Hra: 133/120 hodín (DING)Beh: 20/20 dní (DING)Nejesť sladkosti a pšeničné výrobky: 27/25 dní (DING)VPP na stars: 19,6/30k
Rake na WillHill: 1504/1500 (DING)Analýzy 3b cbet spotov: 31/31 (DING)Videá pre PokerStrategy: 3/3 (DING)koniec mesiaca ma uplne zabil ked som dropol na cooleroch 5k a skoncil v hlbokom minuse, nastastie s rakebackom a turnajmi som mierne nad nulou, ale nic o com by som pisal domov
Oktober

ostava len zasnene hladiet na casy zaslej slavy a zabojovat za ich navrat

zo zaciatku som mal pocit ze to viem hrat, teraz si tym uz nie som taky isty

Zoom 200 lifetime

nie je vsetko cierne - tento thread mi vela dal a za posledne 2 mesiace sa toho vela zmenilo k lepsiemu, ak to takto pojde dalej bude zo mna beast
- naucil som sa hrat volume
- vyrazne som zlepsil stravovanie a zda sa ze sa to uz usadilo a pojde to dalej samo
- nasiel som sposob ako sa namotivovat prakticky na cokolvek a zmenit svoje navyky (ked som to dokazal so sladkostami dokazem to uz s hocicim)
Plany na dalsi mesiac:
- potrebujem fakt nahrat tych 30k VPP inak nestihnem do konca roka milestone bonus (a pri mojich vysledkoch ho potrebujem ako sol

) + kvoli promotion potrebujem nahrat znova 1,5k rake na Wi****m hill
ostatne ciele budu tentokrat takeho ezoterickejsieho razenia
- som rozbity, uz 2 tyzdne ma nechce pustit bolest v krcnej chrbtici a mam natiahnutu achilovku takze ciel je dat sa dokopy - budem chodit na nejaku terpaiu
- studovat - presnejsie ciele este premyslim ale chcel by som sa co najviac venovat zlepseniu svojej hry ktore som v poslednej dobe dost zanedbal
- rodina - dam si do mesacnych cielov ktore trackujem aj cas straveny s rodinou, mam pocit ze ich zanedbavam + akosi som zabudol ako sa vypne a len tak sedi a rozprava