FR/6max grind - magorko
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
- magorko
Re: FR grind - magorko
September
odohranych 190 hodin + 7 hodin live NL50, online moj druhy najvyssi volume mesiac celkovo a prvy tento rok, mal som 4 volne dni, 5 ak pocitam aj ten live poker, pretoze to berem ako zabavu, z toho dva som chcel grindit ale bolela mna hlava, takze som sa na to radsej vykaslal, taktiez som rad ze som konecne odohral 99% na NL100+, co mi robilo v minulosti problem hlavne ku koncu mesiaca alebo po downswingu hrat dalej moje hlavne hry a presiel som na mikra, celkovo som nespokojny s vysledkom, tento mesiac som 3,5k pod AIEV a ovela viac pod celkovym EV, tak nejak dufam ze buduci mesiac sa to otoci a budem mat zase svoj najstastnejsi mesiac
profit: 3948.17d + 1402.79e (4.2k bolo v rakebacku)
odohranych 190 hodin + 7 hodin live NL50, online moj druhy najvyssi volume mesiac celkovo a prvy tento rok, mal som 4 volne dni, 5 ak pocitam aj ten live poker, pretoze to berem ako zabavu, z toho dva som chcel grindit ale bolela mna hlava, takze som sa na to radsej vykaslal, taktiez som rad ze som konecne odohral 99% na NL100+, co mi robilo v minulosti problem hlavne ku koncu mesiaca alebo po downswingu hrat dalej moje hlavne hry a presiel som na mikra, celkovo som nespokojny s vysledkom, tento mesiac som 3,5k pod AIEV a ovela viac pod celkovym EV, tak nejak dufam ze buduci mesiac sa to otoci a budem mat zase svoj najstastnejsi mesiac
profit: 3948.17d + 1402.79e (4.2k bolo v rakebacku)
- magorko
ked si este niekto bude mysliet ze poker je lahka a RYCHLA cesta k peniazom, ze pokrovi hraci su lenivi a robia hodinku dve denne tak ho poslem do tohto threadu
respect
respect
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
no fakt respekt...magorko chcel som sa spytat ci si hral aj nieco na wcoop...vidim jasne si cisto cg hrac ale predsa hras to myslim velmi solidne tak aspon na tych vysich limitoch 500 alebo 1000usd ci si neskusal nieco uluckovat alebo ci neplanujes v buducnosti...inak sa mozrejme do oktobra
- WNT
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/41 krát
diky moc, turnaje si sem tam pinknem, ale max do 200 dolarov a v priemeri asi jeden za dva mesiace , neviem ci som EV+ na nich, ale ak aj ano, tak nic extra
- magorko
- magorko
Pán Hráč
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
poslednych par dni som sa nepozeral na vysledky a chcel som to vydrzat tyzden, ale nakoniec som sa rozhodol ze budem vysledky checkovat kazdu nedelu (hlavne preto ze som bol hrozne zvedavy ci som bol plus alebo nie]
tento mesiac celkovo vsetky stakes NL100-NL400
NL100 6max, som rad ze ide graf hore na treti pokus tento rok, citim sa ovela lepsie teraz
76.6 hodin odohranych tento mesiac, volume slabe pokusim sa to este napravit nasledujuce dni
tento mesiac celkovo vsetky stakes NL100-NL400
NL100 6max, som rad ze ide graf hore na treti pokus tento rok, citim sa ovela lepsie teraz
76.6 hodin odohranych tento mesiac, volume slabe pokusim sa to este napravit nasledujuce dni
- magorko
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.