haman napísal:Matej velka za tvoj pocin.
Moje komenty:
1. v replayeri nabuduce zapnit pls Show Stats, aby sme videli staty hracov
2. 99 v 17min, co si calloval button vs EP open silny. keby SB ne3betoval, ale foldol, tak ako by si tu ruku hral na Thigh boarde v single raised pote v HU? Callujes any cbet? alebo podla betsize sa rozhodnes?
3. set JJJ na KJx flushdraw, si cbetol 1/3 potu, nebojis sa draws?
4. Lubi sa mi ,ako vyslovujes offsuit a suited: "KJ of Svit" a "35 svítit" golden!!
5. Hovoris, ze nie si moc zhovorcivy, ale bolo to uplne normalne, hovoril si akurat tolko kolko bolo treba, podstatne veci.
6. Ked ma obcas chyti MTT mania, tak si vravim, akoto, ze to niektori vedia tak crushovat a vzdy si spomeniem na teba, ze co by som za to dal, keby som ta mohol railovat s hidden card cam. A bum, ty supnes video na portal!
1. mojim povodnym zamerom bolo nechat aj zapnute staty, ked som ich vsak zapol zdalo sa mi ze obrazovka je neprehladna, a ze tam je vela rusivych momentov.... ok nabuduce (skusim uz FT) z tohto turnaja nahrat so statmi
2. 99 - pf to bol HJ raise, cize moze to byt o dost viac light ako keby to open z EP... urcite na T alebo J high boarde by som jeden jeho Cbet floatoval (ak by to nebol nejaky overbet) a zariadil by som sa na Turne, ak by na turne prisiel od neho dalsi barell tak to urcite foldujem - predsalen on mal staty nejakych 37/11 a nemyslim, ze by tam 2nd barreloval nieco ako AK, AQ, 88, zatial co na flope to moze cbetnut v pohode a kludne sa moze stat, ze na turne to bude hrat straight forward, ze bud ho trafilo alebo nie - casto tam podla mna turn s nicim alebo underpairom give upne. Samozrejme ja by som to IP uz len potcontroloval
3. Nemyslim si, ze chlapik tam je schopny sa vzdat svojich draws (so svojim stackom) pri akomkolvek cbete. Akurat (je to len moja subjektivna myslienka) sa moze stat, ze vacsi cbet ho odstavi od myslienky to CHR ak ma draw lebo tam uz nebude mat FE a tak svoju draw len callne...ja som sa tam za kazdu cenu chcel dostat do AI na flope a fakt som si myslel, ze ma bude chr do AI velmi casto. A on tam stale moze mat aj nieco ako QJ bez draw a z toho chcem dostat aspon daco...
4. jj na to ma upozornovali aj pred tym musim sa prenastavit
5. Diky, to povzbudilo, budem mat viac sebavedomia v buducnosti
6. Rozhodoval som sa dlhsie, isiel som do toho s malym srdieckom, a podla viacerych ohlasov uvidim ako to vypali... myslim, ze to moze priniest uzitok aj mne a verim, ze to daco da aj komunite.