Blog uplakanej princezničky (Drobec)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Blog uplakanej princezničky (Drobec)

Odoslaťod poldinhoo 31 Jan 2011 18:02

Chlpo1989 napísal:
Ak budes v NR, tak sa ozvi, mozme vybehnut niekam na pifko...

drobec pozor na neho! Už to tu na pár chalanov skúšal :lol2:

Za tento príspevok od poldinhoo poďakovali - 2:
___Mortylen___, Zeltzn
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Odoslaťod Drobec37 31 Jan 2011 18:11

:ROFL: Dik Poldi dam si bacha
Chlpo jo jasne pivko to ja možem niekedy určite skočime na jedno alebo dve
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod Ronio 31 Jan 2011 18:14

Drobec37 napísal:Januar:

A založil som si sporenie v zlate na odporučanie Maydaya a tento mesiac som kupil prve mikrogrami zlata. :D
:gl: všetkym

o niecom podobnom som aj ja rozmyslal, v jakej banke/ institucii si si to zalozil ?
Ronio

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 8 krát/5 krát

Odoslaťod Drobec37 31 Jan 2011 20:11

Ronio napísal:
Drobec37 napísal:Januar:

A založil som si sporenie v zlate na odporučanie Maydaya a tento mesiac som kupil prve mikrogrami zlata. :D
:gl: všetkym

o niecom podobnom som aj ja rozmyslal, v jakej banke/ institucii si si to zalozil ?

Napisal som ti SS
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod Drobec37 04 Feb 2011 16:03

nie nie nie takto to tento mesiac nepojde hram druhy den 7x sa stacknem s AA a 5x prehram vždy si vyskočim do setu alebo combodraw ktora dojde. :wall: :wall: :wall: zachvilu som spat na NL20 ak to takto pojde
Prílohy
februar.jpg
februar.jpg (69.12 ) Zobrazená 2696 krát
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod matiapag 04 Feb 2011 16:27

Joj tak toto je nesympaticke, co tu dnes citam, ako sa vsetkym nedari... imo jediny liek na Rakovinu Variacie je objem! Tym sa to da prekonat, a iste aj pozitivnym mindsetom ;)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Drobec37 04 Feb 2011 16:29

len objem je tazko dohnat ked si sadnes na stol a dokažu ta stadial hrači dostat k tiltu alebo k neprijemnemu minusu a vzhladom na stoplos musis session vypnut lebo už nehraš A.game
Obrázok používateľa
Drobec37

Odoslaťod matiapag 04 Feb 2011 16:46

nj, to mas pravdu... Ale tak iste na nastartuje kazda plusova session, ako pise tucniak, neskutocne vela zavisi od toho mindsetu. Neviem, aky je pre teba najlepsi sposob, ako zacat rozmyslat pozitivne, ja som nejaky univerzalny liek na to este nenasiel :) Mne trochu pomaha studium, ked kukam nejaku session, kde coach vysvetluje vsetko tak jednoducho a rozumne, tak mam pocit, ze to proste beatovat musim a za kazdu cenu a k stolom si potom sadam prijemne namotivovany + s vedomim, ze mam opat o niekolko vedomosti naviac ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Chobotek 05 Feb 2011 14:46

Drobec37 napísal:len objem je tazko dohnat ked si sadnes na stol a dokažu ta stadial hrači dostat k tiltu alebo k neprijemnemu minusu a vzhladom na stoplos musis session vypnut lebo už nehraš A.game

Nevím jestli to není náhoda,ale většinou když se potkáme na stejném stole,tak brzy odcházím protože to není dobrý stůl.Možná nemáš moc dobrou table selection.
Chobotek

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 7 krát/2 krát

Odoslaťod Drobec37 05 Feb 2011 18:14

Na NL30 nieje tak vela dobrych hračov ktorych by som nemal a nedokoazal poražat ale momentalne mi to nejde a niekedy ked je tak malo stolov že vyberat sa moc nedá. Vyberam si toly velmi čato počas session a požiadavok je taky že na stole je minimalne jedna moja označena fiska + pozicia nanu niekedy sa pozicia ziskat neda tak si sadnem aj tam ale ak sa najde stol kde by to bolo lepšie tak okamžite prepinam. :)
nieviem kolko hands mame spolu odohrate tak neviem na akej vzorke mas prehlad otom kde sedim kedže tvoj nick z pp.sk a LA neni asi rovnaky neviem ani kolko hands mas odohrate na LA ja tam hram dost dlho a o dobrych a zlych hračov už mam celkom prehlad.
Ale dik za koment skusim si ešte nato dat viac bacha ale nemyslim že to je tým ;)
Obrázok používateľa
Drobec37

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 40 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!