FR/6max grind - magorko

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: FR grind - magorko

Odoslaťod magorko 31 Júl 2011 20:06

mino_o napísal:Moj nazor: ked si zvyknuty hrat tento style pokru na PS, velmi tazko sa uz prisposobis hrat inde.
Entraction je sice pekne, ze tam budes mat 50% RB, ale nevydrzis tam.
Vsetky softy su oproti PS totalne hovna a ked hovorim totalne tak myslim MEGA zle. Hlavne z pohladu ninja 24table grindera. Sam som prechadzal z PS na entraction a to som na PS hral 2 mesiace a nevydrzal som to tam vobec.
Si urcite zvyknuty table selectovat: lenze na entraction si nemozes oznacit v herni hracov = vidiet v lobby kto sedi zatym stolom. Neskutocne mnozstvo shortov, ked vidis stol 5/6 joines ho z lobby a prides do full table kde je jeden clovek sitoutnuty.
Pokermambo konkretne, mal som tam hrozne lagy a nebol som sam su otom thredy na pokergamingu/2+2.
Najhlavnejsia vec nebudes mat trafic, momentalne by som povedal max party poker moze mat nejaky trafik na FR. Vsade inde ked najdes dokopy v spicke(2h denne) 15 stolov FR na nl25+nl50 tak budes mega happy. To su najoptimisticnejsie predpovede, povacsinou ked budes chciet zacat session budes mat 3 stoly FR.
A to nehovorim o drobnostiach, ktore si na PS ani neuvedomujes, ale zacnu ti k*rva chyba :) napr insta cashout na MB, moznost customizacie atd.
Hlavne co sa tyka RB preco vobec uvazujes ist niekam inam, ked ako SN mas skoro 40%?

rad by som porovnal aku winrate by som mal na mensich herniach, ak by mi vyslo ze zarobim viac nez na PS tak by som mohol hrat na viacerych herniach a v podstate si vyberat len tie najlepsie stole :) neplanujem ziadny prechod na inu hernu len robim taky maly pokus
magorko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 17 krát/209 krát

Odoslaťod magorko 01 Aug 2011 20:55

1 session (NL25)
5610 hands
-52.81d

vobec som netusil ze som minus vyhral som dva 200bb poty a zopar 100bb a prehral som max 93bb pot takze som musel prehrat asi milion malych potov :(
magorko

Odoslaťod WolfiKxx 01 Aug 2011 21:10

zdravim ;)

mohol by si opisat ako vyzera taky tvoj vsedny den ked grindis celkom by ma to zaujimalo ako to celkovo stihas aj to nasadenie

a :gl:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod magorko 02 Aug 2011 00:07

WolfiKxx napísal:zdravim ;)

mohol by si opisat ako vyzera taky tvoj vsedny den ked grindis celkom by ma to zaujimalo ako to celkovo stihas aj to nasadenie

a :gl:

no vstavam o 15:00, potom si dam nejaky cas na to aby sa mi nastartoval mozog takze zacinam hrat cca 16:30-17:00 ked sa citim fajn tak aj o 16:00 a potom hrajem s malymi prestavkami na WC a jedlo v podstate nonstop session, snazim sa hrat do 4:00 rano ale vacsinou koncim uz okolo 24:00-1:00, potom mam volno takze updatujem blog, pozeram filmy citam knihy, postujem handy diskutujem s ostatnymi regmi cez skype :)

napriklad dnes som odohral len 4 a pol hodiny pretoze mna kamarad zavolal na CS :D
magorko

Odoslaťod emkey7 02 Aug 2011 13:07

ja mam taku otazocku ze ako si zacinal..ake boli investicie do pokru a tak ( ak nechces odpovedat nemusis ale to by napriklad zase zaujimalo mna)
emkey7

Založený: Júl 2009
Poďakoval/li: 10 krát/12 krát

Odoslaťod kellerman007 02 Aug 2011 13:12

magorko napísal:no vstavam o 15:00, potom si dam nejaky cas na to aby sa mi nastartoval mozog takze zacinam hrat cca 16:30-17:00 ked sa citim fajn tak aj o 16:00 a potom hrajem s malymi prestavkami na WC a jedlo v podstate nonstop session, snazim sa hrat do 4:00 rano ale vacsinou koncim uz okolo 24:00-1:00, potom mam volno takze updatujem blog, pozeram filmy citam knihy, postujem handy diskutujem s ostatnymi regmi cez skype :)

napriklad dnes som odohral len 4 a pol hodiny pretoze mna kamarad zavolal na CS :D

:shock: hmm, to je dost nezdrave... myslis, ze sa to da takto dlhodobo vydrzat? bez sportu, bez rozsiahlejsieho socialneho zivota? Niektore moje dni vypadaju(li) podobne, ale potom trpi moja hra a maximalne dokazem hrat Bgame. Ako to je u teba?
Btw mohol by som sa spytat ake stakes si hral najvyssie a kam sa chces dostat? (ci 100nl alebo 1000nl...) Neplanujes v buducnosti prejst na 6max pripadne hu? :gl:
Obrázok používateľa
kellerman007

Založený: Júl 2008
Poďakoval/li: 27 krát/65 krát

Odoslaťod vlk25 02 Aug 2011 13:22

:shock: :shock: :shock: :shock:

Môžem sa spýtať koľko máš rokov ? Ak iba spíš a hráš tak ti už neza*ebáva z nedostatku kontaktu s ľudmi ? Máš nejaký sociálny život aspoň cez víkedny ? Lebo to čo popisuješ sa mi podobá na jeden dokument ( from Busto to Robusto ) kde podobne žil aj Greg Lavery síce mal milióny na účte ale z domu nevyšiel a nakoniec sa aj psychicky zosypal a bol nejaký pol rok alebo koľko na psychiatrií. Verím že ty nato niesi až tak tragicky ale pozor nato ;)
vlk25

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 35 krát/5 krát

Odoslaťod magorko 02 Aug 2011 14:25

emkey7 napísal:ja mam taku otazocku ze ako si zacinal..ake boli investicie do pokru a tak ( ak nechces odpovedat nemusis ale to by napriklad zase zaujimalo mna)

zacinal som hravat live turnaje s kamaratmi v hospode, eurove sitka, potom 2 eurove, potom NL10 cash :) ITM som tam mal nejakych 90% takze celkom fajn, okolo 10-15 euro denne zarobenych

na nete som zacinal s 20 eurovym bankrolom, ked som videl ze NL2 v pohode porazam, poslal som si tam celych 425 euro ci kolko to bolo aby som mal cely first deposit bonus, ale nebolo to vobec potreba

kellerman007 napísal:
magorko napísal:no vstavam o 15:00, potom si dam nejaky cas na to aby sa mi nastartoval mozog takze zacinam hrat cca 16:30-17:00 ked sa citim fajn tak aj o 16:00 a potom hrajem s malymi prestavkami na WC a jedlo v podstate nonstop session, snazim sa hrat do 4:00 rano ale vacsinou koncim uz okolo 24:00-1:00, potom mam volno takze updatujem blog, pozeram filmy citam knihy, postujem handy diskutujem s ostatnymi regmi cez skype :)

:shock: hmm, to je dost nezdrave... myslis, ze sa to da takto dlhodobo vydrzat? bez sportu, bez rozsiahlejsieho socialneho zivota? Niektore moje dni vypadaju(li) podobne, ale potom trpi moja hra a maximalne dokazem hrat Bgame. Ako to je u teba?
Btw mohol by som sa spytat ake stakes si hral najvyssie a kam sa chces dostat? (ci 100nl alebo 1000nl...) Neplanujes v buducnosti prejst na 6max pripadne hu? :gl:

so sportom mam problem ale uz na tom pracujem a cvicim skoro kazdy den, moja hra netrpi, ak viem ze nehram svoju A game proste to vypnem a dam si v ten den volno moje plany su dostat sa na NL100 a dat SNE buduci rok, dalej sa dostat nepotrebujem 10k za mesiac mi bude bohate stacit

vlk25 napísal::shock: :shock: :shock: :shock:

Môžem sa spýtať koľko máš rokov ? Ak iba spíš a hráš tak ti už neza*ebáva z nedostatku kontaktu s ľudmi ? Máš nejaký sociálny život aspoň cez víkedny ? Lebo to čo popisuješ sa mi podobá na jeden dokument ( from Busto to Robusto ) kde podobne žil aj Greg Lavery síce mal milióny na účte ale z domu nevyšiel a nakoniec sa aj psychicky zosypal a bol nejaký pol rok alebo koľko na psychiatrií. Verím že ty nato niesi až tak tragicky ale pozor nato ;)

21 rokov, von chodim len sa snazim chodit cez pracovne dni a nie cez vikendy, ak by som len spal a hral tak by som mal cca 350-380 hodin mesacne :) co som ani zdaleka nedosiahol, tak ako som to popisal vyzera moj bezny den teda vacsina mojich dni v mesiaci :)
magorko

Odoslaťod ___Mortylen___ 02 Aug 2011 15:52

Jaj, From Busto to Robusto. Fakt pozor na to magorko, lebo ziadne prachy nestoja za spolocenske outsiderstvo.

Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
kellerman007
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod Sarid 02 Aug 2011 17:59

Toho, že by se z něj stal nějaký nerd nebo někdo, kdo nemá žádný kontakt se společností bych se nebál :)
Mám jednu otázku magorko, nepocítil jsi nějakou zvýšenou náklonnost známých / kamarádů k tobě po tom, co zjistili že vyděláš v klidu 40 litrů za měsíc? Nechtěl po tobě někdo někdy půjčit peníze, nebo zaplatit nějakou akci? Zajímá mě to, protože každý z nás může kolem sebe takové lidi mít.

jinak tady je výsledek tvých rad po 5 dnech hraní od pauzy :P
(NL2)
Obrázok
Sarid

Založený: Júl 2011
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!