mino_o napísal:Moj nazor: ked si zvyknuty hrat tento style pokru na PS, velmi tazko sa uz prisposobis hrat inde.
Entraction je sice pekne, ze tam budes mat 50% RB, ale nevydrzis tam.
Vsetky softy su oproti PS totalne hovna a ked hovorim totalne tak myslim MEGA zle. Hlavne z pohladu ninja 24table grindera. Sam som prechadzal z PS na entraction a to som na PS hral 2 mesiace a nevydrzal som to tam vobec.
Si urcite zvyknuty table selectovat: lenze na entraction si nemozes oznacit v herni hracov = vidiet v lobby kto sedi zatym stolom. Neskutocne mnozstvo shortov, ked vidis stol 5/6 joines ho z lobby a prides do full table kde je jeden clovek sitoutnuty.
Pokermambo konkretne, mal som tam hrozne lagy a nebol som sam su otom thredy na pokergamingu/2+2.
Najhlavnejsia vec nebudes mat trafic, momentalne by som povedal max party poker moze mat nejaky trafik na FR. Vsade inde ked najdes dokopy v spicke(2h denne) 15 stolov FR na nl25+nl50 tak budes mega happy. To su najoptimisticnejsie predpovede, povacsinou ked budes chciet zacat session budes mat 3 stoly FR.
A to nehovorim o drobnostiach, ktore si na PS ani neuvedomujes, ale zacnu ti k*rva chyba napr insta cashout na MB, moznost customizacie atd.
Hlavne co sa tyka RB preco vobec uvazujes ist niekam inam, ked ako SN mas skoro 40%?
rad by som porovnal aku winrate by som mal na mensich herniach, ak by mi vyslo ze zarobim viac nez na PS tak by som mohol hrat na viacerych herniach a v podstate si vyberat len tie najlepsie stole neplanujem ziadny prechod na inu hernu len robim taky maly pokus