Otvaras SB 4x pretoze:
A. je to Tvoj standard sizing z tejto pozicie
B. adjustujes sa na efektivne stacksizes (takmer 150bb)
C. adjustujes sa na to, ze Ta villain flatuje wide
?
PF sa snazim vyvarovat flatovat 3bety OOP s rel. lahko dominovatelnymi rukami, hlavne pokial sme deep (tym viac je dolezitejsie pozicia) ale myslim si, ze na tychto stakes uz treba mat 3bet defending plan OOP aj iny ako 4bet/fold. Villain nam vsak dal OK odds (neadjustuje svoj sizing na to, ze sme mierne deep). Standard.
Flop je check/call only play.
Turn je na danej karte check/call only play.
River je velmi zaujimavy. Vzhladom k tomu, ze sme deep, casto mame vo svojej range aj ruky ako TT/JJ/QQ AQ/AK, ktore za normalnych okolnosti predpokladam hadzeme lopatou PF. Samozrejme tiez kopu soothed broadways, jednoducho, na riveri je toto nas board a nie board PF aggresora a villain do nas napriek tomu betuje plnu.
Tu je velmi dolezite podla mna poznat, ako tvori svoju 3betting range. Ci tam ma ruky ako KTo/KJo/TJo (depolarizovane) alebo je polarizovany ako sam predpokladas. Dalej je velmi dolezite mat read, ako agresivne hra 3bet poty (takmer nemozne na 150rukach) a hlavne teda to uplne najdolezitejsie, ako thin dokaze valuebetovat. Dokaze tu vbetnut povedzme AK/KQ? Cbetuje vobec flop s AK/AQ? Dokonca aj niektore slabsie two pair komba nie su vzdy jasny vbet z jeho strany 150bb deep. Cize pokial si myslis, ze vbetuje iba AQ, sety a top two da sa spravit call, ak v tom nemas jasno, zacina to byt fold.
Ja osobne by som to foldol, nakolko nasa range je perceived silna na tomto boarde, mame rel. dost "slowplay" hlavne PF vdaka stacksizes a vobec si ani nachvilu nemyslim, ze treba nejakym sposobom protektovat nasu range takymito odvaznymi blufcatchmi. Flop je +EV, turn je +EV, river je velmi read dependant.
Suhlasim, ze je to rel. dobry spot pre neho na 3barel, nakolko posobi neskutocne silno a stale moze byt nutted a k tomu este aj valuebetovat dost thin na to, aby sme ho nemohli blufcatchovat profitabilne.
Ak je to nejaky kuzelnik so SNE a pravidelne sa objavuje v UGL (i ked teraz uz asi velmi nie, kedze s nimi PS vyjebabralo

) tak ma celkom vyznam mu poslat signal, ze sme 'station', nakolko ho budeme stretavat velmi casto a treba si vytvarat dynamiku a mat image station nikdy nie je na skodu

Ak je to vsak nejaky random GOLD star hrajuci 4stoly, tak by som to fuckt radsej foldol a vyvaroval sa high variance.