FR/6max grind - magorko
Re: FR grind - magorko
300 hodin mecasne? no som zvedavy ake budu vysledky, kazdopadne drzim palec , inak by ma zaujimalo ci by si bol ochotny skusit nejaku sweatku, hravam NL 100 full ring, s dost biednymi vysledkami , kazdopadne by to mohlo byt zaujimave hoci pri takomto volume asi stihas uz len spavat
- matiko09
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
svoj ciel som bohuzial vzdal, odohral som malo hodin a momentalne skusam hrat menej stolov, zatial s velmi slusnymi vysledkami
Uploaded with ImageShack.us
napis mi na skype (magorkops)
matiko09 napísal:300 hodin mecasne? no som zvedavy ake budu vysledky, kazdopadne drzim palec , inak by ma zaujimalo ci by si bol ochotny skusit nejaku sweatku, hravam NL 100 full ring, s dost biednymi vysledkami , kazdopadne by to mohlo byt zaujimave hoci pri takomto volume asi stihas uz len spavat
napis mi na skype (magorkops)
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
magorko, len zo zaujimavosti, preco ti na statoch vyskakuju vpip a pfr okolo 40-50 a primer na stol mas 3.1 hraca , lebo aj ked mixujem heads up so sh stolmi tak to je aj tak cudne a dalsia vec, na 25nl nie su HU stoly, takze? mame dokaz ze PS je rigged? ...vazne, pomaly ale isto prechadzas na 6max?
- theproksa
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
Ako to Marian napisal? Nit on Nit violence?
Back on topic. Skoda toho challenge, snad iny mesiac.
Back on topic. Skoda toho challenge, snad iny mesiac.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
magorko napísal:svoj ciel som bohuzial vzdal, odohral som malo hodin a momentalne skusam hrat menej stolov, zatial s velmi slusnymi vysledkami
konecne, ten tvoj roboticky masstabling nemal podla mna nadej na progress.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
theproksa napísal:magorko, len zo zaujimavosti, preco ti na statoch vyskakuju vpip a pfr okolo 40-50 a primer na stol mas 3.1 hraca , lebo aj ked mixujem heads up so sh stolmi tak to je aj tak cudne a dalsia vec, na 25nl nie su HU stoly, takze? mame dokaz ze PS je rigged? ...vazne, pomaly ale isto prechadzas na 6max?
zakladam hodne stolov, 99% je FR, 6max som skusal len raz, taktiez si sadam ku stolom, ktore zakladaju regovia, odchadzam od stolov ktore nie su fakt ze perfektne (velryba napravo odo mna alebo nejaky decentny bankomat kdekolvek na stoli)
haman napísal:magorko napísal:svoj ciel som bohuzial vzdal, odohral som malo hodin a momentalne skusam hrat menej stolov, zatial s velmi slusnymi vysledkami
konecne, ten tvoj roboticky masstabling nemal podla mna nadej na progress.
progress tam bol, ved som sa 24 tablingom dostal az z NL2 na NL25, uz davno by som hral NL50 kebyze netaham hodne penazi z PS prec, no momentalne mna toto nejak chytlo a myslim ze sa budem posuvat limitmi trosku rychlejsie (dufam )
- magorko
- magorko
- magorko
- magorko
dnes som si tu session nemal pustat, bol som unaveny a nehral som vobec dobre :/ teraz ked hrajem menej stolov tak uvazujem ze sa regnem este na nejaku hernu, aby som mohol lepsie tableselectovat
- magorko
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.