Duracelov Blog (fotky sestier inside!)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Duracelov Blog (fotky sestier inside!)

Odoslaťod tifoslovan 19 Nov 2010 07:49

ja ti s pokrom nepomozem ale par ludi by sa potesilo fotkou frajerky ... kedze do trencina chodim casto :) :gl:
Obrázok používateľa
tifoslovan

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Nov 2010 09:22

duracelbb napísal:následne sa nachipujem keď moj raise na AA callne chalan jediný na stole..flop AQj ja chceck

Preco checkujes taky flop?
Inak gratulace ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod duracelbb 19 Nov 2010 10:26

tifoslovan napísal:ja ti s pokrom nepomozem ale par ludi by sa potesilo fotkou frajerky ... kedze do trencina chodim casto :) :gl:

:D so sestrami si rob čo chceš,ale frajerku mi nachaj na pokoji :vyprask:

Chlpo1989 napísal:
duracelbb napísal:následne sa nachipujem keď moj raise na AA callne chalan jediný na stole..flop AQj ja chceck

Preco checkujes taky flop?
Inak gratulace ;)

lebo som vedel že on je schopný ísť do toho aj s hocjakou blbosťou a chcel som aby dačo trafil na turne :) možno zle zahraté ale proti takej fishke sa mi to v ten moment zdalo ako najlepšie riešenie,je jasné že keby hrám proti regulerovi tak betujem už flop ;) ono keby si videl jeho hru predtým tak by si to robil aj ty tak :good:
duracelbb

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod mr_kaktus 19 Nov 2010 11:05

duracelbb napísal::D so sestrami si rob čo chceš,ale frajerku mi nachaj na pokoji :vyprask:

nemal by si byt taky majetnicky :D :P :D

duracelbb napísal:lebo som vedel že on je schopný ísť do toho aj s hocjakou blbosťou a chcel som aby dačo trafil na turne :) možno zle zahraté ale proti takej fishke sa mi to v ten moment zdalo ako najlepšie riešenie,je jasné že keby hrám proti regulerovi tak betujem už flop ;) ono keby si videl jeho hru predtým tak by si to robil aj ty tak :good:

flop bet je mandatory imho. musis tahat value hned z AT, AQ, AJ, KQ, JT atd - ruky co maju par a GS popripade este BDFD (teda predpokladam ze flop bol rainbow).
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod Chlpo1989 19 Nov 2010 12:26

mr_kaktus napísal:
flop bet je mandatory imho. musis tahat value hned z AT, AQ, AJ, KQ, JT atd - ruky co maju par a GS popripade este BDFD (teda predpokladam ze flop bol rainbow).

+1
Tiez si myslim, ze na tomto flope obzvlast proti takemu superovi je cbet povinny :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod dzejkej 19 Nov 2010 12:43

duracelbb napísal:chcel som aby dačo trafil na turne :)

No ak ma nejaku uplnu hlupost, ktoru by na cbet foldol (napr. 57s), tak par na turne trafi iba 12% casu a aj to samozrejme nebude nijak silny par. Ak ma ale nieco ako Kx, Tx, Ax, Jx, Qx, tak bude callovat aj na flope a pripravujes sa o vela value.
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod duracelbb 19 Nov 2010 13:26

ďakujem za rady.V ten moment sa mi to zdalo ako najlepšie riešenie proti takému hráčovi, len ako tak nad tým uvažujem po tom čo ste mi popísali, naozaj ten cbet mal prísť na flope. Do budúcna sa vyvarujem už podobnej chybe. Tento krát mi to našťastie vyšlo keď sa na riveri spároval board a ja som mal nuts :) Inak zajtra si nečo zahrám len tak light na nete,v nedelu tiež a pondelok si pôjdem asi zahrať 5e rebuy do hollywoodu v NR aj keď to tam je moc crazy snáď sa mi podarí konečne už umiestniť.
duracelbb

Odoslaťod duracelbb 12 Jan 2011 23:04

takže zas tu dačo napíšem...nejak som zanedával poker a venoval sa naplno frajerke tak som iba občas zahral nejaký freeroll na PS nič extra.Frajerka už začala školu od 3 januára a tak som si po čase nudenia povedal že by som mal zase začať hrávať, rozmýšlal som že či ostanem PS alebo dačo druhé skúsim..nejakou náhodou som natrafil na promo pokernews(?) kde pri zaregistrovaní cez ich link na Pa***Poker dostanem 25d zadarmo a po nahratí 200points daľších 25..tak som sa včera pustil do hrania :x a takto to asi vyzerá
Obrázok
chýba tam ale asi pár ruk lebo som momentálne na 51d...hrávam NL4, ale cítim sa na tomto limite lepšie. Viem že by som mal hrať NL2 ,šak sa mi aj skoro podarilo odpáliť celý roll keď som ostal na nejakých 7d a následný double up a už to ide iba hore :o
mám otázku: keď mám zapnutý PT a 4stoly tak mi neukazuje žiadne staty ale keď zapnem iba jeden tak je šetko ok. je to tým že mám trial verziu ?
po čase postnem aj nejaké ruky ;) na pár rúk kde som prehral set vs set alebo AA vs 43o a pár podobných to celkom ide 8-)
zatial tolko,viem že to nieje nič moc ale tak som celkom rád že to ide pomaly :fish:
duracelbb

Odoslaťod duracelbb 18 Jan 2011 01:00

takže po týždni hrania máme na konte 100dolárov z pôvodných 25 + zajtra ak nahrám 25bodov mi príde ďalších 25d za nahratých 200bodov za 45dní :) hrávam 3stoly NL4 a jeden stôl NL10 v podstate sú tam tí istí hráči tak viem čo môžem od nich očakávať a zatial to vychádza :)

od zajtra skúsim http://www.pokertableratings.com/blog/2 ... s-tuesday/ tak uvidíme či sa nejak zadarí...zatial to ide a až na pár momentov keď môj BR padol z 90 na 19d tak to celkom ide :fish:
duracelbb

Odoslaťod matiapag 18 Jan 2011 06:44

[] BRM :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!