takze nejaky graf a cisla za maj
- maj.png (103.15 ) Zobrazená 2454 krát
- maj.JPG (39.36 ) Zobrazená 2469 krát
bol by som rad ak vam nejake cislo udrie vyrazne do oci, ze je zle/dobre , pripadne ak tam nejaky dost podstatny udaj chyba, dajte vediet, rad doplnim a zoznem nejaku kritiku
Dnesna session bola hrozna. Najprv som zletel na -30$, potom sa mi podarilo vysplhat spat na 0$, potom opat pad na -45$ ale na koniec sa mi to podarilo po nejakom uvedomi sa vyskrabat spat na nejake +3$. Hral som velmi zle, nejaky zly mindset, nesustredil som sa, klikal som to len tak z nudy, ale clearol som dalsich 20$ z bonusu, takze ako taka spokojnost. Dva krat som splitol esa proti esam, par prehratych koni a mierny tilt bol na svete...
pridavam jednu zaujimavu ruku
Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players -
View hand 1303458DeucesCracked Poker Videos Hand History ConverterHero (BTN): $22.88SB: $18.10
BB: $10.13
UTG: $10.20MP: $2.90
CO: $10.00
super bol taky pomerne normalne hrajuci mierne agresivny hrac, staty 20/14/agf 8.5/167ruk
Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with T
T
UTG raises to $0.35,
2 folds, Hero calls $0.35,
2 foldscall myslim ze v pohode, na UTG ho typujem na vsetky pary, ATs+, AJo+, KQs, JTs, KJs... mohol som mozno aj 3betovat, mal fold to 3bet 100% na vzorke 5/5 co je sice malo, ale tak desiny proti UTG openu nerad 3betujem. Cize call si myslim relativne v pohode.Flop: ($0.85) A
Q
K
(2 players)UTG bets $0.60, Hero calls $0.60
flop nie moc ruzovy, ale hovorim si jeden bet mu callnem, predsa len moze mat nizsi par ktory pri cbet 70% pravdepodobne betne a dalsie streety som planoval c/f pokial nepride jack.
Turn: ($2.05) J
(2 players)UTG bets $1,
Hero raises to $2, UTG calls $1
turn paradicka, on betne pol potu, okej, nizsi par nema, pravdepodobne tam budu nejake dva pary a preto ho len mierne reraisnem v umysle stacknut sa, on vsak len callne, modlim sa nech sa nesparuje board....
River: ($6.05) A
(2 players)UTG bets $1.55, Hero calls $1.55
samozrejme ten sa sparuje, takto ma to nicilo dnes cely vecer, ale ten jeho bet je taky, ze to proste zahodit nemozem aj ked viem ze na 99% som porazeny. Rozmyslam ci mohol mat nejake QK KJ, ktore este porazam, ale asi nie, pretoze mu muselo byt jasne ze neporaza nic...imo mal som to foldnut...
Final Pot: $9.15
Hero mucks T
T
UTG shows A
K
(a full house, Aces full of Kings)
UTG wins $8.54
(Rake: $0.61)