Bleskovy utok by pikachu-Matejov blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Buranie MTT prekazok v roku 2011 - Matejov blog

Odoslaťod Matej Zavacky 07 Mar 2012 10:41

haman napísal:Matej velka :poklona: za tvoj pocin.
Moje komenty:
1. v replayeri nabuduce zapnit pls Show Stats, aby sme videli staty hracov
2. 99 v 17min, co si calloval button vs EP open silny. keby SB ne3betoval, ale foldol, tak ako by si tu ruku hral na Thigh boarde v single raised pote v HU? Callujes any cbet? alebo podla betsize sa rozhodnes?
3. set JJJ na KJx flushdraw, si cbetol 1/3 potu, nebojis sa draws?
4. Lubi sa mi ,ako vyslovujes offsuit a suited: "KJ of Svit" a "35 svítit" golden!! ;)
5. Hovoris, ze nie si moc zhovorcivy, ale bolo to uplne normalne, hovoril si akurat tolko kolko bolo treba, podstatne veci.
6. Ked ma obcas chyti MTT mania, tak si vravim, akoto, ze to niektori vedia tak crushovat a vzdy si spomeniem na teba, ze co by som za to dal, keby som ta mohol railovat s hidden card cam. A bum, ty supnes video na portal!
:gl:

1. mojim povodnym zamerom bolo nechat aj zapnute staty, ked som ich vsak zapol zdalo sa mi ze obrazovka je neprehladna, a ze tam je vela rusivych momentov.... ok nabuduce (skusim uz FT) z tohto turnaja nahrat so statmi

2. 99 - pf to bol HJ raise, cize moze to byt o dost viac light ako keby to open z EP... urcite na T alebo J high boarde by som jeden jeho Cbet floatoval (ak by to nebol nejaky overbet) a zariadil by som sa na Turne, ak by na turne prisiel od neho dalsi barell tak to urcite foldujem - predsalen on mal staty nejakych 37/11 a nemyslim, ze by tam 2nd barreloval nieco ako AK, AQ, 88, zatial co na flope to moze cbetnut v pohode a kludne sa moze stat, ze na turne to bude hrat straight forward, ze bud ho trafilo alebo nie - casto tam podla mna turn s nicim alebo underpairom give upne. Samozrejme ja by som to IP uz len potcontroloval

3. Nemyslim si, ze chlapik tam je schopny sa vzdat svojich draws (so svojim stackom) pri akomkolvek cbete. Akurat (je to len moja subjektivna myslienka) sa moze stat, ze vacsi cbet ho odstavi od myslienky to CHR ak ma draw lebo tam uz nebude mat FE a tak svoju draw len callne...ja som sa tam za kazdu cenu chcel dostat do AI na flope a fakt som si myslel, ze ma bude chr do AI velmi casto. A on tam stale moze mat aj nieco ako QJ bez draw a z toho chcem dostat aspon daco...

4. jj na to ma upozornovali aj pred tym :) musim sa prenastavit

5. Diky, to povzbudilo, budem mat viac sebavedomia v buducnosti

6. Rozhodoval som sa dlhsie, isiel som do toho s malym srdieckom, a podla viacerych ohlasov uvidim ako to vypali... myslim, ze to moze priniest uzitok aj mne a verim, ze to daco da aj komunite.
Matej Zavacky

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod DevilMayCry 07 Mar 2012 12:33

v 16tej minute si hovoril ako ti HM nenaimportoval ruku a tym padom tam chyba zaujimavy spot ale neviem ci si si vsimol v 59 minute ked si akurat vyradil hraca urzu tak mas cca 37k stack a hned ruku na to mas len 27k stack, cize tam asi tiez nieco vypadlo

EDIT: tak som sa na to pozrel este raz a to musel HM nejak zle zratat lebo pf ma urzu 8130 a ty mas 18455 cize ten stack 27k je ok, neviem preco tam chvilu ukazuje az 37k :crazy:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 07 Mar 2012 14:09

DevilMayCry napísal:v 16tej minute si hovoril ako ti HM nenaimportoval ruku a tym padom tam chyba zaujimavy spot ale neviem ci si si vsimol v 59 minute ked si akurat vyradil hraca urzu tak mas cca 37k stack a hned ruku na to mas len 27k stack, cize tam asi tiez nieco vypadlo

EDIT: tak som sa na to pozrel este raz a to musel HM nejak zle zratat lebo pf ma urzu 8130 a ty mas 18455 cize ten stack 27k je ok, neviem preco tam chvilu ukazuje az 37k :crazy:

ako celkovo HM a BossMedia software velmi nejdu dokopy - teda hlavne co sa tyka trackovania ruk z mtt (pocul som ze pri cash game to je omnoho lepsie)... bohuzial hravam hlavne tam a neviem to fixnut vobec... napr. handy sa nedaju dostat nijako ani do universal replayera...
Matej Zavacky

Odoslaťod palo1973 07 Mar 2012 15:19

no zo stars to tiez niekedy blbne,mnohe ruky mi chybaju,

-inak pekne video,najdu sa tam 2-3 spoty ktore by som zahral inak,napr. KJ a AJ,zaujala ma tvoja argumentacia ked si daval malicky cbet so setom a chcel si vyprovokovat raise all in,naopak ked ti ten aggro super tiez malo cbetol tak si si to vylozil ako jeho slabost,nemohol aj on v tom spote indukovat tym malym betom raise od teba?
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 07 Mar 2012 15:45

inak neviete preco to v niektorych castiach to video tak blbo priblizuje, ze nevidno celu obrazovku? vobec to nebol moj zamer a neviem preco to robi... skoda , hlavne ked dlhsie stojim a vysvetlujem nejaku handu tak som si vsimol ze to takto priblizi shit :wall: ... asi s tou camtasiou neviem vobec pracovat
Matej Zavacky

Odoslaťod dipos 08 Mar 2012 13:27

Matej super video,budem rad za kazde dalsie co urobis,GL aj nadalej :poklona:
dipos

Založený: Mar 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod A_Rimmer 08 Mar 2012 14:25

V camtasii, predtym ako das to video skonvertovat, dole mas tu casovu os - timeline. Na nej su znazornene tie "strihy" , priblizovacky. Pred skonvertovanim videa treba na kazde to okienko kliknut a vymazat ho. Camtasia to robi automaticky, ked mas na jednom mieste dlhsie kurzor tak to automaticky priblizi. Urcite sa to da aj nejako vypnut, ale nezistil som kde.

Za tento príspevok od A_Rimmer poďakovali :
Matej Zavacky
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod Marcel73 09 Mar 2012 08:49

Super video ale k tomu vzorcu, na stole je 9BB, jeho stack je 27BB, cize:
0.8 x 9BB + 0.2( 03 x ( 9BB + 27BB) - 0.7 x 27BB ) = 5.52BB
Marcel73

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 09 Mar 2012 12:30

marcel preco tam pocitas so superovym stackom len 27bb? ved ma 9750, co je zhruba 33bb ak dobre pocitam...
Matej Zavacky

Odoslaťod Marcel73 09 Mar 2012 12:44

Matej Zavacky napísal:marcel preco tam pocitas so superovym stackom len 27bb? ved ma 9750, co je zhruba 33bb ak dobre pocitam...

Ved on ma uz po svojom 3bete na ruke len 27BB. Cize vyhras jeho stack plus co je na stole (9BB + 27BB) s pravdepodobnostou 30%.
A prehras ak das AI presne jeho stack ktory mu ostava v tom okamziku cize 27BB s pravdepodobnostou 70%.
Cize je to +5,5BB oproti foldu aby to bolo uplne presne.
Marcel73

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!