Tucniak, dzejkej, diky moc, určite sa na to pozriem ale ta angličtina je pre mna dosť velký handicap
Tak dnes som zasa niečo odohral, snažil som sa hrať viacej tight a c-betoval som naozaj len boardy ktoré by sa mali napr. 48Qrainbow, a pod., som zatial BE ale planujem dať ešte večernú session. Mám tu zasa jednu ruku tak som zvedavý.
Handa č.1Na súpera mám vzorku len 12 hands takže štatystiky mi toho moc nepovedia , aj keď 45/9 aj za 12 rúk znemaná že to je fish , myslímCassava Poker $0.03/$0.06 No Limit Hold'em - 6 players -
View hand 1376397DeucesCracked Poker Videos Hand History ConverterUTG: $9.37
MP: $5.94CO: $3.47
Hero (BTN): $7.49SB: $15.50
BB: $6.44
Pre Flop: ($0.09) Hero is BTN with J
J
1 fold, MP calls $0.06,
1 fold,
Hero raises to $0.24,
2 folds, MP calls $0.18
Tak tuna mám jehného limpera a raisujem 4BB, mal som dať asi viacej, toto bol z rannej krátkej session potom som pozrel video a teraz dávam hlavne s prémiovými rukami o 1,2 BB viacej keďže títo hráči sa radi pozerajú na flop.Flop: ($0.57) T
7
3
(2 players)MP bets $0.28,
Hero raises to $0.64, MP calls $0.36
Villain betuje pol potu a ja ho raisujem s tým že jeho range tipujem na 10 , pretože takýto hráči som si všimol stredné pary ch/c, takže raise by mal dorovnať, ale tiež som mal asi viacej raisnuť tak 4-násobok jeho betu.Turn: ($1.85) 9
(2 players)MP bets $0.92,
Hero raises to $4.61, MP calls $3.69
Prišla 9 ktorá sice kompletizuje nejaké ended straight ale nedával som jej velkú váhu. Villain zasa betuje a ja ho raisujem takmer do all in pretože som vedel že dorovná.
River: ($11.07) 7
(2 players)MP bets $0.45, Hero calls $0.45
Súper otáča 33.
Hral to sice presvedčivo ale nejako sa mi to nechcelo zahodiť takej rybe ktorá by 10 hrala asi podobne.
Otázka:Mal som to radšej zahrať pasívnejšie a po turne zahrať call, na riveri keby da AI tak zhodiť ???