Fendov "Pro Wannabe" blog
Re: Fendov "Pro Wannabe" blog
Uplne vidim z toho ako davas na pocity a ako mas niekoho plne zuby, ze mas/budes mat problemy s tiltom .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: Fendov
tucniak napísal:aj ja sa ucim,ale poker je analytical game,tak by som daval skor na reasoning ako na pocity:)
ako jasne, ale tak ked proste vidis ze debil hra 10 ruk pred tebou uplne bezpro hnoj typu 72o , tak preco by som si nepozrel flop ked mam 79s a odds 3,5:1 ... samozrejme proti normalnemu hracovi je to easy fold
dzejkej napísal:Uplne vidim z toho ako davas na pocity a ako mas niekoho plne zuby, ze mas/budes mat problemy s tiltom .
praveze s tiltom ani moc nie, jasne nepotesi nikoho ked prehra 90/10 situaciu, ale neberiem to nejak tragicky, buchnem po stole, zarevem nejake vybrane slova a hram dalej ... ale tak uvidime casom, ked sa snad podari vyliezt na nejaky vyssi limit a tie badbeaty uz budu trosku viac boliet, ale tak zaklad je brm, pokial ten budem dodrziavat, tak by to nemuselo byt az take tragicke
-
Fendo - Príspevky: 41
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/0 krát
nooo myslim, ze ti je maximalne jedno, ci prehras 1BI na NL10 alebo 1BI na NL100. Ak by si mal taky problem s odosobnenim od penazi, tak to nie je moc fit hrat poker na vyssich limitoch. Ale ten tilt sa nemusi prejavit (a ani by sa nemal) po 1-2 prehratych BI, skor po nejakom swingu, ked das minus 10-15BI za par tisic ruk, ked ti zacnu behat myslou kadejake cudne myslienky, ze co to je, ze mozno ani nie si winning player a podobne veci. Keby nemas emocie, tak ti tam behaju iba cisla a to je to, co mnohi chceme dosiahnut
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Re: Fendov
Fendo napísal:praveze s tiltom ani moc nie, jasne nepotesi nikoho ked prehra 90/10 situaciu, ale neberiem to nejak tragicky, buchnem po stole, zarevem nejake vybrane slova a hram dalej ... ale tak uvidime casom, ked sa snad podari vyliezt na nejaky vyssi limit a tie badbeaty uz budu trosku viac boliet, ale tak zaklad je brm, pokial ten budem dodrziavat, tak by to nemuselo byt az take tragicke
To je zdravy pristup, nech Ti to vydrzi .
Idealne je, ked nie je Tvoje nestastie z prehrier priamo umerne velkosti buy-inu. Ono ak nemas problemy s tiltom na zaciatku a prechadzas na vyssie stakes postupne, tak by sa nemalo stat, ze zrazu pride limit, ktory Ta bude prudko stresovat (pozdravujem poldiho! ).
A aj keby, tak hlavu hore - pride nejaky downswing, ktory Ta tak prefacka, ze ked ho prezijes, tak Ta uz len tak nieco nerozhadze .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Re: Re: Fendov
dzejkej napísal:pride nejaky downswing, ktory Ta tak prefacka, ze ked ho prezijes ....
A ten pride
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
no mal by ale aj odist
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
A potom keď bude klud pride zas
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
A tak dalej, stale dookola
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Esteze existuje rakeback
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Re: Re: Fendov
nelz0n napísal:A ten pridedzejkej napísal:pride nejaky downswing, ktory Ta tak prefacka, ze ked ho prezijes ....
tucniak napísal:no mal by ale aj odist
michael163 napísal:A potom keď bude klud pride zas
Chlpo1989 napísal:A tak dalej, stale dookola
paradicka, tesim sa ...
mal som zatial nejaky taky mini swing, ze som 3 dni po sebe isiel len do minusu, za tie 3 dni cca -8BI, ale tak nejak som nevesal hlavu a za dalsie dva dni som to zase vytiahol, no sak uvidim
matiapag napísal:nooo myslim, ze ti je maximalne jedno, ci prehras 1BI na NL10 alebo 1BI na NL100. Ak by si mal taky problem s odosobnenim od penazi, tak to nie je moc fit hrat poker na vyssich limitoch.
myslel som to skor tak, ze ked budem shotovat na vyssi limit a tam sa mi nezadari a prehram 3x po sebe cely BI , tak v takej situacii to bude viac bolestive, ako ked uz budem pohodlne usadeny na limite s 50BI BR, tak to uz bude pohoda... dufam
-
Fendo - Príspevky: 41
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 7 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.