_Rimmer dňa 06 Mar 2012 22:05, celkovo upravené 1 krát.
- Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali :
- Matej Zavacky
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
41:50
vobec som sa nikdy nejak nevenoval MTT a prilis sa nevyznam vo vypoctoch ohladom tychto +EV 4bet push krokov, ale predsa len otazka z cisto matematickeho hladiska: nema sa tych 55BB, ktore mozes prehrat nasobit este s 0.7 ako doplnok do 1? Ako 70% pravdepodobnost, ze v 30% pripadoch, kedy ta callne, prehras flip. Zda sa mi to celkom logicke.
Inak, pekne pozadie plochy
EDIT: A_Rimmer to napisal uz za mna..
vobec som sa nikdy nejak nevenoval MTT a prilis sa nevyznam vo vypoctoch ohladom tychto +EV 4bet push krokov, ale predsa len otazka z cisto matematickeho hladiska: nema sa tych 55BB, ktore mozes prehrat nasobit este s 0.7 ako doplnok do 1? Ako 70% pravdepodobnost, ze v 30% pripadoch, kedy ta callne, prehras flip. Zda sa mi to celkom logicke.
Inak, pekne pozadie plochy
EDIT: A_Rimmer to napisal uz za mna..
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
arimmer ma samozrejme s tym CEV vypoctom pravdu, ja som tam ako nejaky sarlatan nepocital s eff. stackom supera... prvykrat po dlhej dobe som pocital pre lepsiu prehladnost cev s BB a nie s chipmi, nemal som to dopredu pripravene a tak to dopadlo ... mea maxima culpa...
takze ten vzorec mal vychadzat pre upresnenie takto: 0.8x 9bb + 0.2x ( 0.3x 64BB - 0.7x 33BB) = 6.42BB +EV!
este slovne vysvetlenie - v 80% pripadov mi to villian foldne a ja tak vyhram 9bb pred flopom. v 20% ma callne a ja z tych 20% vyhram 30% hier a prehram 70% . Takto by to malo byt spravne. Este raz sorry za pomylenie vo videu - v podstate princip bol spravny len cisla boli zle - Treba si vsimnut, ze Vas super ma menej bb ako vy a pocitat to s eff stackom.
takze ten vzorec mal vychadzat pre upresnenie takto: 0.8x 9bb + 0.2x ( 0.3x 64BB - 0.7x 33BB) = 6.42BB +EV!
este slovne vysvetlenie - v 80% pripadov mi to villian foldne a ja tak vyhram 9bb pred flopom. v 20% ma callne a ja z tych 20% vyhram 30% hier a prehram 70% . Takto by to malo byt spravne. Este raz sorry za pomylenie vo videu - v podstate princip bol spravny len cisla boli zle - Treba si vsimnut, ze Vas super ma menej bb ako vy a pocitat to s eff stackom.
- Matej Zavacky
Matej velka za tvoj pocin.
Moje komenty:
1. v replayeri nabuduce zapnit pls Show Stats, aby sme videli staty hracov
2. 99 v 17min, co si calloval button vs EP open silny. keby SB ne3betoval, ale foldol, tak ako by si tu ruku hral na Thigh boarde v single raised pote v HU? Callujes any cbet? alebo podla betsize sa rozhodnes?
3. set JJJ na KJx flushdraw, si cbetol 1/3 potu, nebojis sa draws?
4. Lubi sa mi ,ako vyslovujes offsuit a suited: "KJ of Svit" a "35 svítit" golden!!
5. Hovoris, ze nie si moc zhovorcivy, ale bolo to uplne normalne, hovoril si akurat tolko kolko bolo treba, podstatne veci.
6. Ked ma obcas chyti MTT mania, tak si vravim, akoto, ze to niektori vedia tak crushovat a vzdy si spomeniem na teba, ze co by som za to dal, keby som ta mohol railovat s hidden card cam. A bum, ty supnes video na portal!
Moje komenty:
1. v replayeri nabuduce zapnit pls Show Stats, aby sme videli staty hracov
2. 99 v 17min, co si calloval button vs EP open silny. keby SB ne3betoval, ale foldol, tak ako by si tu ruku hral na Thigh boarde v single raised pote v HU? Callujes any cbet? alebo podla betsize sa rozhodnes?
3. set JJJ na KJx flushdraw, si cbetol 1/3 potu, nebojis sa draws?
4. Lubi sa mi ,ako vyslovujes offsuit a suited: "KJ of Svit" a "35 svítit" golden!!
5. Hovoris, ze nie si moc zhovorcivy, ale bolo to uplne normalne, hovoril si akurat tolko kolko bolo treba, podstatne veci.
6. Ked ma obcas chyti MTT mania, tak si vravim, akoto, ze to niektori vedia tak crushovat a vzdy si spomeniem na teba, ze co by som za to dal, keby som ta mohol railovat s hidden card cam. A bum, ty supnes video na portal!
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:4. Lubi sa mi ,ako vyslovujes offsuit a suited: "KJ of Svit" a "35 svítit" golden!!
"Dravs" je tiez golden, ale inak dobre video, konecne vidime ako to hraju profici.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.