Tak vidim, ze privoniavas k CG ..

.
1) No standardne by som to betoval, ale proti maniakovi si myslim, ze to moze byt check. S jeho gigantickym range tam nema takmer nikdy overpair alebo lepsie a na to VPIP ma vysoke AF.
Ak ma monster ruku, tak pri nom nebude problem ho stacknut, lebo to tam natlaci rad.
Ak ma air, tak je velka sanca, ze z neho ziskas 1 a mozno aj 2 bety tym, ze ho nechas bluffovat.
Ak ma poslabsiu SD value, tak to checkne a betujes turn a river pekne a poriadne.
Checkol behind a teda na turn IMO bet a poriadne. Bud checkoval, lebo chce ist na showdown a callne poriadne alebo to vzdal s airom a pokracovat neplanuje. Taktiez mohol dostat vcelku dost draws, takze nech plati. Snazit sa indukovat nejake raisy na turne v 3bet pote je uz nejake hyperadvanced a je evidentne jasne, ze si to neplanoval pocas ruky

. 3bet na turne urcite vacsi. Ak ma draw, tak chces, aby platil co najviac.
2) Tu by som 3betoval o nieco viac, kedze ste deep. Ked si uz 3betol pomerne malo a rozhodol si sa cbetovat, tak skor cbet trosku viac, tak $1.1 napr. Nepotrebujes to proti fishke balancovat ani nic podobne, kedze super je nevsimavy.
Zase je riadne agresivna a ak si myslis, ze po checku indukujes bluff, tak by som to radsej check raisoval. Ono mat top set s A je zle v tom, ze je velmi mala sanca, ze ma TP a nemoze mat overpair. Sila jeho ruk tym znacne klesa a preto aj menej casto bude callovat. Zato pri velkej agresivite si povie, ze nemas A a bude sa snazit Ta vytlacit. Na turne maly bet a smiesny 3bet. Keby bola pasivna calling station, tak urcite cbet.
Musim akosi poznamenat, ze by si sa mal naucit v prvom rade tahat value - mas v tom nedostatky. Treba, aby si buildoval pot a aby si ich nechal platit za svoje draws. Ak na missnu draws, tak Ti river callovat nebudu a kedze platia za draws neumerne vela, tak im treba vytvorit podmienky, aby tu chybu robili.