BORCOVSKY BLOG
Re: 13/300
VPP 3409/3957
Nepit sladene bublinkove napoje 12/24
Nepit sladene bublinkove napoje 12/24
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Brejcinho napísal:Nepit sladene bublinkove napoje 12/24
hmmm
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:Brejcinho napísal:Nepit sladene bublinkove napoje 12/24
hmmm
ja viem
-
Re: BORCOVSKY BLOG
brej skusim ti neco poradit, to mna tak teraz napadlo a myslenku sem videl pred par mesicama v jednem videu od protesionalneho bodybuildera ohledne stravovana ale da sa to pouzit aj na toto...
pokad si nauceny pit sladke sracky kazdy den a uz nejaku dobu tak si skus dat nepit sladke sracky len 1/3 alebo 1/2 mesica:
1.nebude to taky sok pro teba a telo
2. mohlo by ti to ovplivnit midset, naladu, celkovy den kvuli nedostatku cukru a pod.
3. pokad si das hned takto velky cil tak uz sa nemas kde posuvat, pokad by si to nahodu splnil tak buduci mesic uz mozes mnet len 30/30 dni a dal to neposunes
4.myslim ze tvojim cilem je odviknut od sladkych napoju takze to je pravdepodobnejsi ze dosahned postupnym ubyranim, pokad uberes hned moc tak sa prejavy velka zavislost a uz je to len o pevnej vuli kteru kazdy nema tym padem pohori, podobne je to s cigaretama, preziranim atd.
5.pokad si das jeden mesic napr. 10/30 dalsi 15/30 atd. tak ta bude tesit to ze si splnil cil a budes mnet aj lepsi naladu a nebudes sa tocit v zacarovanem kruhu 24/30 kazdy mesic
jedna motivacna pro teba
pokad si nauceny pit sladke sracky kazdy den a uz nejaku dobu tak si skus dat nepit sladke sracky len 1/3 alebo 1/2 mesica:
1.nebude to taky sok pro teba a telo
2. mohlo by ti to ovplivnit midset, naladu, celkovy den kvuli nedostatku cukru a pod.
3. pokad si das hned takto velky cil tak uz sa nemas kde posuvat, pokad by si to nahodu splnil tak buduci mesic uz mozes mnet len 30/30 dni a dal to neposunes
4.myslim ze tvojim cilem je odviknut od sladkych napoju takze to je pravdepodobnejsi ze dosahned postupnym ubyranim, pokad uberes hned moc tak sa prejavy velka zavislost a uz je to len o pevnej vuli kteru kazdy nema tym padem pohori, podobne je to s cigaretama, preziranim atd.
5.pokad si das jeden mesic napr. 10/30 dalsi 15/30 atd. tak ta bude tesit to ze si splnil cil a budes mnet aj lepsi naladu a nebudes sa tocit v zacarovanem kruhu 24/30 kazdy mesic
jedna motivacna pro teba
-
SATAN - Príspevky: 687
- Založený: Mar 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/146 krát
SATAN napísal:2. mohlo by ti to ovplivnit midset, naladu, celkovy den kvuli nedostatku cukru a pod.
Moze byt, aj vysledky sa mi zhorsili tento mesiac...
-
jako vysledky za mesic nemusa byt hned spusobene tym ze pijes 20 sladkych vod za mesic misto 30... myslel sem to skurej tak ze napriklad mozes pocitovat unavu, nervozitu, nedokazes sa tak sustredit, ja osobne mam problem alebo jak by sem to nazval ze ked sa fakt moc nedari tak si musim dat sladke inak sa nedokazu uklidnit proste keby sem si nedal sladke tak mna tak boli hlava a sem nervozny ze potom pomoze len spanek... toto mam uz dlhodobo odskusane, problem je ten ze ja moc sladke nejim ale nechu ho jest vubec a tu je problem ked dojde down alebo mna nekdo fakt nasere, skusal sem nahrazku ovoci alebo nejake zdrave fitness sladkosti ale ked mi priatelka spravi nejaku "fitness dortu" ovsene vlocky, ovoci a minimum cukru a nevim co tam este je tak ju zim na posedeni takze sem dospel k nazoru ze ja poker nedokazu hrat bez cistohe nefalsovaneho nezdraveno suroveno curku alebo mnet lifetime hotrun a to je u mna nemozne...
ked uz sem sa tak rozpisal tak nacrtnu jednu vec co sa mi stala... kazdy den sem si kupoval rano bebe kekse k pokru lebo sa mi nedarilo tak reku nech mam po ruke prvu pomoc, islo to takto asi tyden, v klide rano sem si spravil ranajky, presko a pesky zasel do obchodu hned po ranu kupit bebecky, chvilku sa vyvetral s nekym prehodil par slov a spatky dom makat... takto to islo asi tyden, nech sem isel do kauflandu na vecsi nakup potravin a ked sem tam dosel tak si moja hlava vymyslela ze naco budu chodit kazde rano jak chuj do obchodu pro bebe kupim si tu vicej, tak sem kupil asi 30 bebecek s jogurtem a 20 normalnych + nejake ovsene susenky s prichutama sem tam videl tak s kazdeho jednu na vyskusani, velka chyba byla ze sem si tu krabicu v kterej sem to dovezel polozil vedla seba ked sem hral pokr za 3 dni sem tam nemnel nic bravo musim si zatleskat, a to sem si v obchode povidal kupim vicej usetrim cas a penize...v konecnem dusledku sem penize neusetril a este mi bylo dobre zle potem tak sem sa vratil k staremu rezimu ma to kopu vyhod ktere sem si vtedy neuvedomil:
1.ranna prechadzka mna dobre probrala a je zdrava (ked sem mnel krabicu u seba tak sem nesel nikde a cely den sem byl taky ospali)
2.usetril sem penize mysto nevim kolko bebe za den mam len jedny rano
3.neni mi zle a citim sa OK ked sa po jedle prejdu aj ked na chvilku
ked uz sem sa tak rozpisal tak nacrtnu jednu vec co sa mi stala... kazdy den sem si kupoval rano bebe kekse k pokru lebo sa mi nedarilo tak reku nech mam po ruke prvu pomoc, islo to takto asi tyden, v klide rano sem si spravil ranajky, presko a pesky zasel do obchodu hned po ranu kupit bebecky, chvilku sa vyvetral s nekym prehodil par slov a spatky dom makat... takto to islo asi tyden, nech sem isel do kauflandu na vecsi nakup potravin a ked sem tam dosel tak si moja hlava vymyslela ze naco budu chodit kazde rano jak chuj do obchodu pro bebe kupim si tu vicej, tak sem kupil asi 30 bebecek s jogurtem a 20 normalnych + nejake ovsene susenky s prichutama sem tam videl tak s kazdeho jednu na vyskusani, velka chyba byla ze sem si tu krabicu v kterej sem to dovezel polozil vedla seba ked sem hral pokr za 3 dni sem tam nemnel nic bravo musim si zatleskat, a to sem si v obchode povidal kupim vicej usetrim cas a penize...v konecnem dusledku sem penize neusetril a este mi bylo dobre zle potem tak sem sa vratil k staremu rezimu ma to kopu vyhod ktere sem si vtedy neuvedomil:
1.ranna prechadzka mna dobre probrala a je zdrava (ked sem mnel krabicu u seba tak sem nesel nikde a cely den sem byl taky ospali)
2.usetril sem penize mysto nevim kolko bebe za den mam len jedny rano
3.neni mi zle a citim sa OK ked sa po jedle prejdu aj ked na chvilku
-
tiez si sem pridam ciel dat 10 hodin denne do konca mesiaca, aby som obhajil sne, jeden mesiac som nedal 50k vpp a druhy mesiac nechcem pouzit tak skoro kebyze sa nahodou stane nieco necakane aby som to potom nelutoval, takze 7/70 hodin (uz som 7 dal dnes, idem dat dalsiu trojku a jeden den bude uz hotovy
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
10/70 hodin
15 371/50 000 vpp
15 371/50 000 vpp
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
kazdy den sa pomali ale iste zlepsuju, vnuterne citim ze to ide spravnym smerem, cas ukaze ci to bylo spravne alebo ne, ci sa zaradim medzi top regularu na svojem limite alebo ostanu tam kde su vcil v BE srackach
GL a dime nato
uz vim proc sem raci makal nez lezal v posteli
GL a dime nato
uz vim proc sem raci makal nez lezal v posteli
Spoiler:
Spoiler:
-
Hravas NL100 ci NL200 ?
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.