HURÁ Posledni tyden jsem se odmlcel protoze jsem musel udelat par veci do sachu a taaak...account sem predal bratrovi(penize mi dal na ruku) blbec malem bustnul...
po tdnu jsem o5 dostal chut na poker a tak jsem mu rekl at me regne do pman HU turnaje...v turnaje jsem skoncil druhej gigaticka vyhra 31dolaru vratila BR nahoru..vcera jsem se do toho pustil a trosku si zahral omahu...celkem to slapalo...nasel si odbornika kterej mi venoval 5krat svuj stack
zapnul jsem i nejake turnaje a nesjmolnejsi byl vypadek pri 2,5* average stacku allin preflop KhKc proti AcQc flop xh xh xh river samozrejme As :-///vecer jsem si jeste zapnul 2$ ktere hraje tak 6k lidi :-) Na startu jsem prohral pulka stacku s shortem AQ vs AJ
pak jsem vyhral nejakej flip,.... celkem to chcalo ale pak prislo AA vs KK k na flopu a byl jsem mirne pod average..neco se podarilo nakrast...pak KK do QQ a razem jsem byl tak 50...celkem chodili karty
[key hand 1:/b] Td9d v LP opp limp UTGja raise 3,5bb ostatni fold call... flop Ad8d6d souper donk bet 2bb (stack asi 12bb)ja call...turn 2c on 4bb ja allin on po zrale uvaze call otocil Kt Ts river blaaaaank :-) razem sem asi 3/200 table jsem celkove ownoval shorty sem vybiral a postaveni vtop 5 sem si udrzoval...pak ovsem jsem pushoval T4S ze sb.... BB AA no help :-/ a pulka stacku v hajzlu a stack asi 10BB :-/ 30/40
[b]KEY HAND 2: blinds 10k/20k ja na buttonu KK(400k) utg short AI 100k,fold,fold,AI 300K,allin 600K !!!!ja AI sb AI 400!
LOOOOOOOOOL otocili postupne AT,99,jj,AK ale neuveritelne se stalo skutecnosti!!! KK hold! a jsem back :-)
na FT du z 3pozice o malo za 2....hraju celkem agresivne a dari se hraci postupne odpadavaji...ve 4 lidech (jeden short a my 3 ostani skoro stejne)
Key Hand 3: A2 na BB SB raise ja push AI on k memu zdeseni call otocil 99 lucky se mi domotala postupka:-)))) ......
HU 100k/200k stacky 6.8 m vs 6.8m ....ze zacatku jsem na nej tlacil a o neco vedl pak jsem spatnym movem odjebal a nakonec prohral TP+GK vs 2p
ale co uz i taaak prize za 2 misto potesi!!!
1,134$ potesi :-)