Ake softy pouzivam pri hrani:Multitablujem, co v mojom ponimani znema, ze hrajem priemerne 25 stolov naraz (este pred 2 mesiacmi by sa mi to zdalo nemozne. Dokonca dnes mi trosku zblbla TableNinja a presvihla limit na registracie, takze som hral naraz 31 stolov a ani som si to neuvedomoval, kym som si vo windows nevsimol pocet otvorenych P****Stars okien). Na to, aby som vsetko v pohode stihal, pouzivam nejake programceky a pomocky:
- PokerTracker 3
- Table Ninja - aj na registraciu do turnajov - zalozka Sit'n'Go Sensei
- AKH script na pozicovanie stolov do stackov (vysvetlim nizsie)
- sharkscope (trosicku inym sposobom ako "bezny smrtelnik")
- nehram ani myskou ani klavesnicou, presiel som na Gamepad (a neviem si to vynachvalit
)
Mam nejake programatorske zaklady, takze som si vytvoril niektore veci na mieru:
AHK na pozicovanie - Pozicovanie stolov: (vlavo hore mam stoly v uvodnej faze (do blindov 25/50), vpravo hore mam stoly v neskorsej faze bez ante (do blindov 100/200), dolna cast obrazovky patri vyhradne push/foldu - vlavo 45 man, vpravo 180. Pozicie stolov sa mi prepinaju same, aktualizuju sa kazdu minutu, pripadne stlacenim jednej klavesy viem stoly aktualizovat okamzite.
Pri pozicovani stolov mam jeden dost velky leak, najmensiu pozornost venujem stolov vlavo hore (uvodna faza), kedze tam hram velmi tight a tak tam foldujem jedna radost. Dost casto sa mi teda stava, ze foldnem pocket pary (vysoke nebetnem, male nelimpnem).
Sharkscope - vytvoril som si "poloautomat" na ziskavanie statistik o hracoch. Dost mi to ulahcuje cas s vytvaranim a znacenim regularov a fishiek. V principe si regularov a fishky oznacujem podobnym sposobom, ako to popisal 7castle vo svojom clanku (7castle: este raz vdaka za ten clanok, dovtedy som to nerobil). Moj poloautomat vytiahne tych hracov, s ktorymi hram najcastejsie a ziska ich statistiky na sharkcope a nasledne im priradi kategoriu, ja uz len na zaklade statistik potvrdim spravnost zaradenia.
Gamepad mam napojeny cez utilitku zvanu xpadder, ktora simuluje stlacanie klaves a tak posiela prikazy do TableNinja. Hra s gamepadom mi vyrazne odstranila jeden dost vazny leak - velke poty, ked som videl, ze som dostal call, alebo som ho dal ja - vzdy som chcel dopozerat, ako to dopadne. Sposobovalo mi to 2 problemy - ak som prehral a bol som favorit, tiltlo ma to. Nehladiac na vysledok mi to vsak na ostatnych stoloch dalo sit out, kedze som sa nevenoval akcii na tychto stoloch, ale pozeral ako dobadne predosla ruka. Nehovoriac o tom, ze gamepad sa lepsie drzi v ruke, lepsie sa s nim pracuje ako s myskou alebo klavesnicou.
Gamepad pouzivam zadasne snurovy, nechcem riesit vybitie bateriek v priebehu session. Snura mi vobec nevadi, ani neviem, ze tam vobec je.