Blog uplakanej princezničky (Drobec)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Drobcov zaciatok

Odoslaťod tucniak 13 Dec 2009 16:52

Drobec37 napísal:Dobre už mám toho akurat dost už fakt neviem čo mám robit že som zase 4-ty mesiac v riadnom minuse... :cry:

makaj na sebe a neplac, nikto ti nic neda zadarmo a vedomosti/vysledky ti z neba nespadnu. Ak take nieco ocakavas, nehraj poker

Drobec37 napísal:...prehrám ešte 5 BI a idem nižšie... :apminer2:

dodrzovat bankroll mamagement je dobry pristup :good: .. a co sa take stane?odpadne ti z EGA? ze budes hrat nizsie?hraj tam kam ta BM a skill pustia

Drobec37 napísal:...idem nižšie to sa nato možem rovno vykašlat lebo tam su týpci čo docalluju aj nič... :yegon2:

JJ utekaj na nl1k kde superi robia ovela menej chyb a ked mas ruku malokedy ta docalluju. Ale vazne, zamysli sa, co pises a netrep hluposti, bud rad, ze mas oponentov akych mas a nauc sa najst ich slabe miesta-vela calluje, nebudem bluffovat, nepotrebujem image, trafim, zaplatia. EASY

Drobec37 napísal: A ja proste nemožem vyhrat ani hovno mám take nervy ked sa nato celé pozriem tak mi je zle posledne dva dni som ani ALL in nespravil ale nebráni mi to prehrávat jeden Bi za druhým. Už som zufaly ak tento mesiac nebudem minimálne na nule.... :bye:

ked si nahnevany a zufaly, tak jedina rada je nehraj poker-nic dobre z toho nebude, ukludni sa a hraj s rozvahou. Druha vec je ze upinat sa na profit a nie na dobru hru je v zasade nie dobre myslenie ktore ta v longrune urcite nikam hore nevystreli
druha len marginalia je ze podstata holdemu je casto v malych a strednych potoch, nechapem tu tvoju tuzbu byt all in;)

:pepi: :tucniak:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod igy94 13 Dec 2009 17:01

co keby si nahral video? :)dostal by si nazory na hru a vedel by si ako na tom si :gl:
Obrázok používateľa
igy94

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod poldinhoo 13 Dec 2009 17:08

:gl:
drž sa..je dobré sa vyplakať:) mne to pomaha..možno to tu niekomu lezie na nervy ale je to dobrá ventilácia..
ale potom sa treba do toho zakusnúť a makať..ono to príde..
držím ti palce,keď to išlo na začiatku,pojde to aj nadalej..
inak nevidím problém v tom ísť nižšie,práveže by som ti do doporučoval..skvele sa na nižšom limite získava stratená sebadôvera..a samozrejme aj pre ten bankroll je to fajn..a je lepšie pre psychiku menší stabilný plus ako neustály mínus..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod poldinhoo 13 Dec 2009 17:27

keď už igy spomenul to video,tak rozmýšlam že cez sviatky,keď bude čas by sme mohli microstakeri čo sme tu (do NL10) porobiť nejaké krátke videjka,(ja teda určite plánujem,aj ked ešte neviem ako ho vytvorím)alebo spoločnú session najlepšie,ale keďže hráme každý v inej herni,tak to by bolo asi zložitejšie a skôr tie videjka..že by sme si to nejak navzájom prešli..podľa mna to môže len pomocť..
možno máš drobec nejaký solid leak,ktorý ťa oberá o veľa profitu a na tom videu to ľudia uvidia a poradia ti..
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod tucniak 13 Dec 2009 17:41

poldinhoo napísal:URCITE máš drobec nejaký solid leak,ktorý ťa oberá o veľa profitu a na tom videu to ľudia uvidia a poradia ti..
Obrázok používateľa
tucniak

Odoslaťod Chlpo1989 13 Dec 2009 17:44

poldinhoo napísal: by sme mohli microstakeri čo sme tu (do NL10) porobiť nejaké krátke videjka alebo spoločnú session najlepšie

+1 :good:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod emjayko 13 Dec 2009 17:55

ja sa video snazim neuspesne natocit uz asi tyzden :D bud su zle stoly alebo mi blbne comp, alebo to neni zaujimava session... ale v priebehu tohto tyzdna urcite nejake video natocim... a za spolocnu session hlasujem vsetkymi desiatimi...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod emjayko 13 Dec 2009 17:58

poldinhoo napísal:keď už igy spomenul to video,tak rozmýšlam že cez sviatky,keď bude čas by sme mohli microstakeri čo sme tu (do NL10) porobiť nejaké krátke videjka,(ja teda určite plánujem,aj ked ešte neviem ako ho vytvorím)alebo spoločnú session najlepšie,ale keďže hráme každý v inej herni,tak to by bolo asi zložitejšie a skôr tie videjka..že by sme si to nejak navzájom prešli..podľa mna to môže len pomocť..
možno máš drobec nejaký solid leak,ktorý ťa oberá o veľa profitu a na tom videu to ľudia uvidia a poradia ti..

camtasia stuido a mikrofon je jedine co potrebujes ak by si potreboval poradit s camtasiou tak pm me...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod Drobec37 13 Dec 2009 19:13

Už som objednal novy PC takže ked pride tak cca o tyžden určite nahrám video a tiež rad si snikym zahram session cez teamwievier.
A tučniak ktomu že nechem ist nišie to je asi jasne ked tu na Nl10 mám pri stole v priemere 3 fihy na stole a neviem byt proti nim už 4 mesiac ziskovy nechcem ist nižššie preto že tak ich bude na stoloch cca 5 a ja prave to prehrávam ked ma vela ludi calluje z uplne dementnou rukou ktorá ho trafí.
Ja ta chapem čo mi hovoríš ale prave oto ide že sa mi nič nedari ked trafím tak trafial lepšie nikto mi to nezaplati a ja stale len padám dole a dole.
A profit a dobrá hra má dost spoločne a určite sa neupínam na profit len mi ide oto že stymyto hráčmi potrebuješ kus štastia aby tvoje dobré rozhodnutia boli ziskové a ked niesu tak je to premna frustrujúce.
A diky poldinhoo presne to potrebujem sem napisat troška sa vyventilovat aby som nič po session nerozbil lebo ked hrám tak sa snažim a myslim že sa mi aj darí byt dost vyrovnany ale vždy ked skončim tak to proste vomne strašne vrie.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod tucniak 13 Dec 2009 19:42

nie, vobec tomu nerozumies,
pri vacsom pocte fishiek nepotrebujes viac stastia, na tvojich limitoch nepotrebujes viac stastia ako na vyssich a poker v long rune NIE je o stasti.

omg tak ked mam 5 fishiek, tak si upravim hru, nie?otvaram hlavne late position aby som bol v pozicii a otvaram ruky, ktore proti nim maju vyznam-a to napr vysoke broadways, lebo top par je proti nim nuts a idem po 2 a niekedy az 3 streets of value-zavisi na boarde ofc,
na druhej strane sa snazim za lacno setminovat a teda nebudem utg otvarat 22 lebo to je postflop vs 2-4 retardovani jedinci nehratelne kym netrafime a mozem to proste foldovat alebo limpovat s celym stolom a ked trafim overbetovat

takisto hrat zalacno nejake Axs ruky v pozicii kde sa da trafit lacno a pri tych rybach su implied odds obrovske

ps:ked si nervak fakt nehraj poker

ked mas fishky a mas edge a HRAS lepsie tak skratka NIE JE MOZNE aby si v long rune dostaval napiikacu ak mas v potoch dobru equity-ano ze ryba callne pf 6bb nasledne pot pot aby trafila gutshot sa stava, ale nie STALE na to mame statistiku a matematiku a hociake tvoje pocity su skratka subjektivne-naco mas holdem manager?mozes si to popozerat

vsetko je o hladani optimalnej hry vs dani superi/metagame stola/podmienky, ked si budes stale hrat svoje ci je tam 5 nitiek alebo 5 fishiek, tak nikdy nebudes dobry

ale fakt rozpravky o tom ako je to na nl5 tazsie ako na nl10-idem si asi shotnut nl5k, mam presne 1bi, to bude brnkacka :)
Obrázok používateľa
tucniak

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!