BORCOVSKY BLOG

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: BORCOVSKY BLOG

Odoslaťod SATAN 20 Jún 2015 03:06

ja poker berem jak prostredek k cilu, urcite ho nechcu hrat do konca zivota a uz vazne premyslam ze dam tento rok a mozno este jeden a konec... radsej sa budu angazovat v necem inem, neco co mna hlavne naplna a to poker nerobi, a podla mna to ja osobne dotahnu dalej v podnikani jak v pokri a toto co sa deje mi len ulahcuje rozhodnuti
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod Magnus 20 Jún 2015 05:38

Ja som sa v poslednom case rozhodoval, co so zivotom a napokon som dal predvcerom vypoved a my life is now poker :-) 50% vsetkych penazi som odlozil na safe zivot a druha polka ide do pokru. PS: ja bol sam sebe panom aj v praci, zarabal som sam na seba, nechcel som nic od statu, ale tento vymrdany stat hadze neustale polena pod nohy ludom, co si sami na seba robia a jebe ich a jebe ich a zdiera a doslova vypaluje. Nespravodlivost je v tomto state a to mna sere a nemienim to uz znasat. Hawk :-)
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod SATAN 20 Jún 2015 05:43

respekt !!! :poklona: uznavam ludi co dokazu spravit odvazny krok...
aky hras limit ? a ake mas lifetime vysledky ? ako dlho hras poker ?
dakujem za odpovede :)
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod Magnus 20 Jún 2015 11:03

Poker hram asi 5 rokov, ale s prestavkami, kedze vacsinu casu som travil makanim v praci, hraval som aj online na PS, ale skor light ako poctive hranie, a skor PLO ako NL. Max. som hral NL50, vyssie uz som siel do kolien. Som lenivy a nechce sa mi ucit, za to obdivujem vsetkych, co si davaju ciele a plnia ich. Hrdy som len na to, ze som schudol z tlusteho brava :-) lifetime vysledky nepoznam, kedze 80% je u mna live cash.
Viem, ze idem do rizika, ale tak ako som napisal, tento vyjebany stat jebe na ludi jak som ja, co robia na povalacov a nezamestnanych, platim dane jak svina a ked idem k lekarovi, tak len platim zas a zas, na keru picu potom platim zdr.odvody... a celkovo je to s malym podnikanim v riti tuna a nevidim absolutne svetlo na konci tunela, tak koncim s prispievanin tomuto statu. Odteraz zarabam na seba a rodinu.
Magnus

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 4 krát/75 krát

Odoslaťod SATAN 20 Jún 2015 12:06

Spoiler:
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod yegon 21 Jún 2015 14:00

tucniak napísal:dnes som si spomenul na jednu celkom zaujimavu myslienku..je ale dost mozne ze som ju cital niekde tu par dni dozadu a akurat si teraz myslim, ze som na to prisiel:)

napadlo mi to v suvislosti s yegon blogom v inom vesmire, kde padol point ze vacsina ludi ide skor od pokru k podnikaniu a nie opacne..

pointa je, ze aj pokrovy hrac je svojim sposobom zamestnanec (aj ked ma ovela viac slobodby ako bezny zamestnanec) v zmysle, ze ma len obmedzeny cas kazdy den, kedze den ma len 24 hodin. Zarabat dokaze len tym, ze 1:1 svoj cas venuje hraniu pokru (v pravom slova zmysle, netahajme sem pripadny marketing, reklamy, zmluvy atd...)

Nie je v jeho silach nic, cim by mohol rozsirit cas kedy je efektivny a zaraba peniaze (same shit as zamestnanec).

Naproti tomu business owner ma v podstate k dispozicii neobmedzeny casovy fond (ktory si kupuje od inych ludi), pokial ma vhodny produkt ktory dokaze uspesne predat a zaplatit z toho danych ludi, tzn ak sa businessu dari tak moze velmi rast a prinasat viac a viac, narozdiel od pokru ktory ma pomerne jasne hranice.

otazka je co teda je nutne dosiahnut v pokri a co porazat aby to malo live changing vyznam?

ak chces zarobit neobmedzene peniaze tak business je urcite lepsi nez poker, aj v pokri sa ale da zarobit dost na to aby clovek prezil a ked ta poker bavi tak nie je co riesit

ludsky zivot je dostatocne dlhy na to aby sme sa pocas neho mohli venovat viacerym veciam, nemusia vsetky viest k bohatstvu
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod yegon 21 Jún 2015 19:50

Hra: 45/100 hodin
Studium: 21/30 dni
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod yegon 22 Jún 2015 21:10

Hra: 47/100 hodin

- prvy den tento tyzden co som nestihol studovat, ale zato som si pustil menej stolov a dal som pri session do rangeoveho rozmyslania vsetko
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod SATAN 22 Jún 2015 21:19

yegon napísal:Hra: 47/100 hodin

- prvy den tento tyzden co som nestihol studovat, ale zato som si pustil menej stolov a dal som pri session do rangeoveho rozmyslania vsetko

nazdar yegone neplanujes ukazat graf v bb alebo spravit nejake video kde ukazes co si zmenil, aky to malo efekt, kde si myslis ze este robis chyby a co treba este napravit a potom ukazat aky mali tieto zmeny dopad na wr napr. v poziciach ? ja osobne si toto robim a zaujimalo by ma ako si na tom teraz ked makas na svojej hre, ci uz su vysledky vidiet... diky
Obrázok používateľa
SATAN

Odoslaťod WNT 22 Jún 2015 21:47

@tucniak pekne si polozil tu otazku co reba v pokri dokazat aby ti to zmenilo život....nechcem to tu nejak spamovať alebo brať niekomu chuť do pokru ale ja hlavny rozniel medzi podnikanim a pokrom vidim v tom že pri podnikani vytvaras aj mnoho inych hodnot kulturnych socialnych moralnych atd... a mozes nimi obohatit roznym sposobom ludi okolo seba...kdežto jedinym zmyslom pokru je produkovanie penazi a to si dovolím povedať že vo vacsine prípadov vychová z človeka len sociopata....ale nechcem sa tu nikoho dotknuť tak si na to chalani skúste davať pozor...a tu hranicu nech si kazdy urci sam a nezabuda aj na tie ostatne veci..... :gl:
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!