Duracelov Blog (fotky sestier inside!)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Duracelov Blog (fotky sestier inside!)

Odoslaťod duracelbb 10 Nov 2010 12:59

Zdravím osadenstvo ppportálu.

Po dlhom čase som sa rozhodol čase sledovanie diskusie a blogov som sa rozhodol aj ja nakoniec si založiť blog. Takže pre začiatok nejaké to predstavenie. Volám sa Jakub (ale vačšina známych ma volá duracel,dlho ani nevedeli ako sa volám celým menom,až počas éry FB sa to dozvedeli :D ) a s pokrom som začal už asi pred 2rokmi ale iba tak že zahrám nejaký ten freeroll a ak sa pošťastí tak niečo budem mať a následne to rozmnožím na cashke :D Povyužíval som milion no deposit bonusov ale všetko som ako inak prehral a tak sa nejak vykašlal na celý poker. Lenže potom sme začali hrávať friendly hry s kamošmi z ulice a začal som sa čoraz viacej a viacej zaujímať o poker. Začal som dennodenne sledovať pokrové stránky, čítal som články o stratégiách,kukol si nejaké videá a snažil sa hrať nejaké freerolly aby som skúsil vybudovať nejaký BR na herni. Po čase sa mi to podarilo,pred týždeňom som skončil druhý na PS poker škola čo chodí o 22:30 a je organizovaný Tv Ocko. po 4hodinách som skončil nakoniec druhý a zhrabol som 14dolárov. Na druhý deň som sa hneď pustil do hrania a spustil hneď ako som sa zobudil (12:30) herňu PS a zaregistroval sa na 2+R 3k garant 500cap.Po 6 hodinách vypadávam nakoniec 21vý za čo som zinkasoval 26dolárov.Smolné na tomto turnaji bolo že celých 5 hodín sa držím v Top 10tke a poslednú hodinu mi absolútne prestali chodiť karty a blindy ma zabíjali,nedalo sa kradnúť nič. Nakoniec som musel pushnuť môj malý stack s 66 najlepšia karta po vyše hodiny odhadzovania a dorovnal ma CHL stola s AJo turn J a dovidenia. Nevadí týmto som mal už BR 34dolárov. ale následné dni sobota,nedela a pondelok ma zabili úplne. Prehral som všetko čo sa dalo ani raz som nevyhral esá,keď som mal set niekto mal vyšší set,postupku,flush. Keď som mal farbu doskákal chlapovi FH alebo vyššia a najviac ma zabidla ruka preflop AI s AAvsAK a flop ? KKK a dovidenia,ani raz som sa nedostal aspoň po prvý break. Ešte som si vravel že kašli na to daj si pauzu ale stále som sa nejak presvedčil že to nemôže byť pravda a hral som ďalej a skončil na nule. Našťastie minule sa mi podarilo zase skončiť,ale tento krát na 4 mieste, v tom freerolly na pS poker škola a bral som 7dolárov. Včera som si zahral na PS 1+R Svk/cz 300garant a skončil 11 keď som vypadol tak že na SB si nájdem QQ a pushujem ako Shortstack 23k BB mal stack 34k a dorovnáva s K4o?? flop Kxx a vymalované:-/...následne som si ešte večer zahral 4-2r1A na pS a vypadol tesne pred ITM škoda:-/ momentálne mám BR 10dolárov a postupnou hrou sa sa ho budem snažiť zveladiť. Hrávam vačšinou MTTčka s nízkym BI + občas keď sa nudím pri tom tam mám zapnutý jedel stôl NL2...včera takto som počas hrania MTT nahral asi za 66rúk čo som odohral +2bi takže celkom spokojnosť aj keď som poslednú ruku prehral štýlom KK vs 106o (šiel AI preflop) flop 10103 xx ,ale inak spokojnosť.

ďakujem za prejavenú pozornosť ak to niekto čítal :D a následnú dobu sa sem budem snažiť prispievať pravidelnejšie,postovať nejaké ruky aby sa postupom času moja hra len a len zlepšovala vďaka radám ostatných :) tnhx gl&hf !
duracelbb

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Re: Duracelov Blog

Odoslaťod tifoslovan 10 Nov 2010 13:03

kamos z ulice bol kto ? :) smolko ?:)))
daj fotky sestry myslim ze osadenstvo bude potesene :)
;)
Obrázok používateľa
tifoslovan

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod duracelbb 10 Nov 2010 13:10

na :D tak už tu mám aj známych zo slovanu :D Inak pre ostatných pochádzam z BB,momentálne študujem v NR na ekonomickej a ako poznamenal chalan vyššie mám dve sestry :D

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 4624_n.jpg
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak- ... 1260_n.jpg (tá napravo)

ale hádam sa nebudeme venovať mojim sestrám :D ale pokru !

Za tento príspevok od duracelbb poďakovali :
tifoslovan
duracelbb

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod matiapag 10 Nov 2010 13:47

:vitaj:

Tak vitam ta tu, zalozenim blogu tu na pp.sk este nikto nespravil chybu, prave naopak. Drzim palce, imo odporucam vyuzit bonus z pokerstrategy, ak nevies, ako na to, napis mi PM.

Co sa sestier tyka, tak veru su to švárne dievčence + som rad, ze urciti jedinci (nechcem menovat popobu ci tucniaka :lol:) si ma kvoli fotke tej mojej prestanu doberat :P
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod tucniak 10 Nov 2010 15:16

neprestanu, cakame ! :D

vymenim sestru za coaching
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod dzejkej 10 Nov 2010 15:17

:vitaj:

tucniak napísal:vymenim sestru za coaching

Ty mas sestru?

Pwned! :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod matiapag 10 Nov 2010 15:20

tucniak napísal:neprestanu, cakame ! :D

vymenim sestru za coaching

:lol2:

dzejkej napísal:Ty mas sestru?

Pwned!

ano, od momentu, ako som ju spomenul, mi k mojim postom v blogu namiesto normalnych komentov pribudaju spamy typu: "a kde je ta fotka?" :D
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod dzejkej 10 Nov 2010 15:22

matiapag napísal:ano, od momentu, ako som ju spomenul, mi k mojim postom v blogu namiesto normalnych komentov pribudaju spamy typu: "a kde je ta fotka?" :D

To nebola otazka na Teba, ale rypanie do tucniaka ;).

1) Precitaj si to, co napisal malym pismom.
2) Precitaj si moju poznamku.
3) Najdi rypanie.
4) Profit!
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod slemo69 10 Nov 2010 16:06

caw duracel,vitaj a nech sa ti dari.. postnut sem foto sestier je ten najlepsi sposob ako rozhybat blog ako vidim :D
slemo69

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 30 krát/13 krát

Odoslaťod matiapag 10 Nov 2010 16:08

dzejkej napísal:To nebola otazka na Teba, ale rypanie do tucniaka .

1) Precitaj si to, co napisal malym pismom.
2) Precitaj si moju poznamku.
3) Najdi rypanie.
4) Profit!

:oops:
Obrázok používateľa
matiapag

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!