emjaykov only the strong will continue blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: emjayko potrebuje vasu pomoc

Odoslaťod emjayko 21 Okt 2009 20:27

yegon napísal:stoploss imo

odtiltovanie par BI je to najhorsie co mozes spravit, radsej si daj po kazdej prehre velkeho potu prestavku, nahras menej ruk za den ale vyhnes sa stratam ktore budes musiet neskor dobiehat tisicmi dalsich odohratych ruk

nojo musim sa s tym naucit neco robit lebo tilt je momentalne urcite moja najslabsia stranka vobec sa s tym neviem vysporiadat...
LOCAT3R napísal:h1- flop by som raisoval viac je to multiway je to pomerne koordinovavné a je zjavné,že sa svojích hand nechcú vzdať :)

no zase moj tradicny problem... musim nad tym viacej rozmyslat pri hre... dakujem za radu...
Obrázok používateľa
emjayko

Založený: Mar 2009
Poďakoval/li: 35 krát/52 krát

Odoslaťod emjayko 22 Okt 2009 12:55

Obrázok
ludia prosim vas to takto chodi aj v inych herniach ze ma clovek na NL10 problem najst si 4 stoly kde by bola aspon jedna fishka s vpip nad 50? neviem ale tento noiq sa mi zda dost psycho 20 minut mi trva kym si sadnem ku stolom a nasledne zistim ze vsade sami tag.. na NL4 sa to este dalo ale ako som presiel na NL10 tak pre mna vyber stolu zacina byt riadny problem... predsalen som neni este na takej urovni aby som dokazal porazat tychto tagov aj ked vacsina z nich urcite nehra moc dobre... potreboval by som vacsie rybuse pri stole... vazne zacinam uvazovat nad zmenou...
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod dzejkej 22 Okt 2009 13:18

No ak uvazujes o zmene, tak sup niekam, kde je RB - to je zaklad :). Myslim, ze UltimateBet/AbsolutePoker (Cereus Network) alebo LuckyAce su dobre volby. Len UB soft je podstatne lepsi ako ten na LA.

Ak by si chcel ist na LA, tak:
1) napis vlademu
2) opovaz ma dobehnut, hrat na rovnakych stakes a robit mi zle! :-D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod emjayko 22 Okt 2009 14:00

dzejkej napísal:No ak uvazujes o zmene, tak sup niekam, kde je RB - to je zaklad :). Myslim, ze UltimateBet/AbsolutePoker (Cereus Network) alebo LuckyAce su dobre volby. Len UB soft je podstatne lepsi ako ten na LA.

Ak by si chcel ist na LA, tak:
1) napis vlademu
2) opovaz ma dobehnut, hrat na rovnakych stakes a robit mi zle! :-D

nojo bez rb uz nechcem odohrat ani ruku... s lucky ace mam velky problem mal som tam najprv acc snazil som sa cez vladeho vybavit rb... zrusil som acc napisal vlademu ale boli nejake problemy v herni vraj tam ma uz nekdo z rodiny ucet ci co to wtf? musim tatka kontrolovat co robi po nociach xD ... tak som to zopakoval este raz ale znova tam boli nejake problemy v herni tak som sa nato vybodol... pred mesiacom ked som depozitoval som sa rozhodoval medzi noiqom a ultimate... takze jedina logicka volba z tohoto mi pride UB...
k bodu dva: ja sa na rovanke stakes ako ty dostanem jedine ze by si chytil nejaky poriadny downswing co ti samozrejme neprajem takze toho sa zatial nemusis bat ze by som ti robil zle...
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod dzejkej 22 Okt 2009 14:03

emjayko napísal:k bodu dva: ja sa na rovanke stakes ako ty dostanem jedine ze by si chytil nejaky poriadny downswing co ti samozrejme neprajem takze toho sa zatial nemusis bat ze by som ti robil zle...

Okej, tak sa teda uz nebojim :Rose: :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod emjayko 22 Okt 2009 14:07

dzejkej napísal:
emjayko napísal:k bodu dva: ja sa na rovanke stakes ako ty dostanem jedine ze by si chytil nejaky poriadny downswing co ti samozrejme neprajem takze toho sa zatial nemusis bat ze by som ti robil zle...

Okej, tak sa teda uz nebojim :Rose: :).

hah teraz to vyznelo ze mam sebavedomie ako kastaniar...
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod emjayko 28 Okt 2009 14:05

tak som sa definitivne rozlucil zo shotom na NL10, pirlis vela tagov a nejake bad beaty ma po nieklokych dnoch odprevadili naspat tam kam patrim na 4ku... po rozluceni sa s 10inou som si dal par dni pokoj od pokru aby som bol na 4ke znova v pohodicke... uzil som si naplno vikend a s cerstvou hlavou som sa vcera pustil znova do grindenia... utorok to zo zaciatku vyzeralo v pohodke tesne pred koncom session +3BI ale poslednych sto ruk som deep prehral fh v fh a nejaku postupku a moja snaha bola marna... trosku rozculeny som to vypol a spoliehal sa ze dnesok bude lepsi... hovno hovno zlata rybka po 800 rukach +1bi ale behom dvoch minut som dostal set J vs set Q, set stvoriek verzus farba a dva pary do postupky a bolo vymalovane... nato uz sa nedokazala kukat ani moja uboha myska tak sa radsej sama rozlamala ehm r.i.p. :crazy: inak som psychicky v poriadku... nechapem to hram jak uplny nit 14/12 nepustam sa do ziadnych tazkych spotov hram si len svoje karticky a prd z toho...

toto asi nebolo zrovna dobre z mojej strany

€0.02/€0.04 No Limit Holdem
Entraction
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG IceLouis (€7.38) 23/15
UTG+1 HitraPosta (€3.73)
CO Hero (€4.75)
BTN RRein (€4.40)
SB drnool (€6.42) 74/11/1,5 za 86 ruk
BB fishingboat (€2.88)

Pre-Flop: (€0.06, 6 players) Hero is CO Obrázok Obrázok
IceLouis raises to €0.14, 1 fold, Hero calls €0.14, 1 fold, drnool calls €0.12, fishingboat calls €0.10
PF nechcem neako 3betovat celkom rozumneho hraca ktory raisuje z utg ale zahadzovat sa mi AQ tez zrovna nechce tak volim call..

Flop: Obrázok Obrázok Obrázok (€0.56, 4 players)
drnool checks, fishingboat checks, IceLouis checks, Hero checks
tu mal byt urcite rais neviem preco ma v mojej divnej hlave napadlo si to checknut behind

Turn: Obrázok (€0.56, 4 players)
drnool checks, fishingboat checks, IceLouis checks, Hero bets €0.28, drnool raises to €1.40, fishingboat folds, IceLouis folds, [img][color=#FF0000]Hero?

[b]River:
Obrázok (€9.89, 2 players, 1 all-in)
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod Horsey7 28 Okt 2009 14:26

bet flop, bet turn a na turne sa easy stackneme
Obrázok používateľa
Horsey7

Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod emjayko 28 Okt 2009 20:35

Horsey7 napísal:bet flop, bet turn a na turne sa easy stackneme

nojo akurat ze teraz mal tipek najhorsie co som mohol predpokladat KJ

este jedna handa... je tu velky hriech nebetovat river proti fishke???
€0.02/€0.04 No Limit Holdem
Entraction
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
UTG Hero (€8.27)
UTG+1 mambowin (€2.50)
CO Setram74 (€0.86)
BTN Lilo82 (€3.84) 65/24 af 2,95 wtsd 20 za 90 ruk
SB najdihojca (€5.51)
BB fifa99 (€2.13)

Pre-Flop: (€0.06, 6 players) Hero is UTG Obrázok Obrázok
Hero raises to €0.20, 2 folds, Lilo82 calls €0.20, 2 folds

Flop: Obrázok Obrázok Obrázok (€0.46, 2 players)
Hero bets €0.32, Lilo82 calls €0.32

Turn: Obrázok (€1.10, 2 players)
Hero bets €0.80, Lilo82 calls €0.80

River: Obrázok (€2.70, 2 players)
Hero?

anyway na zajtra mam novy zavazok a novu ulohu... bojovat s tym ze som strasne moc result oriented... na zaciatok je moja prva uloha nekontrolovat kazde 3 minuty jak som na tom v trackeri... od zajtra mam limit :lol2: pozret sa mozem raz za 20 minut... postupne to chcem predlzit aby som sa viacej venoval hre a nie trackeru...
Obrázok používateľa
emjayko

Odoslaťod tucniak 28 Okt 2009 21:04

ake mas argumenty proti betu?
ake pre bet?
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!