som rad ze si sa pripojil

rad by som vybral nejaky benzin protoze jedim kratke vzdalenosti +-30km, takze diesel tym padem pada, co sa tyka testou a vsetkeho tak sem prave kukal tyto auta, vsetko funglace r.2015 vw polo, golf, skoda fabia (TSI motore), hyundai i30 (1,4 a 1,6) kia ceed (1,4 a 1,6) dalej seat loen 1,2 TSI, hondu civic 1,4 a 1,8, ford focus a mozno este nejake ale to uz si nepamatam, hodne sem cital recenzie a testy a dost lude nadavali na ty TSI motore ze nevydrza a pod. (kvuli turbam co tam davaju a nekvalitnym materialom) co sem cital tak mi pripadalo ze nektery chlapy vedeli ocem pisu, tym padem sem TSI motore vyradil a uz mi ostalo len kia hyundai a honda a ked sem kukal testy a recenzie tak honda mi dosla najlepsi ale kukal sem len 1,8i-VTEC na 1,4 nebyli testy takze je dsot mozne ze ta je zla ale to ja nevim na druhu stranu sa vecsinu testuje najvyzsi vybava a najsilnejsi motor takze pokad ho nemci testovali tak testovali 1,8i ... proto sem sem pisal ci nahodu nema nekdo informacie ktere ja nemam...
co ale vsetci chavalili tak byl Focus eco boost ale ten je o nejake 2k€ drahsi od hondy ktera je drahsi o 1-2€ od kie a hyundai a muj strop je 15k€