tomiG napísal:jesne chapem ked citis unavu je najlepsie prestat ale tu mas z 3augusta na blogu sesion cca10k ruk a tu dnesnu mozes ak sa da v nominaliach vyjadrit preco je ta z 3 augusta pre teba lepsia ako ta dnesna resp. preco si s takou sesion spokojnejsi?
ja som spokojny s vysledkom dnesnej session ale nie som spokojny s volume ktore som dnes dal, zatial co u 10k session som bol spokojny aj s vysledkom aj s volume, ide mi hlavne o to aby som dokazal splnit ciele ktore si za ten mesiac dam, minuly mesiac som chcel odohrat 200 hodin a nezvladol som to, co mna dokaze hrozne demotivovat a hlavne rad by som stale posuval to volume vyssie a bol by som rad ak by bol 200 hours month nieco uplne normal, teda nemusel by som sa do toho nutit ako to robim teraz
teda co sa tyka vysledkov a zvysovania skillu tak to je fajn, stale napredujem ale co sa tyka mojej pracovnej moralky tak tam stagnujem a nejak nezvladam odohrat vacsie mnozstvo hodin, v podstate by som rad dokazal sam sebe ze zvladnem odohrat 200 hodin, potom by som mohol skusit viac na dalsi mesiac