Fendov "Pro Wannabe" blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Fendov "Pro Wannabe" blog

Odoslaťod matiapag 13 Apr 2011 12:47

Fendo napísal:myslel som to skor tak, ze ked budem shotovat na vyssi limit a tam sa mi nezadari a prehram 3x po sebe cely BI , tak v takej situacii to bude viac bolestive, ako ked uz budem pohodlne usadeny na limite s 50BI BR, tak to uz bude pohoda... dufam

Aha, no tak shotovanie a prechadzanie medzi limitmi je kapitola sama o sebe a je to imo psychicky dost narocne, je tam vela faktorov, ktore treba eliminovat... ale da sa to celkom ucinne potlacit tym, ze budes jednotlive limity kombinovat podla uvazenia ci podla vyskytu fishiek na jednotlivych stoloch ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Zeltzn 13 Apr 2011 12:53

presne tak ako hovorí matiapag :) Ja som mal veľké problémy so shotovaním, etc. hrával som STD 6 stolov, tak som hral 5x NL5 a 1x NL10 a postupne som si zvykával na to, pridával NL10 stoly a mazal NL5 až som sa usadil na NL10 a hral 6x NL10 :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod Fendo 13 Apr 2011 13:18

jo jo presne tak, tiez planujem zacat s mensim poctom stolov, rozmyslal som aj nad tym, ze hrat 2 stoly take a 2 vyssie, ale asi by som mal v tom docela hokej a nevedel sa dobre sustredit na tie vysky betov... Standart hravam 4 stoly teraz, tak povedzme ked budem shotovat si pustim 2-3 , ajked si myslim ze medzi NL10 a NL25 zas taky velky rozdiel v kvalite hracov asi nebude, ci mylim sa?
Obrázok používateľa
Fendo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/0 krát

Odoslaťod ___Mortylen___ 13 Apr 2011 13:59

mozno pomoze, ked to prestanes brat stylom 'vyssi limit = lepsi hraci' ale zacnes sa na to pozerat stylom 'ide stale o NL Holdem 6 max len tito hraci tu hraju o dvakrat tolko penazi ako ja, v sucasnosti mi vsak moj bankroll dovoluje hrat sa tu s nimi'

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
Fendo
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod matiapag 13 Apr 2011 15:20

No ako pise mortylen, netreba sa nad tym takto zamyslat. Ono ja tiez nie som taky typ, co teraz si zapne tri limity, lebo sak je to rovnaka hra (aj ked je to mozno chybne zmyslanie z mojej strany), ale tie rozdiely medzi tymi limitmi nehladam v tom, ze ked niekto spravi nejaky move, ktory je na nizsom limite strasne fishy, ze na tom vyssom to hned musi byt superbrain pasca alebo cosi podobne. Rozdiely vidim v tom, ze niektore veci sa deju na niektorych limitoch castejsie, napriklad mas na vyssom limite lepsich regov, a teda sa napriklad bude viacej 3betovat light, mozno bude aj nejaky 4bet light (tiez to neznamena, ze kazdy hrac 21/18 na vyssom limite je mastermind). Cim vyssie limity, tym je tam aj menej hracov, cize zasa sa stava, ze vznika vacsia historia a dynamika medzi regmi a pod., dolezitejsiu ulohu maju poznamky a niekedy aj tie staty nam povedia skutocne cisla, ked nazbierame par tisic ruk na niekoho ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Mathejs 13 Apr 2011 16:24

Ale kludne sa na to mozes pozriet aj z "rybacej stranky". Ryby su viac menej podobne, mozno ich je celkovo menej, ale ak hras na FTP, tak tam je taky trafiic, ze ak sa trosku pohras s table selekciou pocitis minimalny rozdiel v narocnosti.
Obrázok používateľa
Mathejs

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 27 krát/5 krát

Odoslaťod Fendo 19 Apr 2011 14:35

Spravna pochutina kazdeho hraca !
fotene @Albert v Petrzalke
IMAG0002.jpg
IMAG0002.jpg (347.67 ) Zobrazená 2659 krát
Obrázok používateľa
Fendo

Odoslaťod Fendo 10 Máj 2011 10:49

Tak som sa po dlhsej dobe rozhodol ze si sem opat budem pisat sem tam nejake zaujimavosti a novinky...
Ku koncu aprila sa mi brutalne nedarilo, prehral som asi 20BI v priebehu 10tich dni, tak som si dal par dni pauzu, bol som medzitym v parizi na vikend a s chutou som sa pustil 2.5. opat do hry. Co ma ale asi najviac posunulo dopredu, trosku som si detailnejsie studoval nejake statistiky a nejake cisla porovnaval s cislami co yegon rozoberal v nejakom videu a nejak som si uvedomil, ze by som mal ovela viac hrat na CO a BTN aj s horsimi rukami a hlavne viac kradnut a 3betovat. Tak som to nejak zapojil do hry a hned prva session v maji bola velmi uspesna kedy som bol po 2 hodinach skoro 9 BI v pluse. Hral som potom este asi dve hodky, nakoniec som skoncil den "len" cca 4,5 BI v pluse, ale ajtak som bol velmi spokojny a rad z toho ze to funguje. Odvtedy som odohral cca 10 s celkovym profitom cca 11 BI , takze maj zatial velka spokojnost a pomaly sa vraciam k zelenym cislam.
Som teraz v robote takze nejake grafy a screeny nepostnem, ale celkovo som skoncil april -10BI (21k ruk) a v maji som zatial cca 11BI v pluse (11k ruk). Ak to takto pojde dalej a podari sa mi dostat na BR 75BI, niekedy pred letom by som chcel shotnut NL25ku.
Obrázok používateľa
Fendo

Odoslaťod Fendo 11 Máj 2011 00:47

takze nejaky graf a cisla za maj

maj.png
maj.png (103.15 ) Zobrazená 2454 krát
maj.JPG
maj.JPG (39.36 ) Zobrazená 2469 krát

bol by som rad ak vam nejake cislo udrie vyrazne do oci, ze je zle/dobre , pripadne ak tam nejaky dost podstatny udaj chyba, dajte vediet, rad doplnim a zoznem nejaku kritiku

Dnesna session bola hrozna. Najprv som zletel na -30$, potom sa mi podarilo vysplhat spat na 0$, potom opat pad na -45$ ale na koniec sa mi to podarilo po nejakom uvedomi sa vyskrabat spat na nejake +3$. Hral som velmi zle, nejaky zly mindset, nesustredil som sa, klikal som to len tak z nudy, ale clearol som dalsich 20$ z bonusu, takze ako taka spokojnost. Dva krat som splitol esa proti esam, par prehratych koni a mierny tilt bol na svete...

pridavam jednu zaujimavu ruku
Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1303458
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN): $22.88
SB: $18.10
BB: $10.13
UTG: $10.20
MP: $2.90
CO: $10.00

super bol taky pomerne normalne hrajuci mierne agresivny hrac, staty 20/14/agf 8.5/167ruk

Pre Flop: ($0.15) Hero is BTN with T :club: T :spade:
UTG raises to $0.35, 2 folds, Hero calls $0.35, 2 folds
call myslim ze v pohode, na UTG ho typujem na vsetky pary, ATs+, AJo+, KQs, JTs, KJs... mohol som mozno aj 3betovat, mal fold to 3bet 100% na vzorke 5/5 co je sice malo, ale tak desiny proti UTG openu nerad 3betujem. Cize call si myslim relativne v pohode.

Flop: ($0.85) A :spade: Q :diamond: K :club: (2 players)
UTG bets $0.60, Hero calls $0.60
flop nie moc ruzovy, ale hovorim si jeden bet mu callnem, predsa len moze mat nizsi par ktory pri cbet 70% pravdepodobne betne a dalsie streety som planoval c/f pokial nepride jack.

Turn: ($2.05) J :spade: (2 players)
UTG bets $1, Hero raises to $2, UTG calls $1
turn paradicka, on betne pol potu, okej, nizsi par nema, pravdepodobne tam budu nejake dva pary a preto ho len mierne reraisnem v umysle stacknut sa, on vsak len callne, modlim sa nech sa nesparuje board....

River: ($6.05) A :club: (2 players)
UTG bets $1.55, Hero calls $1.55
samozrejme ten sa sparuje, takto ma to nicilo dnes cely vecer, ale ten jeho bet je taky, ze to proste zahodit nemozem aj ked viem ze na 99% som porazeny. Rozmyslam ci mohol mat nejake QK KJ, ktore este porazam, ale asi nie, pretoze mu muselo byt jasne ze neporaza nic...imo mal som to foldnut...

Final Pot: $9.15
Hero mucks T :club: T :spade:
UTG shows A :diamond: K :heart: (a full house, Aces full of Kings)
UTG wins $8.54
(Rake: $0.61)
Obrázok používateľa
Fendo

Odoslaťod lolofon 11 Máj 2011 08:27

fold flop. Jeho silnu UTG opening range tento flop velmi dobre triafa + cbet 70% nie je az tak vela, takze velmi pochybujem, ze to bude 22-99 cbetovat, ked navyse nemoze barrelovat vela turnov.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!