Freeman

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Freeman

Odoslaťod FreeMan 06 Mar 2010 18:37

Takze som ukoncil dalsiu session bol som uz +1BI za tuto session ale nakoniec prehrali moje JJ na BB nad QK.Mno nevadi o 19:00 si zahram freeroll a uvidim ci tam este jednu session ale celkovo som v plusne za dnesny den 4 dolare co cloveka potesi :)

+mozno si dnes este nieco nastudujem :)
FreeMan

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 51 krát/0 krát

Odoslaťod FreeMan 06 Mar 2010 23:05

Takze dnes som hral este jednu session a nedopadla najlepsie hral som 3 stoly na jednom to vyslo ale na ostatnych dvoch sa to dodrbalo takze pre dnes uz koncim.

Cize dnes mam zisk 2 dolare tak som celkom rad a zajtra to bude dufam lepsie :)
FreeMan

Odoslaťod Chlpo1989 06 Mar 2010 23:09

Mne to pripada tak, akoby si neodsadal, ked nieco vyhras. Ja som kazdu chvilku menil stoly... Kolko ruk odohras za session?
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod FreeMan 06 Mar 2010 23:44

Chlpo1989 napísal:Mne to pripada tak, akoby si neodsadal, ked nieco vyhras. Ja som kazdu chvilku menil stoly... Kolko ruk odohras za session?

Mno odsadzam ale ide o to ze mojim stylom je otvorit si 3 tably ked na jednom dosiahnem viacej nez 2,50 dolarov tak odidem od toho stola potom ked sa mi to podari na druhom tak sa odsadim od neho a posledny hrajem kym nenahram tolko kolko by som mal.
Tak neviem ci robim dobre alebo zle.
FreeMan

Odoslaťod Chlpo1989 06 Mar 2010 23:50

Ved kludne ak zatvoris 1 stol tak otvor novy :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod FreeMan 07 Mar 2010 03:02

Takze som to dal este do plusu 3,91 dolarov cize som spokojny a bude sa mi lahsie spat :)
FreeMan

Odoslaťod FreeMan 07 Mar 2010 22:45

Cize dnesna session nedopadla najlepsie prisiel som aj o tie 3 dolare co som bol v pluse lebo raz som prehral aj s pocket pair KK a s pocket pair QQ a potom som raz aj limpol dalej vyhral som raz ci dvakrat ale to som raisol s porusenim SSS pravidiel cize myslim ze na Party Pokri sa velmi neda hrat SSS.Chcel by som sa naucit Big stack strategiu ktoru si myslim tu na CG asi vyuziva kazdy tak by som vas chcel poprosit keby ste mi niekto poradil nejaky web najlepsie slovensky kde by som nieco nasiel o BSS alebo niejake clanky s BSS bol by som rad a este niejake clanky ktore sa venuju outom,oddsom,pot oddsom,implied oddsom atd.Budem velmi vdacny :)
FreeMan

Odoslaťod mr_kaktus 07 Mar 2010 22:55

vela clankov mas aj tu...sa trochu pohrab v archive ale malo by ti to pomoct.

toto je po anglicky ale velmi dobre....nie je to pisane nejak extremne tazko tak aspon zhruba by si mal pochopit :) a stoji to za to sa s tym potrapit :) ak budes mat s niecim problem (aj s prekladom) tak kludne napis do fora...urcite ti niekto poradi :)

http://forumserver.twoplustwo.com/69/mi ... -a-676130/
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod Chlpo1989 07 Mar 2010 23:00

FreeMan napísal:Cize dnesna session nedopadla najlepsie prisiel som aj o tie 3 dolare co som bol v pluse lebo raz som prehral aj s pocket pair KK a s pocket pair QQ a potom som raz aj limpol dalej vyhral som raz ci dvakrat ale to som raisol s porusenim SSS pravidiel cize myslim ze na Party Pokri sa velmi neda hrat SSS.Chcel by som sa naucit Big stack strategiu ktoru si myslim tu na CG asi vyuziva kazdy tak by som vas chcel poprosit keby ste mi niekto poradil nejaky web najlepsie slovensky kde by som nieco nasiel o BSS alebo niejake clanky s BSS bol by som rad a este niejake clanky ktore sa venuju outom,oddsom,pot oddsom,implied oddsom atd.Budem velmi vdacny :)

Napis mi do sukromnej spravy mail, poslem ti nejake materialy :)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Odoslaťod dzejkej 08 Mar 2010 02:26

FreeMan napísal:myslim ze na Party Pokri sa velmi neda hrat SSS

Vobec netusim, co je toto za zaver a ako si k nemu prisiel :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!