Brejcinho napísal:Skusky porobene, zacalo leto...Niekto vidi prazdniny, ja vidim priestor na grindenie.
ja este len zacinam 0/5

WNT napísal:Budky ma zmohli
co hrajes sizzling hot ?

Brejcinho napísal:Skusky porobene, zacalo leto...Niekto vidi prazdniny, ja vidim priestor na grindenie.
WNT napísal:Budky ma zmohli
WNT napísal:nie vyplata nebola tu uz nejaký ten piatok nemam ale ma to raflo....@yegon mas pravdu skusim vygrindiť naspať ten down do prveho a potom zase skúsiť...ako u mňa bol úspech už aj ten týždeň... nie sizzling hot nehrávam to tak 10rokov dozadu všeličo a hlavne HR...najviac som hral na 100usd za jeden otoč....to je niečo ako NL 10000
kašlať na to ideme grindiť
![]()
live 3/10
SATAN napísal:WNT napísal:nie vyplata nebola tu uz nejaký ten piatok nemam ale ma to raflo....@yegon mas pravdu skusim vygrindiť naspať ten down do prveho a potom zase skúsiť...ako u mňa bol úspech už aj ten týždeň... nie sizzling hot nehrávam to tak 10rokov dozadu všeličo a hlavne HR...najviac som hral na 100usd za jeden otoč....to je niečo ako NL 10000
kašlať na to ideme grindiť
![]()
live 3/10
ty si vlastne taky budkovy high stakes regular
yegon napísal:chudnut sa neda ked mi to chodi tak ako to chodi - musim si obalovat nervy cukrom aby som bol vobec schopny odohrat nejaku volume, s hrou som spokojny ale ked si nabieham do coolera za coolerom tak sa to aj tak blbo rozdychava.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.