dawidsvk's simple blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Dawidsvk = Sng-fish (blog)

Odoslaťod palo1973 30 Mar 2010 08:08

david no tie ruky su dost katastrofa,uz to popisal 7castle,pozri si nejake videa z major MTT,ja som v poslednej dobe par videl,proste regulari vyuzivaju podobne situacie na squeezy,ide tam o moves,ked budes hrat ABC poker tak ta zozeru aj s kostami,ten je tak dobry na nasich low limotoch ,ale nie v sunday milion...

EDIT:este k rukam

1.mas perfektny stack na resteal all in,ak si money scared(co nie je hriech) tak to foldni pf,lebo to co si predvadzal potom bola katastrofa,ak to foldnes tak sa prefoldujes s vacsim stackom do ITM ako si mal po tejto ruke,dalsou vecou je,ze kedy nabuduce budes takto deep v SM a mat sancu na DU a ist naozaj na zaujimavejsie platene miesta,postupom casu zabudnes na ten minicash a bude ta stvat,ze si premrhal sancu na ovela lepsie umiestnenie

2.AQ-ako to chces hrat profitabilne OOP s tymito stakmi?push alebo fold

3.ten miniraise pf je podobna katastrofa ako push,mas 20 BB,otvor to standartne na 2.5 BB a dufaj v repush,po tom miniraise sa range hraca na BB znizil z any2 na 95 % ruk,takze vies hovno co ma,moze ta reraisovat s air ako move lebo predpoklada,ze UTG raisorovi flop 382 prilis nepomaha,ak vsak pushnes air ti zlozi,zrejme ti zlozi vsetky 2ky a 3ky a aj callovanie s rukou ako 98,T8 a podobne o turnajovy zivot si dobre rozmysli,lebo si DVA KRAT ! ukazal silu-najprv utg raisom a nasledne 4 betom,cize musi dat do tvojho rangu definitivne ruky TT-AA

4.standart z oboch stran,A4 je snapcall a nuts voci 8 BB push rangu s takymi ante a takym stakom po raise z late pozicie
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod dawidsvk 29 Okt 2010 14:55

Caute vsetci,

Ani neviem ako zacat. Naposledy som pisal niekedy koncom augusta, ze sa budem snazit grindit husng alebo nieco v tom zmysle. Islo to celkom pekne, bol som v zelenych cislach, ale nic prevratne. Casom ma to prestavalo bavit a stale viac a viac som zacal doplnat MTT a posledne 2-3 tyzdne hrajem vyhradne iba to. Depositol som na F****Tilt kde sa mi defualtne dari, takze som cakal vysledy. Hral som low stakes turnajiky do tych 10$, dlho nic neprichadzalo, okrem jedneho 1. miesta v 4,4$ rush 135sng.

V utorok vecer som sadol nieco pred 20.00 za PC, zapol F****Tilt a registroval som sa do turnajov. Prve 2 hodinky som 6 tablil, potom som zacal vypadavat, mal som pekne rozohraty 2$ rebuy ale nakoniec som vypadol niekde teste pred ITM. Ostaval mi iba posledny turnaj a to 10$ deepstack. V skratke popisane, som skoncil 5. za $1100 ked som vypadol nieco pred 5 rano. Myslim, ze by som uhral o dost lepsi vysledok, ale kvoli neskutocnej unave ktora na mna dolahla okolo 4 rano som zacal robit sprostosti a vypadol takto. No nic aj tak pekne po dlhotrvajucom suchu :)

Z turnaja mam cca 650 hands a od poslednych 20 ludi som pustil nahravanie v camtasii, takze sa pytam, ci by ste uvitali video, kde by som povyberal zaujimave ruky a prehral v replayeri a potom by som okomentoval final table ktory by uz isiel ako live replay.

Ok...ale to nieje vsetko. Vcera vecer som v 2$ turbo rebuy rush vypadol 36 z 3500+ hracov, pekne umiestnenie, ale money ziadne (70$). No a dnes predpoludnim som nasiel $24+2 rush turbo turnaj, tak som sa regol, hralo to 150 ludi a ja som uluckoval 1.miesto, co ma obohatilo o dalsich 1000$ :D Hlavne HeadsUp bol zaujimavy, kde pri BB 2,5k som mal 50k a super 250k stack. Nejako sa mi ho podarilo otocit a po necelych 2 hodinkach hry som mohol oslavovat.

ps: obrazky upnem neskor, teraz mi ide neskutocne pomaly internet a nemam nervy na upload :)
dawidsvk

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 3 krát/1 krát

Odoslaťod meomir 30 Okt 2010 08:18

dawidsvk napísal:
Z turnaja mam cca 650 hands a od poslednych 20 ludi som pustil nahravanie v camtasii, takze sa pytam, ci by ste uvitali video, kde by som povyberal zaujimave ruky a prehral v replayeri a potom by som okomentoval final table ktory by uz isiel ako live replay.

Ja som za!
meomir

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod dawidsvk 01 Nov 2010 14:53

Caute, vcera som mal po dlhom case nedelnu MTT session, mam tu jednu ruku na diskusiu, ci to bolo zahrate korektne.

Full Tilt Poker $750,000 Guarantee No Limit Hold'em Tournament - t400/t800 Blinds + t100 - 8 players - View hand 1005511
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

BTN: t56450 M = 28.23
SB: t22832 M = 11.42
BB: t9600 M = 4.80
UTG: t5737 M = 2.87
UTG+1: t19709 M = 9.85
MP1: t44729 M = 22.36
MP2: t25163 M = 12.58
Hero (CO): t33184 M = 16.59

Pre Flop: (t2000) Hero is CO with AObrázok QObrázok
3 folds, MP2 raises to t1711, Hero calls t1711, 3 folds
// preflop som rozmyslal nad 3betom, ale nakoniec som zavolal, kvoli tomu, ze super nehral az tak vela, ale vyzeral na celkom solidneho hraca a ja som sa s AQ chcel pozriet na flop a nechcel som aby ma 4betoval s nejakymi TT.

Flop: (t5422) QObrázok 6Obrázok 7Obrázok (2 players)
MP2 bets t3111, Hero raises to t8000, MP2 calls t4889

// na flope do mna betuje, co moze skusat s hocicim od 66+ hocijakymy FD a SD ale aj AK, mozno nejake bluffy, skusam ho raisnut ako zareaguje, calluje co sa mi nepaci.

Turn: (t21422) AObrázok (2 players)
MP2 checks, Hero bets t4255, MP2 raises to t15352 all in, Hero calls t11097

//tu mi prichadza druhy par, on checkuje co moze znamenat ze slowplayuje set alebo mu nedosla draw, tak do neho betujem pomerne malo, po raise je mi uz jasne ze nieco ma, ale 2 pary nezahodim. Mozno keby dosla tretia spade alebo nejaka 5,9,8 a pod, tak by som to tak netahal do AI checkol behind a na riveri kontroloval pot.

River: (t52126) 8Obrázok (2 players - 1 is all in)

Spoiler:
MP2 ukazal 77

Skoda keby som vyhral, mal by som krasny stack a takto som vypadol asi 100 miest pred ITM :( Nevadi.

Inak vcera som sa snazil hrat aj kvaldu na PS Kosice Open, totalne som bol carddead cely turnaj takze 5 miesto pri 3 ticketoch :wall: No nic to dam v utorok :) Mal by to byt moj prvy vacsi live turnaj, takze dufam ze aspon hodinu tam posedim :D

Este som vcera hral viacero lowstakes turnajov na PS a FTP, za povsimnutie stoji
10$ Sunday 1/4 million - vypadol cca 1500 z 33k...gg
10$ 9,5k GT knockout na FTP - vypadol par miest po prasknuti bubliny, kde v 3way pote som mal AA no neudrzal som, bigstack flopol set....ano spravne, mal 77 :D
dawidsvk

Re: dawidsvk's simple blog

Odoslaťod dawidsvk 27 Dec 2010 15:54

Caute,

skusim ozivit tento mrtvy blog sumarom roku 2010 a planmi do toho dalsieho.

Tento rok by sa dal nazvat aj prelomovy v oblasti pokru, to znamena ze z BE alebo skor prehravajuceho hraca som to konecne otocil do zelenych cisel. Nadobro som nechal stt sng v ktorych som sa vobec nevedel chytit a po poslednom pokuse prejst na cash ktory skoncil fiaskom som si povedal ze to uz skusat nebudem, pretoze to skratka neviem hrat.

Momentalne jednine riesenie pre mna su mtts a mtt sngs, kde mam aky taky profit. Ziskove by som este videl husngs ktore som skusal hrat v lete, ale momentalne nie som motivovany ich hrat. Poslednych par mesiacov (asi od oktobra) som zazraty do mttcok, ktore som zacal poctivo studovat. Zaplatil som si tournamentpokeredge, ktory mozem odporucit pre kazdeho, kto sa chcel zlepsit v mttckach. Videa su na kvalitnej urovni a za cenu nieco okolo 20$ mesacne je to velmi EV+ :)

Inak pocas roka som vela ani nehral, hral som intenzivnejsie iba marec a april, trocha august husngcka, no a od oktobra taham az do teraz a nejako masivne nemultitablujem tak preto ten nizky volume v grafoch.

Ok, teraz k vysledkom a grafom.

Pamatne turnaje roka:

2.1.2010: FTP: 14+1 Superturbo KO - 1.miesto (3.020$)
k tomu nie je co dodat, rok som zacal s hyperluckom

23.3.2010: PS: 55+R Turbo – 6.miesto (1.152$)
este na finaltable buble som bol chipleader ale potom prisla ruka kde som prehral flip, co ma dost rozhodilo a preto az 6.miesto. Ta ruka je o stranu dozadu (66 vs 97)

28.3.2010: PS: Sunday Million – 322.miesto (730$)
tento turnaj s odstupom casu som zahral neskutocne zle, som bol result oriented bez skusenosti s majormi, hral som tight a shorstackoval takze 322.miesto je uspech :)

26.10.2010: FTP: Superstack $14k GTD – 5.miesto (1.073$)
Asi najdlhsi turnaj aky som hral, zacal o 8 vecer a skoncil som nieco okolo 5 rano, neskutocne unaveny a prave unava bola jednym z dovodov preco som to nedotiahol vyssie.

9.12.2010: PS: RCOOP 33+R Event 1 – 44.miesto (210$)
Perfekne rozohrany turnaj, kde som bol dlho medzi top 5 ale zbytocne som sa nechal vytiltovat solidnym regularom proti ktoremu som nevedel vyhrat jednu jedinu ruku. Nakoniec sa mi vidi, ze ten tipek skoncil v 3way deale.

16.12.2010: PS: Daily Forty Grand – 18.miesto (164$)
Od poslednych 150 ludi medzi chipleadermi, urcite najlepsie zahrany turnaj roka az na jednu ruku kde som sa uplne zbytocne stackoval s OESD s dalsim bigstackom ktory mal flopnuty set.

vysledky zo vsetkych turnajoch sa daju najst na pocketfives.com pod nickom dawidsvk.

Obrázok

Obrázok
-graf PS, prvych 800 su midstakes mtts a 18,45,180many, potom som urobil cashout a zacal s lowstakes sng a od 1300 do 1500 su husng (10$ a potom par 20$)

Obrázok
-graf FTP, zaciatok roka big luck, cashout a lowstakes srandy zaciatkom roka, od toho 300 turnaja su mtts a hlavne 4$,12$ a 26$ rushe.

Ciele do buducnosti:

- venovat sa mtts a mtt sngs
primarne na FTP tie rush mttsngcka ktore mi pripadaju lahsie ako napr. 12$ 180many na PS a samozrejme caste mtt sessions.

- vybudovat bankroll a DODRZIAVAT HO !!!
moj velmi velky problem je bankroll managment, kde ho velmi nedodrziavam co ma stoji prechod na vyssie limity. Dalsi problem su cashouty, kde kazdu vacsiu vyhru cashoutujem a nenechavam nic do bankrollu, ktory je momentalne na urovni okolo 400$

- zlepsovat sa
samozrejme po teoretickej stranke, ale zacat klast doraz na psychicku stranku, ktora mi este robi tiez dost velky problem.

- having fun :)

No a nakoniec funny ruka zo soboty kde aj pri 0% fold equity dajaka fold equity je :D

Full Tilt Poker $11 + $1 Rush On Demand No Limit Hold'em Tournament - t200/t400 Blinds + t50 - 9 players - View hand 1094792
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN): t10114 M = 9.63
SB: t6890 M = 6.56
BB: t11220 M = 10.69
UTG: t11443 M = 10.90
UTG+1: t25618 M = 24.40
UTG+2: t25174 M = 23.98
MP1: t9925 M = 9.45
MP2: t18500 M = 17.62
CO: t11580 M = 11.03

Pre Flop: (t1050) Hero is BTN with JObrázok QObrázok
1 fold, UTG+1 calls t400, 4 folds, Hero raises to t1200, 2 folds, UTG+1 calls t800

Flop: (t3450) 5Obrázok 6Obrázok KObrázok (2 players)
UTG+1 checks, Hero bets t1800, UTG+1 calls t1800

Turn: (t7050) 9Obrázok (2 players)
UTG+1 checks, Hero checks

River: (t7050) TObrázok (2 players)
UTG+1 bets t6000, Hero raises to t7064 all in, UTG+1 folds

Final Pot: t19050
Hero wins t19050
dawidsvk

Odoslaťod dawidsvk 30 Dec 2010 21:11

caute,

vcera som mal konecne po dlhsom case session kde som sa dostal ITM, ale aj tak ziadna slava. Na staroch som shortstackoval v pre mna uz tradicnom daily forty grand kde som vypadol par miest po bubble takze nic moc. Dalej som mal na FTP pusteny 26$ knockout s 2200 ludmi. Celkom to islo, stack sa mi krasne zo zaciatocnych 3000 chipov rozrastol az na skoro 60k a pohyboval som sa v prvej 50 urobil par knockoutov, ale potom ma presadilo na novy stol kde sedeli 2 solid regovia ktory ownili cely table a ja som sa volajako nevedel prisposobit, bol som aj card dead, nevedel som vyhrat ruku a nakoniec som restealoval s JTo pri cca 18BB, ktory nevysiel (tipek nasiel QQ) a ja som vyletel okolo 100ho miesta :(

Ale najvacia stranda vecera bol aj tak 5$ turbo turnaj na PS, ktory hralo 6k+ ludi, zo zaciatku nic moc, potom som pustil godlike mod a neprehral ani jeden flip a dostal sa na CL, ale potom som bol dlho cardead, alebo ak som uz mal hratelnu ruku tak bola akcia predomnou takze som sa dostal do average, urobil jednu hrubku za polovicu stacku, a nakoniec neustal push z BTN s 89o proti JQo. Vypadol som 35. za 70$ prvy bral tusim ze cez 5k :wall: Nevadi, moja chvila estelen pride niekde na SM alebo warmupe :D

Inak dovod preco vlastne pisem tento post je ten, ze by som chcel moj mtt learning posunut na vyssi level. Ak je tu nejaky low-mid mtt player ktory je pristupny napr. vzajomnej vymene a okomentovani HH, alebo analyze hands, alebo nejakym skype talkom o teorii alebo inych veci spojenych s mtts tak budem velmi rad ak sa mi ozve bud tu do postu alebo na PM a po nocom roku by sme mohli zacat :fish:

cya a :gl:
dawidsvk

Odoslaťod dawidsvk 17 Apr 2011 13:43

Prvy blogpost v roku 2011....a to uz je april :D

Zaciatok roka sa niesol v hrani na fulltilte prevazne 4$ rush on demand turnajov, ktore som doplnal lowstakes mtts. Chytil som nepekny downswing a podarilo sa mi bustnut roll :D. Dostal som sa na 0 a nemal zaco hrat. Uvazoval som o stake, ale nedufal som ze mi ho niekto poskytne, kedze niesom na forach velmi aktivny a ludia ma moc nepoznaju. Tymto chcem podakovat palovi, ktory aj napriek tomu ze som lama, mi dal sancu a stakol ma. Na konci marca sme sa dohodli na ukonceni stake, bolo to celkom uspesne, hoci mohol som nahrat vacsie volume.

Zaciatkom aprila som rozmyslal ako zacat odznova s novym rollom. Na rushe som akosi nemal naladu, tak som zacal s husngs, hlavne 10$, ale skoncil som priblizne breakeven. Po par dnoch som zacal mixovat rush on demand turnaje, a dnes hrajem uz iba tie. Profit je po 17-tich dnoch mesiaca nad ocakavania. V piatok ked som sa dozvedel ze ftp ma problemy, tak som urobil cashout ale nepresiel a peniaze mi vratili na ucet, tak som hral. Bol to jeden z najlepsich dni odkedy hrajem rushe. Tri final tables, z toho dve prve miesta a nebyt mojej sprostosti, tak by bolo aj tretie (nakoniec 4.miesto). Hry su v tychto dnoch ultra soft, amici su prec, vela regularov tiez, tak preco to nevyuzit. Dnes som este vyhral ticket na dnesny FTOPS Event 1, podla nalady aku budem mat vecer sa rozhodnem ci ho vyuzijem. Nakoniec pripajam graf za posledny mesiac (chyba tam este 216$ za ten ticket)

graf.png
april...prvych 100 su husng, potom ROD
graf.png (35.32 ) Zobrazená 3567 krát

Do buducna planujem hrat ROD turnaje, ktore budem doplnat lowstakes turnajmi. Dufam ze sa situacia ohladom PS a FTP vyriesi, kedze by som cast rollu chcel presunut kvoli turnajom na P****Stars. V plane mam tiez natocenie nejakeho videa z rod turnajov, ale to bude este par tyzdnov trvat.

:gl: & HF all
dawidsvk

Odoslaťod palo1973 17 Apr 2011 13:58

no niekto napise milion nezmyselnych postov,teba som prave niekde v podvedomi ako niekoho kto pise rozumne veci,preto som ta stakol a bol to win2win bussines :poklona:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod dawidsvk 01 Máj 2011 23:33

April 2010

Skusim sa tu prinutit spisovat svoje results and goal na konci kazdeho mesiaca. Potom s odstupom casu sa tie jokes dobre citaju :)

Results:
* Rush on demand: +1,5k
* HuSNG: +180
* Hu Cash: -350
* Large field MTTs: -600
* Rakeback+Bonusy: +180

Sum: +910

Poker - Maj:
* 100ks Rushov + nejake tie Husngcka
* Profit >0
* Udrzat silver status na FTP
* Live PP Open v KE ???

RealLife - Maj:
* Dokoncit semester so vsetkymi predmetmi
* Spravit vsetky skusky

No mesiac mozem zhodnotit ako uspesny, jednine ma mrzi skrat ktory som dostal na par dni v druhej polovici mesiaca, kde som hral vela large field mtts namiesto rushov a hlavne hucash co bol total fail a stal ma dost penazi. Tahalo sa to so mnou asi 3 dni za ktore som pustil cca $500. Toto sa uz opakovat nemoze! Profit mohol byt o dost krajsi :(

Co sa tyka planov na maj, tak bude to tazke, kedze skola je prvorada a mam toho teraz vyse hlavy. (tento tyzden 4 zapocty plus do konca buduceho tyzdna mi treba odovzdat 3 zadania no a potom skusky). Mam v plane ist v sobotu na PP open, ale uvidim ako budem teraz stihat a podla toho sa zariadim.

Thats all
Slovensko dotoho!
GL & HF vsetkym pri stoloch
:)
dawidsvk

Odoslaťod dawidsvk 24 Jún 2011 13:05

MAJ + JUN 2011

Hral som zalostne malo a tomu zodpovedaju aj vysledky. Po black friday dost klesol traffic na ROD a celkovo aj na Fulltilte + downswing + problemy s vybermi a nejasna buducnost herne ma prinutili cashoutnut zvysne peniaze a hladat si nove posobisko. Dal som si dlhsiu prestavku od pokru, hlavne kvoli skole ale aj nechuti hrat. Semester sa mi zaciatkom mesiaca podarilo uspesne ukoncit co bol jeden z hlavnych cielov, takze s majom som spokojny aj napriek tomu ze ziadne $ mi na ucet nepribudli.

V juni, uz neviem z akeho dovodu, som sa zacal zaujimat o PL omahu cash game, zacal som pozerat nejake videa ucit sa strategie a pod. Mal som nejake zbytkove peniaze na entraction, tak som zacal hrat microstakes cg, profit okolo 150€ potesi :)

Nezanevrel som ani na turnaje, na entraction bezia nejake mensie turnajiky 5-10€ ktore hrajem, ale zatial ziaden velky uspech, iba minicashe. Tiez sa mi podarilo vyhrat ticket do hlavnej kvaldy na EMOP Dublin ktoru som hral vcera, ale cely turnaj som bol carddead, tak som odchadzal bez uspechu. Tie kvaldy planujem hrat, kedze podla toho co som videl tak kvalita hracov je tam cajova.

Depositol som aj na PS, kde planujem hrat micro/low stake mtts /NLHE + PLO/. Vcera som mal prve 2 session a hned uspesne. V rannej session som si bil hlavu o stenu v $2+R PLO kde som svoj krasny stack na 3x odovzdal superovy a vypadol 10/250 za minicash, ale vecer som si to cele vynahradil v $3+R PLO kde som od zaciatku do konca mal monster stack a cely cas som sa pohyoval v top 3. V poslednych troch hracoch som mal 140BB ostatny dvaja po 70BB tak sme sa dohodli na deale, kedze uz som bol aj unaveny a hrat dalsie 2hod sa mi nechcelo. +850$ mi vykrylo majove straty a nieco som aj zarobil. :) V holdemovych turnajoch som mal pekne rozohraty the big $11 ale river suckout AK vs AQ ma poslal na shortstack a ja som sa ledva dostal na itm.

Velke plany na dalsie mesiace nemam, chcem hrat iba ak mam chut a nesilit to. Tiez by som sa chcel zlepsovat v omahe, kedze prave tato disciplina je teraz to, co ma na pokri bavi. Dufam tiez, ze sa mi podari hrat a kvalifikovat sa na EMOP resp. rozmyslam este nad UKIPT, Eureka alebo Estrellas. Ak ma niekto este nejaky tip na letny turnaj/dovolenka kde sa da kvalifikovat, sem s nim :)

Este pridavam screen zo vcera:
omaha3rb.png
omaha3rb.png (151.52 ) Zobrazená 3273 krát

GL&HF
dawidsvk

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!