FR/6max grind - magorko
Re: FR grind - magorko
pekna ownovačka
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
By som povedal, ze dost pomohlo to kazdodenne nepozeranie grafu a tiez ten minulomesacny sh*trun
- grulo
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/7 krát
- magorko
- Založený: Apr 2011
- Poďakoval/li: 17 krát/209 krát
Poker Stars $1/$2 No Limit Hold'em $0.40 Ante - 5 players - View hand 1961676
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $343.08
UTG: $264.70
CO: $200.00
BTN: $301.02
Hero (SB): $291.26
Pre Flop: ($5.00) Hero is SB with T A
3 folds, Hero raises to $8, BB raises to $24, Hero calls $16
Flop: ($50.00) 2 T 6 (2 players)
Hero checks, BB bets $30, Hero calls $30
Turn: ($110.00) K (2 players)
Hero checks, BB bets $69, Hero calls $69
River: ($248.00) J (2 players)
Hero checks, BB bets $219.68 all in, Hero calls $167.86 all in
Final Pot: $583.72
BB shows A 7 (high card Ace)
Hero shows T A (a pair of Tens)
Hero wins $580.92
(Rake: $2.80)
29/21 okolo 150 ruk v tom case, jeho treti resteal proti mne v kratkom case, BB branil 100% ruk proti mojmu SB stealu, agg frq flop 44, turn 37, river 12
hero je 24/20 s vysokym stealom a celkom vysokym fold to 3b 60-70%
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BB: $343.08
UTG: $264.70
CO: $200.00
BTN: $301.02
Hero (SB): $291.26
Pre Flop: ($5.00) Hero is SB with T A
3 folds, Hero raises to $8, BB raises to $24, Hero calls $16
Flop: ($50.00) 2 T 6 (2 players)
Hero checks, BB bets $30, Hero calls $30
Turn: ($110.00) K (2 players)
Hero checks, BB bets $69, Hero calls $69
River: ($248.00) J (2 players)
Hero checks, BB bets $219.68 all in, Hero calls $167.86 all in
Final Pot: $583.72
BB shows A 7 (high card Ace)
Hero shows T A (a pair of Tens)
Hero wins $580.92
(Rake: $2.80)
29/21 okolo 150 ruk v tom case, jeho treti resteal proti mne v kratkom case, BB branil 100% ruk proti mojmu SB stealu, agg frq flop 44, turn 37, river 12
hero je 24/20 s vysokym stealom a celkom vysokym fold to 3b 60-70%
Spoiler:
- magorko
koľko cca hodín mesačne popri tomu grindu venuješ štúdiu/review sessions/pozeraniu videí etc.?
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
momentalne to robim tak, ze ked mam nejaku ruku, kde si nie som isty ako to zahrat tak si marknem danu ruku a potom to preberem s nejakymi regmi na skype, inak komentujem ruky aj horsim hracom + coachujem mojich kamaratov a pozrem si asi 1-2 videa mesacne, podla toho ako sa mi chce, ale kedze hram len 6 stolov tak sa zlepsujem aj pocas grindu
- magorko
Otvaras SB 4x pretoze:
A. je to Tvoj standard sizing z tejto pozicie
B. adjustujes sa na efektivne stacksizes (takmer 150bb)
C. adjustujes sa na to, ze Ta villain flatuje wide
?
PF sa snazim vyvarovat flatovat 3bety OOP s rel. lahko dominovatelnymi rukami, hlavne pokial sme deep (tym viac je dolezitejsie pozicia) ale myslim si, ze na tychto stakes uz treba mat 3bet defending plan OOP aj iny ako 4bet/fold. Villain nam vsak dal OK odds (neadjustuje svoj sizing na to, ze sme mierne deep). Standard.
Flop je check/call only play.
Turn je na danej karte check/call only play.
River je velmi zaujimavy. Vzhladom k tomu, ze sme deep, casto mame vo svojej range aj ruky ako TT/JJ/QQ AQ/AK, ktore za normalnych okolnosti predpokladam hadzeme lopatou PF. Samozrejme tiez kopu soothed broadways, jednoducho, na riveri je toto nas board a nie board PF aggresora a villain do nas napriek tomu betuje plnu.
Tu je velmi dolezite podla mna poznat, ako tvori svoju 3betting range. Ci tam ma ruky ako KTo/KJo/TJo (depolarizovane) alebo je polarizovany ako sam predpokladas. Dalej je velmi dolezite mat read, ako agresivne hra 3bet poty (takmer nemozne na 150rukach) a hlavne teda to uplne najdolezitejsie, ako thin dokaze valuebetovat. Dokaze tu vbetnut povedzme AK/KQ? Cbetuje vobec flop s AK/AQ? Dokonca aj niektore slabsie two pair komba nie su vzdy jasny vbet z jeho strany 150bb deep. Cize pokial si myslis, ze vbetuje iba AQ, sety a top two da sa spravit call, ak v tom nemas jasno, zacina to byt fold.
Ja osobne by som to foldol, nakolko nasa range je perceived silna na tomto boarde, mame rel. dost "slowplay" hlavne PF vdaka stacksizes a vobec si ani nachvilu nemyslim, ze treba nejakym sposobom protektovat nasu range takymito odvaznymi blufcatchmi. Flop je +EV, turn je +EV, river je velmi read dependant.
Suhlasim, ze je to rel. dobry spot pre neho na 3barel, nakolko posobi neskutocne silno a stale moze byt nutted a k tomu este aj valuebetovat dost thin na to, aby sme ho nemohli blufcatchovat profitabilne.
Ak je to nejaky kuzelnik so SNE a pravidelne sa objavuje v UGL (i ked teraz uz asi velmi nie, kedze s nimi PS vyjebabralo ) tak ma celkom vyznam mu poslat signal, ze sme 'station', nakolko ho budeme stretavat velmi casto a treba si vytvarat dynamiku a mat image station nikdy nie je na skodu Ak je to vsak nejaky random GOLD star hrajuci 4stoly, tak by som to fuckt radsej foldol a vyvaroval sa high variance.
A. je to Tvoj standard sizing z tejto pozicie
B. adjustujes sa na efektivne stacksizes (takmer 150bb)
C. adjustujes sa na to, ze Ta villain flatuje wide
?
PF sa snazim vyvarovat flatovat 3bety OOP s rel. lahko dominovatelnymi rukami, hlavne pokial sme deep (tym viac je dolezitejsie pozicia) ale myslim si, ze na tychto stakes uz treba mat 3bet defending plan OOP aj iny ako 4bet/fold. Villain nam vsak dal OK odds (neadjustuje svoj sizing na to, ze sme mierne deep). Standard.
Flop je check/call only play.
Turn je na danej karte check/call only play.
River je velmi zaujimavy. Vzhladom k tomu, ze sme deep, casto mame vo svojej range aj ruky ako TT/JJ/QQ AQ/AK, ktore za normalnych okolnosti predpokladam hadzeme lopatou PF. Samozrejme tiez kopu soothed broadways, jednoducho, na riveri je toto nas board a nie board PF aggresora a villain do nas napriek tomu betuje plnu.
Tu je velmi dolezite podla mna poznat, ako tvori svoju 3betting range. Ci tam ma ruky ako KTo/KJo/TJo (depolarizovane) alebo je polarizovany ako sam predpokladas. Dalej je velmi dolezite mat read, ako agresivne hra 3bet poty (takmer nemozne na 150rukach) a hlavne teda to uplne najdolezitejsie, ako thin dokaze valuebetovat. Dokaze tu vbetnut povedzme AK/KQ? Cbetuje vobec flop s AK/AQ? Dokonca aj niektore slabsie two pair komba nie su vzdy jasny vbet z jeho strany 150bb deep. Cize pokial si myslis, ze vbetuje iba AQ, sety a top two da sa spravit call, ak v tom nemas jasno, zacina to byt fold.
Ja osobne by som to foldol, nakolko nasa range je perceived silna na tomto boarde, mame rel. dost "slowplay" hlavne PF vdaka stacksizes a vobec si ani nachvilu nemyslim, ze treba nejakym sposobom protektovat nasu range takymito odvaznymi blufcatchmi. Flop je +EV, turn je +EV, river je velmi read dependant.
Suhlasim, ze je to rel. dobry spot pre neho na 3barel, nakolko posobi neskutocne silno a stale moze byt nutted a k tomu este aj valuebetovat dost thin na to, aby sme ho nemohli blufcatchovat profitabilne.
Ak je to nejaky kuzelnik so SNE a pravidelne sa objavuje v UGL (i ked teraz uz asi velmi nie, kedze s nimi PS vyjebabralo ) tak ma celkom vyznam mu poslat signal, ze sme 'station', nakolko ho budeme stretavat velmi casto a treba si vytvarat dynamiku a mat image station nikdy nie je na skodu Ak je to vsak nejaky random GOLD star hrajuci 4stoly, tak by som to fuckt radsej foldol a vyvaroval sa high variance.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
na deep stoloch otvaram standartne z SB na 4bb, pretoze vdaka ante potrebujem rovnaku/velmi podobnu uspesnost ako keby som stealoval na 3bb na stoloch bez ante
- magorko
- magorko
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.