Edit: Staty pouzivaj len tie, ktore ti pri hre chybaju. Ja som zo zaciatku chcel pouzivat vsetko mozne no plietlo sa mi to. Preto som pouzival len nejake 4-5 a az neskor som si pridaval to, co mi chybalo

77BobO77 napísal:...
tally-ho napísal:
Je to passívny hráč.
Odkial vieme, ze je pasivny?
2. handa: A určite by som zvolil väčší cbet.
Je to cbet for value, alebo ako bluff/semi-bluff?
A prosím tie staty dávaj na začiatok pretože keď si ich pozerám niekedy zazriem aj súperove karty a potom som result oriented.
Pod toto sa podpisem aj ja + vysledok nemusis davat vobec, kedze nie je dolezity.
Chlpo1989 napísal:tally-ho napísal:
Je to passívny hráč.
Odkial vieme, ze je pasivny?
Tak to som si len domyslel ak má stats 40/0, ale ako som povedal málo informácii.
2. handa: A určite by som zvolil väčší cbet.
Je to cbet for value, alebo ako bluff/semi-bluff?
for value a pre ochranu, vo svojej range má kopu zlý rúk
A prosím tie staty dávaj na začiatok pretože keď si ich pozerám niekedy zazriem aj súperove karty a potom som result oriented.
Pod toto sa podpisem aj ja + vysledok nemusis davat vobec, kedze nie je dolezity.
tally-ho napísal:Tak to som si len domyslel ak má stats 40/0, ale ako som povedal málo informácii.
Chlpo1989 napísal:40/0 znamena, ze chalan zatial neraisol ziadnu ruku. Nevypoveda to ale o jeho agresii, kedze na flope sa z neho moze stat monkey.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.