ferkan napísal:uff uff, no nevim.. skus mi povedat aky je jeho calling range co ma bije na river s ohladom nato aku tuto hendu hral. Ja tam nevidim ani jednu hendu.
no ak sa rozhodol hrat tricky nejaky monster alebo trafeny GS tak ta urcite dorovna
problem je ze nevidim handu ktoru bijes a dorovna, neverim ze dorovna s A5 s tym ze mozno je dobry a sanca ze trafil J na riveri a bude si mysliet ze je dorby je mikroskopicka ak teda nebluffraisuje flop s rukami ktore nemaju absolutne ziadnu equity ako JT
ludia bluffraisuju gutshuty OOP - to je uz viacmenej standard a je ovela vacsia sanca ze ma tu 5x ruku nez Jx ale zase (napriek tomu ze ked betnes tak Jx = 5x) je mensia sanca ze dorovna river s 5x nez Jx
ak teda sem tam sa dostane na river tricky so setom a sem tam slowplayne trafeny GS pricom nikdy nedorovna river s 5x tak urcite polovicu calling range nebijes
ten bet je ok ako bluffinducer zjavne ale ako valuebet je to prislis tenke imo - hlavne ked este zoberies do uvahy fakt ze ked checknes behind tak ziskas info o tom s cim ta check/raisuje a nebucha dalsi barrell co sa moze v buducnosti dost hodit