ferkanov poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ferkanov poker blog

Odoslaťod yegon 06 Okt 2009 12:43

ferkan napísal:uff uff, no nevim.. skus mi povedat aky je jeho calling range co ma bije na river s ohladom nato aku tuto hendu hral. Ja tam nevidim ani jednu hendu.

no ak sa rozhodol hrat tricky nejaky monster alebo trafeny GS tak ta urcite dorovna :)

problem je ze nevidim handu ktoru bijes a dorovna, neverim ze dorovna s A5 s tym ze mozno je dobry a sanca ze trafil J na riveri a bude si mysliet ze je dorby je mikroskopicka ak teda nebluffraisuje flop s rukami ktore nemaju absolutne ziadnu equity ako JT

ludia bluffraisuju gutshuty OOP - to je uz viacmenej standard a je ovela vacsia sanca ze ma tu 5x ruku nez Jx ale zase (napriek tomu ze ked betnes tak Jx = 5x) je mensia sanca ze dorovna river s 5x nez Jx

ak teda sem tam sa dostane na river tricky so setom a sem tam slowplayne trafeny GS pricom nikdy nedorovna river s 5x tak urcite polovicu calling range nebijes

ten bet je ok ako bluffinducer zjavne ale ako valuebet je to prislis tenke imo - hlavne ked este zoberies do uvahy fakt ze ked checknes behind tak ziskas info o tom s cim ta check/raisuje a nebucha dalsi barrell co sa moze v buducnosti dost hodit
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ferkan 06 Okt 2009 14:19

no ak zahral tricky monster tak nedorovna ale reraisne. Proste ak iba dorovna tak jedine s horsim :) ako a zahrat monster 2x check/raise - moze byt - ale je to docela nestandart , preto som mu skor daval bluff. Pravdu mas s tym ze ozaj skoro nikdy neuvidim call od 5ky a velmi mala sanca na Jcko... Ale clovek nikdy nevie, preco mu mam davat sancu zahrat jeho hendu idealne a dostat sa na showdown. Moze sa v slabsej chvilke ukecat a putnut ma na missnuty weak flush draw, clovek nikdy nevi, videl som vseliake river cally od regov.
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod yegon 06 Okt 2009 15:27

ferkan napísal:no ak zahral tricky monster tak nedorovna ale reraisne

... a ty dorovnas :)

Ale clovek nikdy nevie, preco mu mam davat sancu zahrat jeho hendu idealne a dostat sa na showdown. Moze sa v slabsej chvilke ukecat a putnut ma na missnuty weak flush draw, clovek nikdy nevi, videl som vseliake river cally od regov

on vacsinou svoju ruku zahra idealne aj ked betnes - proste foldne :)

vystavujes sa riziku checkraisu - ak planujes dorovnat a myslis ze je to +EV tak je to OK ale ...

chcel som tym len povedat ze tahat tenku value sa vacsinou budem snazit v standardnejsich spotoch a nie v potoch kde ma super na niektorej street raisol a jeho range je polarizovana na ruky ktore ma biju a ruky ktore nemaju ziadnu value a nemozu moj valuebet dorovnat
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod ferkan 12 Dec 2009 22:45

CSPT mizeria

tak som sa aj ja "uspesne" zucastnil main eventu. Bol som docela optimisticky naladeny kedze par dni predtym sa mi podarilo vyhrat v hrone $30 freez a skoncit stvrty v utornajsom $70... Bohuzial optimizmus vydrzal len do 3. levelu kedy som vyletel :)
Najhorsie je ze cely stack som na 3 krat odovzdal najvacsej ovce na stole. Mal som ho po pravici takze som sa tesil ako ho budem terorizovat ale opak bol pravdou. Prvy krat som si ho raisol po jeho limpe na late position so 45s flopol flush draw, bohuzial vycalloval mi 3 barrely na boarde kde chybala jedna do postupky a dosiel aj flush ale bohuzial nie mne ale ten backdoorovy. Typek sa nevedel rozlucit s dvoma parmi. Vravim si nevadi odhodil som sice tretinu stacku ale aspon viem ze si zabudol fold button doma. Dalsia hra typek raisol ja som ho dorovnal s JTs flop QT8 turn T river nejaka 2ka, typek otocil QQ. Nepretacal som ho do allinu lebo betoval pot pot pot a ozaj som mal blby pocit ze je mega silny ale foldnut som to nedokazal. A na zaver ma zobral s AJ proti mojmu AK allin PF.
No nevadi sup na cash , tam sa predsa len citim lepsie.
Prva hra cca 800e pot ja KJ na na turne mam nuts dostanem sladky push od typka s top two a hitne samozrejme svoj 4 outer. Nasledne prehram JJ proti QQ allin pf, kedy to typek raisoval 20e boli tam asi 3 cally tak ja s 250e stackom som to dal na 100e a na jeho push samozrejme uz foldnut nemohol. Potom si raisnem KJ dostanem flop J mala mala s flushdrawom. Styria v tom ja na btne, prvy bet asi 20 do 40 , jeden call ja 90. Prvy to foldol druhy call. Turn dojde A v inej farbe, ja to pushnem za zvysnych 130 typek call s Ahigh FD :) Kopec drobnych dalsich suckoutov ani nepamatam uz presne.
Pak som dohanal dalsich 6 hodin aby ten minus nebol taky hrozivy.
Mal som asi sadnut na vedlajsi stol kde w4x mal docela monstrozny stack :)
ferkan

Odoslaťod ferkan 29 Dec 2009 11:38

2009 summary
rok som zacal nejakym hlupym shotom na nl200 kde som docela rychlo pustil docela slusny obnos okolo 6k :) Bol som vsak este mlady a hlupy, z dnesneho pohladu ked sa nato pozriem tak to inak ani skoncit nemohlo:) Bola tam samozrejme aj slusna davka smoly ale urcite aj chybal nejaky ten skill :) Takze som sa vratil grindit s5 na 100vku a vratil sa niekedy v maji na nl200 s posilnenym bankrollom, nadobudnutym skillom (pozrel som mrtne videi a precital dost advanced clankov). Na 200ke po predoslych 2 shotoch to islo tentokrat uplne hladko, udrziaval som si konstantny winrate okolo 3-5BB a po par mesiacoch s rollom okolo 16k som siel na 400vku. Na zaciatku pekny heater okolo +4k potom vsak pokles na cca even. Potom vsak prisla ku koncu roka trosku unava materialu, nejak som nevedel najst volu prinutit sa do grindenia a hraval som najma live. Cashoutoval som strasne na rozne bytove doplnky (btw byt je asi najpodstatnejsia moja nova vec v realnom zivote tohto roku) a hraval popri live rozne 100rebuy turnaje for fun :) Teraz v decembri som si vsak povedal ze dost bolo rozmaru a so silnym bankrollom 800$ som sa pustil s5 do grindenia s agresivnym bankrollom na NL100. Odohral som zatial asi 13k ruk a navysil roll na 2400 ( winrate 11BB :) ) s tym ze som kusok od 1500$ bonusu. Je to taky prijemny relax ta 100vka, bezstresova zalezitost s tym ze nieco sa tam da aj zarobit :) Ale urcite chcem do konca roka nagrindit spolu s bonusom aspon tych 5-6k aby som mohol od januara zas hravat aspon nl200, kedze nl100ka je z pohladu supernovy mrte nevyhodna (prichadzam o docela slusny obnos FPPciek, asi najvacsi skok medzi limitmi v tomto smere je 100->200).
V novom roku je asi najvacsi plan v lete las vegas nad ktorym seriozne uvazujem. Druha vec - nehrat 100vkove rebuy turnaje pokial nebudem mat aspon 50k bankroll :) :) Samozrejme chcem sa dostat co najskor spat na NL400, myslim ze teraz uz skill nato mam, len ide o to mat komfortny bakroll na swingy ktore ma tam cakaju.
ferkan

Odoslaťod w4444x 29 Dec 2009 12:13

:) profesionalnemu grindeniu rulety sa uz nevenius ?
Obrázok používateľa
w4444x

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod ferkan 29 Dec 2009 13:22

haha obcas jo, akcia rychly padik :)
ferkan

Odoslaťod ferkan 07 Feb 2010 20:51

Aj ja chcem vediet takto flopovat vo 4betnutych potoch pf :)

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 521968
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BTN: $148.65
SB: $100.50
Hero (BB): $100.00
UTG: $217.95
MP: $141.60
CO: $83.10

Pre Flop: ($1.50) Hero is BB with QObrázok QObrázok
UTG raises to $3, 1 fold, CO raises to $10, 2 folds, Hero raises to $28, 1 fold, CO calls $18

Flop: ($59.50) 6Obrázok 4Obrázok 2Obrázok (2 players)
Hero bets $56, CO calls $55.10 all in

Turn: ($169.70) TObrázok (2 players - 1 is all in)

River: ($169.70) 8Obrázok (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $169.70
Hero shows QObrázok QObrázok (a pair of Queens)
CO shows 5Obrázok 3Obrázok (a straight, Deuce to Six)
CO wins $166.70
(Rake: $3.00)
ferkan

Odoslaťod yegon 07 Feb 2010 20:58

citil ze nic nemas
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod ferkan 08 Feb 2010 19:14

dobre no, obcas som lucky aj ja :) toto bolo uplne sweet :) typek bol reg, wp sir :)

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 523206
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

UTG: $174.65
CO: $188.90
BTN: $109.20
Hero (SB): $136.70
BB: $103.20

Pre Flop: ($1.50) Hero is SB with 4Obrázok 4Obrázok
2 folds, BTN raises to $3, Hero raises to $11, 1 fold, BTN calls $8

Flop: ($23.00) AObrázok 5Obrázok 3Obrázok (2 players)
Hero bets $14, BTN calls $14

Turn: ($51.00) TObrázok (2 players)
Hero bets $30, BTN calls $30

River: ($111.00) 2Obrázok (2 players)
Hero bets $81.70 all in, BTN calls $54.20 all in

Final Pot: $219.40
BTN shows KObrázok AObrázok (a pair of Aces)
Hero shows 4Obrázok 4Obrázok (a straight, Ace to Five)
Hero wins $217.40
(Rake: $2.00)
ferkan

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 27 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!