tak som sa definitivne rozlucil zo shotom na NL10, pirlis vela tagov a nejake bad beaty ma po nieklokych dnoch odprevadili naspat tam kam patrim na 4ku... po rozluceni sa s 10inou som si dal par dni pokoj od pokru aby som bol na 4ke znova v pohodicke... uzil som si naplno vikend a s cerstvou hlavou som sa vcera pustil znova do grindenia... utorok to zo zaciatku vyzeralo v pohodke tesne pred koncom session +3BI ale poslednych sto ruk som deep prehral fh v fh a nejaku postupku a moja snaha bola marna... trosku rozculeny som to vypol a spoliehal sa ze dnesok bude lepsi... hovno hovno zlata rybka po 800 rukach +1bi ale behom dvoch minut som dostal set J vs set Q, set stvoriek verzus farba a dva pary do postupky a bolo vymalovane... nato uz sa nedokazala kukat ani moja uboha myska tak sa radsej sama rozlamala ehm r.i.p.
inak som psychicky v poriadku... nechapem to hram jak uplny nit 14/12 nepustam sa do ziadnych tazkych spotov hram si len svoje karticky a prd z toho...
toto asi nebolo zrovna dobre z mojej strany
€0.02/€0.04 No Limit Holdem
Entraction
6 Players
Hand Conversion Powered by
weaktight.comStacks:UTG IceLouis (€7.38) 23/15
UTG+1 HitraPosta (€3.73)
CO Hero (€4.75) BTN RRein (€4.40)
SB drnool (€6.42) 74/11/1,5 za 86 ruk
BB fishingboat (€2.88) Pre-Flop: (
€0.06, 6 players)
Hero is CO IceLouis raises to €0.14,
1 fold,
Hero calls €0.14,
1 fold,
drnool calls €0.12,
fishingboat calls €0.10PF nechcem neako 3betovat celkom rozumneho hraca ktory raisuje z utg ale zahadzovat sa mi AQ tez zrovna nechce tak volim call..
Flop: (
€0.56, 4 players)
drnool checks, fishingboat checks, IceLouis checks, Hero checks
tu mal byt urcite rais neviem preco ma v mojej divnej hlave napadlo si to checknut behind
Turn: (
€0.56, 4 players)
drnool checks, fishingboat checks, IceLouis checks,
Hero bets €0.28,
drnool raises to €1.40,
fishingboat folds,
IceLouis folds,
[img][color=#FF0000]Hero?
[b]River: (
€9.89, 2 players, 1 all-in)