Drobec37 napísal:Dobre už mám toho akurat dost už fakt neviem čo mám robit že som zase 4-ty mesiac v riadnom minuse...
makaj na sebe a neplac, nikto ti nic neda zadarmo a vedomosti/vysledky ti z neba nespadnu. Ak take nieco ocakavas, nehraj poker
Drobec37 napísal:...prehrám ešte 5 BI a idem nižšie...
dodrzovat bankroll mamagement je dobry pristup .. a co sa take stane?odpadne ti z EGA? ze budes hrat nizsie?hraj tam kam ta BM a skill pustia
Drobec37 napísal:...idem nižšie to sa nato možem rovno vykašlat lebo tam su týpci čo docalluju aj nič...
JJ utekaj na nl1k kde superi robia ovela menej chyb a ked mas ruku malokedy ta docalluju. Ale vazne, zamysli sa, co pises a netrep hluposti, bud rad, ze mas oponentov akych mas a nauc sa najst ich slabe miesta-vela calluje, nebudem bluffovat, nepotrebujem image, trafim, zaplatia. EASY
Drobec37 napísal: A ja proste nemožem vyhrat ani hovno mám take nervy ked sa nato celé pozriem tak mi je zle posledne dva dni som ani ALL in nespravil ale nebráni mi to prehrávat jeden Bi za druhým. Už som zufaly ak tento mesiac nebudem minimálne na nule....
ked si nahnevany a zufaly, tak jedina rada je nehraj poker-nic dobre z toho nebude, ukludni sa a hraj s rozvahou. Druha vec je ze upinat sa na profit a nie na dobru hru je v zasade nie dobre myslenie ktore ta v longrune urcite nikam hore nevystreli
druha len marginalia je ze podstata holdemu je casto v malych a strednych potoch, nechapem tu tvoju tuzbu byt all in;)