popoBA napísal:poraza str8, na AA KK ma blockery a proti QQ ma 8outs? bud ste hrali omahu alebo som fakt blbec.co mal preboha?
ukázal AK. s tými blokermi to myslel tak, že on má AK tak je mensia pravdepodobnost ze ja mam AA,KK
popoBA napísal:poraza str8, na AA KK ma blockery a proti QQ ma 8outs? bud ste hrali omahu alebo som fakt blbec.co mal preboha?
popoBA napísal:no ale v tom pripade AK nemal lebo T9 ani 89 stale neprazal.ci?
SmatlakBohus napísal:Chcem sa ta opýtaŤ: To naozaj v tomto vidíš, že toto bude jediný príjem finančný? Neviem si predstaviť, byť na takéto niečo odkázaný. Tiež chodím raz za čas na poker, ale ja si tam chodím oddýchnuť. Nezabudni, že každý hráč chytí krízu, a bude prehrávať tri mesiace v kuse...
Čo potom? Budeš tu písaŤ za požičanie pár eur ako ten príspevkár nad tebou??
Pochybujem, keď tu píšeš, že ti to hodí mesačne aj 4000e, že by si isiel za 600 do roboty
A sedieť hodiny ako ty si napísal, s opilcami tiež nieje výhra...inak nech sa ti darí
tucniak napísal:ad komedia: live nl200 balancing zbytocny je, nikdy neodohras dost spotov s rovnakymi ludmi, aby si nieco vsimli, ak by si aj nieco vsimli, nikdy sa neadustnu.
Balancovat je potrebne aby sme neboli exploitovatelni
Komedia napísal:Úprimne ti poviem, tiež som si nevedel predstaviť, žeby som bol odkázaný na niečo také...Tažko si na to zvykám aj teraz Nieje to easy, ale treba si zobrať pre a proti...
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.