Fendov "Pro Wannabe" blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Fendov "Pro Wannabe" blog

Odoslaťod Fendo 20 Máj 2011 20:13

tucniak napísal:okej nabuduce povedz pouzijem svoj cas radsej na nieco ine :)

ale samozrejme to co pises mi dava zmysel a urcite som si z toho daco zobral, takze diky.... ja som sa nejak nevedel s tymi dvoma parmi rozlucit, stale som dufal ze ma len nejakeho kona, alebo ze sa mi sparuju dve dva pary na FH...

takato tuka sa mi stala teraz:

Full Tilt Poker $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1315855
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

MP: $8.97
CO: $11.67
BTN: $10.00
SB: $13.46 34/24/ag5,0/38 ruk
Hero (BB): $13.87
UTG: $10.01

Pre Flop: ($0.15) Hero is BB with AObrázok JObrázok
UTG raises to $0.30, 2 folds, BTN calls $0.30, SB calls $0.25, Hero raises to $1.50, 2 folds, SB raises to $13.46 all in, Hero calls $11.96
jedine co mi v momente preblesklo hlavou, ze ak by bol lepsi odomna, squeezoval by to uz on proti tym dvom, kedze ja som predtym nehral vobec nejak agresivne a teda nemohol automaticky ocakavat squeeze odomna.... Navyse pri mojej loose gambling momentalnej nalade, to bol taky auto call by som povedal :D

Flop: ($27.52) 7Obrázok 8Obrázok 7Obrázok (2 players - 1 is all in)

Turn: ($27.52) 3Obrázok (2 players - 1 is all in)

River: ($27.52) 9Obrázok (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $27.52
SB shows QObrázok KObrázok (a pair of Sevens)
Hero shows AObrázok JObrázok (a pair of Sevens)
Hero wins $25.69
(Rake: $1.83)
Obrázok používateľa
Fendo

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 7 krát/0 krát

Odoslaťod Chlpo1989 20 Máj 2011 20:20

Squeezoval by som trochu viac, nieco okolo 1,8. Ten push je dost crazy, lebo ryby takto hravaju monstre.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod tucniak 20 Máj 2011 20:58

nepises kto bol utg ale AJs neviem ci by som tam optimisticky sqzoval, mozno keby off suite ale take pekne a suited by som kludne flatoval, ved one, srdiecka :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod matiapag 20 Máj 2011 21:59

nj, v tej ruke je velmi dolezity prave ten hrac na UTG, pretoze squeezovat v situacii ze UTG otvara je nie prave najidealnejsie, kedze by ta jeho range mala byt velmi uzka. Navyse Chlpo spravne povedal, ze flat/shove je v 90% pripadoch AA a v 9% KK podla mojich skusenosti u standardnej ryby. A tuto sa ten flat podla mna vyslovene pyta, totiz mas ruku dobru na valuebetovanie + sa hra velmi dobre v multiway potoch a pot je uz aj tak dost nafuknuty, cize nebudes mat problem s jeho budovanim postflop ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Fendo 24 Máj 2011 20:27

Dnes ma to v robote tucne nebavilo, tak som si poobede zobral dovolenku, co sa ukazalo ako skvely napad :Yahoo!:
mozebyt.png
mozebyt.png (62.91 ) Zobrazená 2912 krát

hral som dve kratne session, jedna 49 minut +36,56$ a druha 64 minut +40,23$ ... je pravda ze mi aj celkom chodili karty, ale hlavne to bude tym, ze som hral fakt dobre, nechapem preco dakedy hram jak uplny dement a niekedy hram svoju ukazkovu hru ... musim popracovat na psychike, asi objednam tu knizku co radil kolega ;)

na zaver nejake staty, su trosku tight preflop, predsa len som zistil ze neoplati sa na tomto limite velmi santit
statssss.JPG
statssss.JPG (36.75 ) Zobrazená 2891 krát

Ak sa vam zdaju nejake statistiky vyrazne zle, alebo ak vam nejaka statistika vyslovene chyba, pls let me know
Obrázok používateľa
Fendo

Odoslaťod michael163 24 Máj 2011 21:01

nice results!
informacne: 1,1k ruk ma iba velmi velmi malu vypovednu hodnotu o statoch takze z tohto sa nedaju moc robit zaveri...
len tak zbezne: VPIP mas prilis vzdialene od PFR ked mas pfr 15 tak vpip by si mal mat max 18(19) tj max 3-4% od seba(pokial hras TAG).
wtsd 31 je prilis vela std je imo okolo 24-25 (ja mam 27 takze v tomto som zmateny :D ) aj ked toto je relativnejsi stat tj mozes byt wining player s 22 aj s 27
wmoneysd mas dost vysoke co naznacuje hothotrun v tvojej session std je tusim 47-49 a 51-53
na to ako si hral tight 3bet mas dost vysoky. aj ked toto imo vobec nevadi ak to bolo v dobrych spotoch
f3b mas prilis vysoky
ats prilis nizky na BTN mozes otvarat ovela ovela viac ruk. zalezi to od blindov ak su to nitky kludne aj 100% ak fishky otvaras menej atd ja mam ats 46

nabuduce daj aj cbet turn aj cbet river tiez imo dolezite staty, potom nejaky 4bet, raise cbet a vsetko co sa ti zda byt uzitocne a zamyslas sa nad tym.

Za tento príspevok od michael163 poďakovali :
Fendo
Obrázok používateľa
michael163

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 63 krát/62 krát

Odoslaťod Fendo 24 Máj 2011 21:56

Tu je cely maj aj s doplnenymi statmi co si pisal:
maj.JPG
maj.JPG (90.08 ) Zobrazená 2832 krát

co povies ?
Obrázok používateľa
Fendo

Odoslaťod michael163 24 Máj 2011 22:45

LOL frndo si mal hned postnut tieto staty(tuto vzorku) a ne nechat ma hadzat hrach na 1,1k vzorku...

-VPIP by som mal max 20 (rozmyslaj ako si stojis proti jednotlivym openranges jednotlivych hracov PF, ak callujes ATo z BTN proti CO openraiserovi tak sa zamysli ci tam otvara aj horsie esa...)
-AF mas imo prilis nizky tj hras niektore ruky prilis pasivne. asi casto c/callujes az po river lebo mas vysoky WTSD ale wmoneysd mas zas vysoke cize casto si na SD lepsi takze z tohto som kok :D. skus si to nejako vyfiltrovat ze napr ak c/callujes po river ci si tam v pluse. dalej by si asi viac mal raisovat turny for semibluff alebo flopy s roznymi draws, backdoor draws a pod najlepsie z pozicie proti tight weak ludom a viacej barelovat scare karty... atd atd proste viac agresivnej akcie( ofc v spravnych spotoch)(ps: aj redline pojde hore:)
-3bet good f3b vysoky skus viac defendovat IP proti ludom ktory casto 3betuju z blindov, najdi ich leaky na dalsich streets a priraduj im ranges a podla toho hraj. viac 4betuj light ak ta niekto casto 3betuje IP napr.
-viacej stealuj, jak som pisal ak mas na blindoch nitky(co je uplne najidealnejsie) otvaraj skoro vsetko, ak fishky, najlepsie je ked si sadnes inde, stealovanie ofc obnasa aj nasledne barrelovanie dobrych turnov a riverov ale to uz je zas vela vela inej teorie...
-cbetovanie mas imo dobre to sa mi paci. aj ked yegon hovoril v jeho videu ze by cbet mal mat rastucu tendenciu tj viac flop a viac turn a viac river. marne sa o to uz snazim uz vela vela hands takze aj moje cbet staty vyzeraju celkom ako tvoje ( neviem ci je to tak fajn ale myslim ze to neni nejaky hrozny leak)

tod asi vsetko. strucne som ti to tu zhrnul snad som sa niekde nemisswritol a snad ti to pomoze gl
Obrázok používateľa
michael163

Odoslaťod nabokow 24 Máj 2011 22:55

VPIP pod 20 preco radi loose hrac? :) pravda, lepsie je mat menej asi, kym sa clovek neciti isty v tom, ako hra postflop, hm...
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod michael163 25 Máj 2011 00:52

nabokow napísal:VPIP pod 20 preco radi loose hrac? :) pravda, lepsie je mat menej asi, kym sa clovek neciti isty v tom, ako hra postflop, hm...

akoze ku PFR 16 to bolo myslene:) ale ano ak tvoja postflop hra nejako vyraznejsie nevynika tak by som urcite hral radsej PF nieco ako 20/17 alebo nieco podobne.
Obrázok používateľa
michael163

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!