emjaykov only the strong will continue blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: DoN Vito Emjay

Odoslaťod dzejkej 23 Feb 2010 22:59

Vyborne! :Bravo: :good:
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Drobec37 23 Feb 2010 23:10

nice!!! gratulujem pekný výsledok :good: . asi to aj dost poteší čo? len tak dalej :gl:
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod emjayko 24 Feb 2010 08:48

vdaka chalani, jo potesi to velmi prvy krat sa mi podarilo nieco hitnut a aj ked som mal najprv nervy ze som neustal ten headsup, tak som potom po chvilke moonwalkoval po izbe :D
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod HypAA 24 Feb 2010 09:06

v com ta mozu zdegenerovat DoNy? vzdy je to o prisposebeni hry..ci uz strukture/hracom atd.

cisty priklad degeneracie je skor Phil Hellmuth (MTT>cash) ale ked si niekto neda povedat a hra ligu na ktoru nema... tak to je o inom
Obrázok používateľa
HypAA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/5 krát

Odoslaťod morfeusko 24 Feb 2010 16:10

on to skor myslel v tom ze hras stale to iste..ziadne zlozite moves tam nevymyslas...stale len fold fold fold a zrazu push ...
morfeusko

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod emjayko 27 Feb 2010 12:26

a emjayko hituje dalej :Yahoo!: :Yahoo!:
vo vcerajsom vip freerolle na mybete zo 69 ludi 4 miesto za 385 bubasov a dalsie dablovanie bankrollu :D kezde som od samej radosti a od toho ze uz som sa ponahlal na hokej nestihol spravit screen tak len takto z tournament history
Obrázok
turnajom to zo zaciatku neslo moc dobre odhadzal som tretinu chipov ale po prvej prestavke prisiel double up a bublina ktoru som vyuzil jak stary harcovnik a bez showdownu dalsi double up uz na nejakych 10k a miesto v top5 (sranda ze ty ludia sa tomu absolutne nedokazu prisposobit za pol hodinu co trvala bubble som dostal jeden repush inak mi absolutne vsetko preslo otvaral som uz aj 24o v pozicii)... tento turnaj mal dalsiu bublinu pred final table kedze odtial uz zacali byt prizemoney celkom zaujimave co som opat vyuzil a na final som isiel ako chipleader... bohuzial 6handed sa chipy vsetkych uplne vyrovnali a uz to bolo dost o nahode... preckal som este vypadnutie dvoch ludi a poslednu handu s 12BB prehral flip TT do AK ked K sa objavil az na turne... ale aj tak obrovska spokojnost :)
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod palo1973 27 Feb 2010 12:31

kua,prave som to chcel napisat sem,ze sa ani nepochvalis :Bravo:

P.S. inak ten turnaj ma skvelu strukturu,da sa tam naozaj hrat poker,a hlavne vela ludi ho hra dost lahkovazne,vratane mna :fish:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod dzejkej 27 Feb 2010 15:54

No blahozelam k uspesnemu elolel donkamentovaniu ;).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod emjayko 01 Mar 2010 10:39

Februar 2010
taaakze tento mesiac je mesiac zmiesanych pocitov... na jednej strane su to obrovske winnings (pre mna osobne) na druhej strane je to pokrovy fail...
plan bol taky hrat cely mesiac dony a udrzat si najvyssi vip level + spravit poriadny rakeback...
zo zaciatku dony celkom isli, ale postupom mesiaca nadsenie vyprchalo a dzejkej mal zase raz pravdu ked napisal ze dufam ze ta to bude bavit aspon viac ako mesiac... nebavilo... ku koncu mesiaca som mal uz toho plne zuby a hral osm uz len z povinnosti co sa aj odzrkadlilo na grafe... ked som si myslel ze cg ma vysoku variaciu a ze ked budem hrat dony tak s tym vyjebabrem tak som bol na velkom omyle... tolko krat co som dostal nafackane na donoch som nezazil za cely svoj pokrovy zivot + ten pocit je umocneny tym ze ak vypadnete z donu namiesto 2xBi ze z toho 0,0 nic... na druhej strane mi to dalo imunitu a umbakarnu na cash game kde som zase o nieco odolnejsi.. ale to uz predbieham najprv graf z donov
Obrázok
ku koncu mesiaca ked uz som mal donov plne zuby som sa poflakoval kade tade a skusal vsetky mozne varianty... opat som zapol cashku a bol som rad ze si mozem openraisnut 78s atd :) vysledky boli sice minusove ale zo svojej hry som mal vynikajuci pocit cisla som mal velmi dobre, pozeral som sa na hru s nadhladom, nie s pocitom beznadeje ako pred mesiacom ked som si dal pauzu... malo kedy sa mi stalo ze som nevedel co robit... z toho opat plynie moje nadsenie pre cg a chut sa zlepsovat uvidim ako to pojde...
dalsou samostatnou kapitolou su mttcka... hral som ich dokopy asi tak 7 a spravil som profit ako nikdy :D mal som stastie ze som koncom mesiaca dva hitol jeden za 200 druhy za 385... myslim ze by som si ich mohol zapinat castejsie na odreagovanie, zdablovat svoj bankroll na jednom turnaji ma celkom bavi :)
suma sumarum:
DoN- -65$
CG- -70$
MTT- +585$
rakeback- +250$
rakerace na donoch +50$
cleraovanie first deposit bonusu +170$
cize dokopy nieco cez +1K usd
v oblasti profitu oborvsky skok kedze doteraz som mesacne vyhraval tak maximalne okolo 150$... br mam v sucastnosti nieco okolo 1.5K co absoltune neviem co by som s tym robil a mam taky pocit ze keby som si to nechal tak to svojou hrou niekde na vysokych limitoch prehajdakam takze cashoutujem 1k usd :Yahoo!: :Yahoo!:
v oblasti hry tento mesiac velky fail, mam pocit ze som sa nic nove nenaucil nikde som sa nezlepsil...
z toho vychadzaju ciele na dalsi mesiac... hrat cg Nl10 zleposvat sa pozerat videa etc etc etc... ak to pojde skusit shotnut NL20 ale to len za priaznivych podmienok... + doplnovat objem zhruba 10, 15 donmi za den na tvorenie rakeu a udrzanie vip statusu, kedze na samotnej cg NL10 by som to len tazko zvladol...
tot zhruba vse gl vsetkym
Obrázok používateľa
emjayko

Re: emjaykov blog

Odoslaťod palo1973 01 Mar 2010 10:59

-ak dobre pocitam si na donoch zhruba 400 $ plus,inak ja robim to iste vo vacsom,tiez ma to nebavi,tiez prehravam,ale ked to na konci mesiaca hodi 2-3k plus tak je to ok,ja viem ze to nebudem hravat vecne a preto hravam tiez obcas nieco ine a aj sa venujem vzdelavaniu,ale kym to vynasa zvacsuje sa mi roll tak je to ok
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!