Pondelok 16.1.2012Deň som začal slušným heaterom, samozrejme na celkom mŕtvom stole takže som vyhrával
iba niečo cez 130BB. Schválne vravím
"iba niečo" lebo v tej chvíli mi to tak prišlo, cestou domov zisťujem že je to pri mojich priemerných 5-6 odohraných hodín 20BB/h = 40€/h a to je celkom dosť
3x QQ, jeden set 66, flopnutý str8, flopnuté 2 páry všetko behom 45 min
Bohužial som nakoniec skončil deň -30BBs, lebo poslednú dobu si vôbec neviem udržať stack a hrajem poty ktoré by som očividne nemal hrávať. Sú to hlavne poty proti ľudom ktorým je jedno, takže si človek tažko vytvorí nejaký obraz o ich range a celkovo ich callujem dosť light čo sa odráža na mojich momentálnych výsledkoch
Sám sebe pridávam na problémoch hraním marginálnych spotov v ktorých strácam takže momentálne je môj cieľ začať hrať tak ako minulý rok...Balancovanie range, dávanie súperom jasne najavo že sú horší keď urobím dobrú lajnu (pri bluffoch) a ajtak ma vyCALLujú so 3rd nuts flush na one tone boarde je úplne zbytočné. Takisto ako hero a light cally vs random fish sú nezmyselné, lebo peniaze použité na tieto cally viem využiť v oveľa lepších a priehľadnejších spotoch.
Celkovo zisťujem, že klasický live CG sa dá porážať (tak aby som mal pekný profit)
iba str8forward pokrom v pozícii, lebo naozaj je každému všetko jedno, a už aj keď je na stole jeden reg stačí sa mu vyhýbať, prípadne mu pár krát urobiť zle a už vám dá pokoj...Ďalej sa mi potvrdilo a nieje to len v "hlave", že čím dlhšie hrajem tým viac prehrávam lebo sa pobláznim. Treba si uvedomiť, že skutočne nie je potrebný žiadny
ADJUSTMENT a hrať si len svoju hru pretože
NOBODY CARES...A toto su musím natĺcť do gebule už konečne
A MIMOCHODOM ABY SOM NEZABUDOL: MAL SOM TÚ ČESŤ SA STRETNÚŤ S KKPOKERKINGom. ZISTIL SOM ,ŽE SOM SA S NÍM STRETÁVAL PRAVIDELNE, LEN SOM NEVEDEL ŽE TO JE ON