Februar 2010taaakze tento mesiac je mesiac zmiesanych pocitov... na jednej strane su to obrovske winnings (pre mna osobne) na druhej strane je to pokrovy fail...
plan bol taky hrat cely mesiac dony a udrzat si najvyssi vip level + spravit poriadny rakeback...
zo zaciatku dony celkom isli, ale postupom mesiaca nadsenie vyprchalo a dzejkej mal zase raz pravdu ked napisal ze dufam ze ta to bude bavit aspon viac ako mesiac... nebavilo... ku koncu mesiaca som mal uz toho plne zuby a hral osm uz len z povinnosti co sa aj odzrkadlilo na grafe... ked som si myslel ze cg ma vysoku variaciu a ze ked budem hrat dony tak s tym vyjebabrem tak som bol na velkom omyle... tolko krat co som dostal nafackane na donoch som nezazil za cely svoj pokrovy zivot + ten pocit je umocneny tym ze ak vypadnete z donu namiesto 2xBi ze z toho 0,0 nic... na druhej strane mi to dalo imunitu a umbakarnu na cash game kde som zase o nieco odolnejsi.. ale to uz predbieham najprv graf z donov

ku koncu mesiaca ked uz som mal donov plne zuby som sa poflakoval kade tade a skusal vsetky mozne varianty... opat som zapol cashku a bol som rad ze si mozem openraisnut 78s atd

vysledky boli sice minusove ale zo svojej hry som mal vynikajuci pocit cisla som mal velmi dobre, pozeral som sa na hru s nadhladom, nie s pocitom beznadeje ako pred mesiacom ked som si dal pauzu... malo kedy sa mi stalo ze som nevedel co robit... z toho opat plynie moje nadsenie pre cg a chut sa zlepsovat uvidim ako to pojde...
dalsou samostatnou kapitolou su mttcka... hral som ich dokopy asi tak 7 a spravil som profit ako nikdy

mal som stastie ze som koncom mesiaca dva hitol jeden za 200 druhy za 385... myslim ze by som si ich mohol zapinat castejsie na odreagovanie, zdablovat svoj bankroll na jednom turnaji ma celkom bavi

suma sumarum:
DoN-
-65$CG-
-70$MTT-
+585$rakeback-
+250$rakerace na donoch
+50$cleraovanie first deposit bonusu
+170$cize dokopy nieco cez
+1K usdv oblasti profitu oborvsky skok kedze doteraz som mesacne vyhraval tak maximalne okolo 150$... br mam v sucastnosti nieco okolo 1.5K co absoltune neviem co by som s tym robil a mam taky pocit ze keby som si to nechal tak to svojou hrou niekde na vysokych limitoch prehajdakam takze cashoutujem 1k usd
v oblasti hry tento mesiac velky fail, mam pocit ze som sa nic nove nenaucil nikde som sa nezlepsil...
z toho vychadzaju ciele na dalsi mesiac... hrat cg Nl10 zleposvat sa pozerat videa etc etc etc... ak to pojde skusit shotnut NL20 ale to len za priaznivych podmienok... + doplnovat objem zhruba 10, 15 donmi za den na tvorenie rakeu a udrzanie vip statusu, kedze na samotnej cg NL10 by som to len tazko zvladol...
tot zhruba vse gl vsetkym