Blog uplakanej princezničky (Drobec)
Re: Blog uplakanej princezničky (Drobec)
No čo už dokazuju fishky na LA jedna fishka je 84/21 na fold to cbet 35, a druha 43/37 a fold to cbet 57, kurna ale sa im to nechcelo foldnut a ešte im to aj obom doskače
$0.15/$0.30 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG kalafior3 ($126.20)
UTG+1 rrwwrr ($31.94)
CO orionnsk ($75.09)
BTN Hero ($52.69)
SB sillyben ($30)
BB omeglas ($29.26)
Pre-Flop: ($0.45, 6 players) Hero is BTN K 9
kalafior3 raises to $1.05, 2 folds, Hero calls $1.05, 1 fold, omeglas calls $0.75
Flop: 4 8 K ($3.30, 3 players)
omeglas checks, kalafior3 bets $1.80, Hero raises to $4.80, omeglas calls $4.80, kalafior3 calls $3
Turn: Q ($17.70, 3 players)
omeglas checks, kalafior3 checks, Hero bets $12, omeglas calls $12, kalafior3 calls $12
River: 5 ($53.70, 3 players)
omeglas bets $11.41, kalafior3 raises to $108.35, Hero folds
Final Pot: $173.46
omeglas shows
2 3
kalafior3 shows
9 7
kalafior3 wins $169.64 (net +$43.44)
Hero lost $17.85
omeglas lost $29.26
$0.15/$0.30 No Limit Holdem
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
Stacks:
UTG kalafior3 ($126.20)
UTG+1 rrwwrr ($31.94)
CO orionnsk ($75.09)
BTN Hero ($52.69)
SB sillyben ($30)
BB omeglas ($29.26)
Pre-Flop: ($0.45, 6 players) Hero is BTN K 9
kalafior3 raises to $1.05, 2 folds, Hero calls $1.05, 1 fold, omeglas calls $0.75
Flop: 4 8 K ($3.30, 3 players)
omeglas checks, kalafior3 bets $1.80, Hero raises to $4.80, omeglas calls $4.80, kalafior3 calls $3
Turn: Q ($17.70, 3 players)
omeglas checks, kalafior3 checks, Hero bets $12, omeglas calls $12, kalafior3 calls $12
River: 5 ($53.70, 3 players)
omeglas bets $11.41, kalafior3 raises to $108.35, Hero folds
Final Pot: $173.46
omeglas shows
2 3
kalafior3 shows
9 7
kalafior3 wins $169.64 (net +$43.44)
Hero lost $17.85
omeglas lost $29.26
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
z tvojho betsizu na turne vyplyva ze si si asi nie velmi bol isty silou svojej ruky mam pocit, resp si nemal plan od flopu.
naozaj tam TPNK vs dve fishky mas za taku value ruku?ak ano preco turn betujes tak malo ze ak ta callne prvy druhy ma takmer priame odds?
ake si im daval ranges ked ti calli flop?
mne to pride ako cudne zahrana ruka bez planu mierne..
naozaj tam TPNK vs dve fishky mas za taku value ruku?ak ano preco turn betujes tak malo ze ak ta callne prvy druhy ma takmer priame odds?
ake si im daval ranges ked ti calli flop?
mne to pride ako cudne zahrana ruka bez planu mierne..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Tučniak maš uplnu pravdu nebol som si istý siolou mojej ruky. Hrač ktory oop calluje moj rerai bola mega fishka tam ta range bude široka a od any par cez dva pary, sety, FD, Kx ale kludne tu bude callovat aj druhy treti par, hrač ktorý povodne cbetoval na flope po mojom reraisi a calle dlho rozmyšlal a potom len callol to iste spravil aj na turne rozmyšlal či callne celý čas myslim že si zobral aj time bank, unho premna bola range jasna čistá FD možno druhy par.
Na turne som si aj ja vedomí že som mal betnut aspon 15usd vtedy som to posral viem ale plan bol taky že ak to znova callnu a pride akýkolvek turn a nedonknu mi tam tak river som chcel precheckovat pretože som si myslel že s ničim horšim mi 3 barelle nezaplatia a callnu to zrejme len z lepšim.
Ale som si vedomi že to nebolo dobre zahrane a ni moje plany neboli bohvie aké. dik
Na turne som si aj ja vedomí že som mal betnut aspon 15usd vtedy som to posral viem ale plan bol taky že ak to znova callnu a pride akýkolvek turn a nedonknu mi tam tak river som chcel precheckovat pretože som si myslel že s ničim horšim mi 3 barelle nezaplatia a callnu to zrejme len z lepšim.
Ale som si vedomi že to nebolo dobre zahrane a ni moje plany neboli bohvie aké. dik
-
mne sa to zda ok zahrane, na turne stale moze mat PFR AQ, QJs, stale tam je FD, prip. komba ako AJ/AT, urcite moze mat niekto KTs/KJ a bet 70% potu na turne je imo fit..ine by bolo keby tam to FD nebolo..tam sa da turn aj checknut a betnut river
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Po navrate na LA asi okolo 20 novembra sa mi podarilo zahrat ešte par hands tu sú vystletky:
Som celkom spokojný na oboch herniach kde som bol som spravil nie velky ale plus to bol a niečo som aj na raikoval takže nejake prachy budu aj z RB. Čo ma obzvlast teši je krach eura a celkom spravnu dobu som vychytal na vklad mojho BR znova do USD
Som celkom spokojný na oboch herniach kde som bol som spravil nie velky ale plus to bol a niečo som aj na raikoval takže nejake prachy budu aj z RB. Čo ma obzvlast teši je krach eura a celkom spravnu dobu som vychytal na vklad mojho BR znova do USD
-
December
Bol premna čo sa pokru týka velmi tažky na psychyku zistil som že som stale dost labilny ked prehravam viac BI za sesssion a potom sa to odraža ešte viac na vysledkoch. Chel som nahrat 50K hands ale posledny tyžden po takom 3-dnovom dowswingu som tak často poker nehral takže som to nestihol.
Rok 2010
Tešima to že som dokazal skončit moj druhy rok s pokrom v slušnom pluse aj na takych micro stakes ktoré hrávam.
Bol to rok tažký veľa som sa toho naučil a stale som si vedomý že o pokri viem strašne malo.
Hravam iba CG k MTT alebo SNG som sa vobec nedostal pretožemato nebavi alebo nato nemam tolko času.
Zaujimava je moja All-in EV a vysledky z NL50 na ktoru sa snažim prejst už 6 mesiac a stale ma to tam obucha a pošle na NL30
Skoro cely čas som hral len na LA pretože to je herna ktora čo sa tyka zlych hračov nema konkurenciu.
O RB nikde nepišem pretože to je to čo ma na pokri bavi najviac, dostavam prachy za niečo čo ma strašne bavi a každy mesiac si sneho žijem slušny študentsky život.
Bol premna čo sa pokru týka velmi tažky na psychyku zistil som že som stale dost labilny ked prehravam viac BI za sesssion a potom sa to odraža ešte viac na vysledkoch. Chel som nahrat 50K hands ale posledny tyžden po takom 3-dnovom dowswingu som tak často poker nehral takže som to nestihol.
Rok 2010
Tešima to že som dokazal skončit moj druhy rok s pokrom v slušnom pluse aj na takych micro stakes ktoré hrávam.
Bol to rok tažký veľa som sa toho naučil a stale som si vedomý že o pokri viem strašne malo.
Hravam iba CG k MTT alebo SNG som sa vobec nedostal pretožemato nebavi alebo nato nemam tolko času.
Zaujimava je moja All-in EV a vysledky z NL50 na ktoru sa snažim prejst už 6 mesiac a stale ma to tam obucha a pošle na NL30
Skoro cely čas som hral len na LA pretože to je herna ktora čo sa tyka zlych hračov nema konkurenciu.
O RB nikde nepišem pretože to je to čo ma na pokri bavi najviac, dostavam prachy za niečo čo ma strašne bavi a každy mesiac si sneho žijem slušny študentsky život.
-
Pekne vysledky, aj napriek tomu decembrovemu swingu. Pri takomto objeme je ten RB iste velka pomoc, a teda ta to nenuti cerpat $ priamo z BR, tak to je velka pomoc Prajem v roku 2011, nech sa podari udomacnit sa na NL50, popripade to beatnut a zacat pomyslat na midstakes
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Diky aj ja prajem všetkym PP.sk hračom vela uspechov v novom roku a čo najmenej tiltu
-
Pekne vysledky, prajem nech sa usadis na NL50 a neskor sa uz stretneme na NL100
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
tak to ty mi kradnes AIEV ale najs, nech sa dari aj nadalej
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 47 hostí.