Je mi 20 a jsem z Brna. Poker hraju přes dva roky. Přes šachy které hraju závodně jsem se přes kamaráda dostal do Honorie. (předtím jsem odehrál par freerollu na inetu). Celkem mě to chytlo a tak jsem se to začal hrát častěji. Live se mi i občas povedlo něco vyhrát a tak se mi povedlo vydělat na novej mobil, Notebook s připojením...a taak :-) Do online jsem jeětě nikdy nic nevložil.
Před rokem a půl se mi povedlo z nějakých pár dolarů z freerollu na ladbrokes povedlo udělat něco přes 1000 dolarů ale jelikož sem skoro ani netušil co to nějaký BR managment je tak jsem je stejne rychle bustnul :-/ Před půl rokem jsem udělal z free 5 dolarůna Awinning hand pokeru (boss) povedlo udělat 1300 dols..:-) už jsem byl o něco zkušenější tak jsem800 vybral a zbytek při megatiltu bustnul :-/ Další zkušenost pak byla na PS. Vyhral jsem jeden z těch českých freerollu 30 dolacu unregnul jsem se a zacal hravat 45players SNG. Nějak jsem se snazil dodrzovat BM a usadil jsem se na 3,25....pak to ovsem prislo, hral jsem nejaky lotto do SM...podarilo se mi to vyhrat :-) tak jsem se vesele odregistroval a zacal hrat 6,5 tam ovsem prisel doomswitch pak tilt a bylo v prdeli vsecko:D Minuly tyden jsem se nechal stakenout a z 22 dolaru jsem opet na 45man sng udelal neco pres 100...tak jsem shipnul to co jsem mel stakerovi a mam na kon te krasnych 53,73 dolaru :-) Z kterych se ted budu snazit udelat meni

Blog jsem si zalozil proto abych se nekde mohl kontrolovat :-)
PLANY: hrat 45 sng, a micro cash omahu plus nejaky mensi GTD turnaje.
prechod na vyssi limit pri 35 BI a dobrem pocitu ze vim co delam :-)
prechod back pri 22 bi na tom limitu....
snazit se postovat zajimave handy a handy u kterych si nebudu vedet rady.
CILE do UNORA
V pohodicce se usadit na 3,25 BI

aspon 300 ks SNG
dotaz: nejaky FREE program na kterem bych si mohl ukladat vysledky a udelat graf? :-)
DIky vsem kteri do docetli az sem :-)